Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

Predi 31.08.2006 11:22

Cytat:

Napisany przez Sunna
Teraz pojawila sie afera z Kuroniem.
Linka nie daje zeby nie robic reklamy cieciom.
To jest juz (w sumie to nadal a nie juz) zalosne, daliby juz spokoj czlowiekowi.
Niedlugo sie okaze ze jedynym prawdziwym opozycjonista byl kaczuch psia jego mac.
Moge to otwarcie powiedziec juz teraz, jesli ktos zaglosuje na obecna dzifke rzadzaca to ja nim gardze.

A szklo kontaktowe coraz lepsze.

jezeli insynuujesz, ze to obecna wladza wyciaga afery zeby sie postawic w lepszym swietle, to pamietaj, ze Zycie Gilowskiej tez ktos "wyciagnal teczke"

ja np. czekam az znajda teczke na Ziobre....

Sunna 31.08.2006 11:42

Wyboru nie ma za duzego, ale warto dac innym szanse, bo gorszego bajzlu nie bedzie juz.

Co do gilowsiej, mysle ze komus z pisu sie nie spodobala. Tego wykluczyc nie mozna. Macierewicz zadzialal zanim go oficjalnie mianowali?

Pis to jedno wielkie bagno, glosujac na nich dajemy wladze tez gierychowi (pograzajacemu i miotajacemu sie coraz bardziej) i samoobronie ktora ma ostatnio swietnych doradcow.

Powtorze to jeszcze raz, zostawili by przeszlosc i zajeli sprawami waznymi i moze cos z taniego panstwa by wprowadzili a nie tylko o tym gadali jednoczesnie zwiekszajac wydatki.

Noz ja pierdykam, jak my do uni weszlismy oraz do NATO z tymi agentami z rosji.

Na szczescie z tego co czytam to wroclaw jast raczej bezpieczny, wiec dolny slask sie obroni.

Weron 31.08.2006 12:10

Cytat:

Napisany przez Sunna
Wyboru nie ma za duzego, ale warto dac innym szanse, bo gorszego bajzlu nie bedzie juz.
.

Od paru lat jest taka sytuacja i jakos nigdy nie widzialem, zeby bylo lepiej.
Najpierw jedni, potem drudzy i znowu zmiana. Zapomnij.

andy 31.08.2006 12:20

@Weron my***347;l***281; dok***322;adnie tak samo. Dlatego nie chodz***281; na wybory prezydenckie.

pawelblu 31.08.2006 21:01

Cytat:

Napisany przez Predi
jezeli insynuujesz, ze to obecna wladza wyciaga afery zeby sie postawic w lepszym swietle, to pamietaj, ze Zycie Gilowskiej tez ktos "wyciagnal teczke"

ja np. czekam az znajda teczke na Ziobre....

Ja slyszalem opinie kolegow Ziobry z roku ze to byl kiepski student, bez jakichkolwiek sukcesow i aktywnosci. Potem zapisal sie do partii i wyplynal. Zreszta na konferencjach prasowych jak sie go dziennikarze o cos konkretnego pytaja, to dostaja odpowiedz od ... wicemistra || Zreszta jego wicemistrowi sa duzo, duzo lepsi i wlasciwie to oni jeszcze trzymaja ten resort w ryzach. Ziobro ma tu tylko jedna zasluge - wybral sobie swietnych zastepcow. Kaczmarek i Kryże to jest naprawde twarda elita wymiaru sprawiedliwosci, co widac po tym co soba pokazuja. A Ziobro jest niczym wiecej niz tym czym go nazwal Miller - niestety tylko tym, mimo jego najszczerszych checi. Nie jest nikim wybitnym.

Natomiast rozumiem ze wzgledu na wiek Ziobry mowiles ironicznie, ale ja odpowiem tak - takimi ludzmi jak Ziobro SB/UB nie mialo sie po co zajmowac.

Natomiast Gilowska to co innego. Akurat w jej przypadku zainteresowanie SB byloby uzasadnione, bo ona brala udzial w modelowaniu projektu wprowadzenia wolnego rynku do Polski. Zreszta o ile podejrzewam (pewnie jak wiekszosc), ze Gilowska nie byla swiadomym tajnym wspolpracownikiem co zeznala w osw. lustracyjnym, o tyle DZIWIE sie ze SB nie zbieralo o niej informacji skoro brala udzial w tak przewrotowej inicjatywie. Ale tu nasuwa sie ew. odpowiedz - moze sie nie interesowali, bo byla zarejestrowana jako TW (bez jej wiedzy). Lustracja to jedna wielka kupa, tym wielksza, ze czesc (na dobra sprawe nie wiadomo ile i jakich) dokumentow zostalo zniszczonych.

Natomiast tekst o niechodzeniu na wybory pozostawiam bez komentarza. Nawet ja, ideowy monarchista chodze na demokratyczne wybory, choc uwazam ten ustroj za ogromnie wadliwy.

mensir67pl 31.08.2006 21:09

http://pclab.pl/news21895.html

joujoujou 31.08.2006 22:46

Cytat:

Napisany przez mensir67pl

Jezu... :szczena:

http://img169.imageshack.us/img169/1892/aaasusfx8.jpg

Oktawian89 31.08.2006 23:41

no co ;p zwykly domowy pc :D

andrzejj9 01.09.2006 00:13

No to Demek musi si***281; wzi***261;***263; do roboty.. ;)

joujoujou 01.09.2006 00:18

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No to Demek musi si***281; wzi***261;***263; do roboty.. ;)

Czas najwy***380;szy... :tak!:

Predi 01.09.2006 10:13

przydalaby sie nowa kategoria - podkrecony sprzet, ktory mozna postawic obok biurka jak normalnego pc :)

Smartek 01.09.2006 10:24

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Czas najwyższy... :tak!:

Liczymy na Ciebie demek!
;-D

andrzejj9 01.09.2006 10:37

W ***347;rod***281; w Dzienniku by***322; ciekawy artyku***322; na temat cen benzyny. Nie b***281;d***281; przytacza***322; ca***322;ego, ale tylko jedna ciekawostka - benzyna kosztuje obecnie hurtowo tyle, co w kwietniu, a wtedy na stacjach kosztowa***322;a.. 3,8z***322;. Tyle wi***281;c mog***322;aby i dzisiaj, ale stacje postanowi***322;y zarobi***263; troch***281; wi***281;cej i zamiast 20-30 groszy na litrze mar***380;y, licz***261; sobie.. 80-100...

Tak wi***281;c jak wida***263; Polak zawsze sobie poradzi i co***347; dla siebie dodatkowo uszknie, zwykle co prawda kosztem innego cz***322;owieka (w tym wypadku ca***322;ego zmotoryzowanego spo***322;ecze***324;stwa), ale co tam. Wa***380;ne, ***380;e ja mam, no nie?

pawelblu 01.09.2006 11:09

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tak więc jak widać Polak zawsze sobie poradzi i coś dla siebie dodatkowo uszknie, zwykle co prawda kosztem innego człowieka (w tym wypadku całego zmotoryzowanego społeczeństwa), ale co tam. Ważne, że ja mam, no nie?

No nie - ceny paliw dyktuje PKN Orlen. Jezeli on jeszcze nie obnizyl na swoich stacjach, to inni tez nie obnizaja. Zreszta na stacjach czesto jest tak ze wlasciciel nie ma strategii - 20 gr zysku, tylko 2 grosze taniej niz na Orlenie, nawet gdyby mial tracic, albo zyskiwac zlotowke.

ro29 01.09.2006 15:06

Witam !

Upss .... i nie wiem co o tym myśleć ...

"Trener reprezentacji Polski siatkarek Andrzej Niemczyk poinformował zespół oraz sztab szkoleniowy o rezygnacji z pracy."

http://siatkowka.interia.pl/news?inf=787177

Pozdrawiam
ro29

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50.