![]() |
cofnac tvn koncesje! nie ma innej opcji
jak mozna takie cos pokazac prawych i sprawiedliwych? to jest oczywiste, ze material jest sfabrykowany ;) nawet jesli beger poszla z tym do nich a nie oni do niej to powinny wstac i opuscic pokoj ale oni brneli w rozmowach :D @ed nie przesadzaj, prowokacja czy nie, nie powinni z nia rozmawiac ani sie targowac co jednak robili |
ed hunter - nie kumam
pis juz i tak sie skompromitowal a teraz udowodnil ostatecznie ze to co gadal przed wyborami to byly puste hasla i nie jest lepszy od sld tak zazarcie krytykowanego za m.in. brak moralnosci itd Wiec wydaje mi sie ze jesli ma sie honor i chce sie byc postrzeganym jako taki czlowiek to dymisja jest oczywistym krokiem. Ale o czym ja mowie, kaczki i honor oraz uczciwosc ? LOL Oni juz pokazali swoje prawdziwe oblicze przywlaszczajac wszystko z czego plynie kasa i wladza. I co? Wg Ciebie wszsytko jest ok ? Ot normalne pertraktacje? Przychodzi beger i dostaje jakies dobre stanowisko ? Beger przestepca w takiej krystalicznie czystej partii (oj jakie to sld zle, a fee). I jeszcze niech im splacaja te weksle. To jest normalne wg Ciebie? Dymisja premiera ? Dlaczego nie, przeciez reprezentuje ten rzad i za niego odpowiada. Z tym papiezem to niepotrzebnie wyskoczyles. Na kogo w takim razie radzisz glosowac ? Na pis? I tu skladam publiczna deklaracje. Jesliby akims cudem po doszla do wlazy i by byl taki sam burdel lub wiekszy, parcie na stolki to oswiadczam ze juz nigdy w zyciu nie pojde na wybory. A jesli ktos wyskoczy z moralizatorstwem to niech zobaczy co sie dzieje od kilku lat i sie klepnie pogrzebaczem przez leb. |
Cytat:
edit. ich wszystkich tzn polityk***243;w og***243;***322;em. |
Nie ma czym sie podniecac platforma na pewno nie jest lepsza. I jak dojdzie do wladzy to nic sie nie zmieni. Dziwia mnie te opinie jakie tutaj niektorzy wyglaszaja, ze niby ktos mial krzyknac hanba z publicznosci. Smiechu warte. To cale pokolenie jest do usuniecia ale na to potrzeba jeszcze kilkanascie lat. Dopiero jak ci mlodsi dojda do wladzy moze cos sie zmieni.
Natomiast bardzo mnie interesuje co na tym zyska Begger bo to, ze ona czuje sie dumna i jest uczciwa. To tylko poplakac sie mozna ze smiechu. No co jej platforma obiecala, czy ktos inny? No co? Kto wie? |
a dlaczego od razu ktos mial cos obiecac poza pisem?
ludzie sie zmieniaja ;) ogolnie pis teraz odciaga uwage od siebie, oni nie maja pomyslu na nic a tylko krzycza |
Premier powinien sie poda***263; do dymisji, a sejm powinien zosta***263; rozwi***261;zany.
Takiego handlu sto***322;kami to jeszcze nie widzia***322;em (co nie znaczy, ***380;e nie wyst***281;powa***322; ;) ). PiS skompromitowa***322; sie totalnie. Co ciekawe, po wygranych przez nich wyborach od razu wiedzia***322;em, ***380;e tak to b***281;dzie wygl***261;da***263; :D Nie spodziewa***322;em sie tylko, ***380;e wszystko stanie sie tak szybko :P PiSowi ju***380; dzi***281;kujemy, niech id***261; w PiSdu :D |
Dla mnie to czysty przykład sk..wienia mediów.
Niestety wiele jeszcze trzeba w tym kraju zmienić i raczej tylko PiS może to zrobić. Pozdrawiam Adach |
Dla tych kt***243;rzy nie widzieli nawet fragment***243;w polecam zajrze***263; tutaj: http://terazmy.onet.pl/multimedia.html ||
|
Cytat:
bo jestem strasznie ciekaw co mozna zmienic nie majac na nic pomyslu |
Cytat:
Ale ten link co dales to niby co on ma udowodnic? No nic. Przeciez widac juz od razu, ze on jest pociety. 60 sekund, 1.5 minuty. Takie cos to nie oplaca sie ogladac. Powyciagane to z kontekstu. Ja chce zobaczyc calosc, a nie jakies kawalki, ktore maja zupelnie inne znaczenie niz gdyby to bylo razem polaczone. Nawet nie bede tego ogladal. Powyciagali sobie i probuja zrobic czlowiekowi wode z mozgu. Niech sie w du.pe pocaluja z takim materialem. A Lipinski to frajer, że sie dal naciac takiemu pustakowi jak Begger. Proste i na temat. Zadnych zmian. Niech bedzie tak jak jest teraz. Ci, ktorzy stosują takie techniki, a wiec Begger i inni sa tak samo warci jak PIS. Nic to nie zmieni jedynie wprowadzi znowu jakies zamieszanie. Zacznie sie wymiana stanowisk itp. NIkt na tym nie zyska. Za to na pewno spoleczenstwo straci. Nie wierze, że taki Tusk moze wprowadzic cos lepszego. Wszyscy sa z jednej bandy obojetnie po ktorej stoja stronie. Tylko ludzie, ktorzy sa fanatycznie oddanio jakies partii czy ugrupowaniu tego nie widza. |
widze, ze mamy pewny problem tutaj
tuskie ma przynajmniej jakis plan zeby cos zrobic pis nawet tego nie ma - poza krzyczeniem jacy inni sa be itp o komunie, dekomunizacji, liberalach itp sory ale przez rok tylko krzycza i nic z tego nie wynika jeszcze bezczelnie sie chwala, ze spadlo bezrobocie i to ich zasluga a pewnie wiekszosc z osob, ktore wyjechaly za granice to bezrobotni, ktorzy byli zarejestrowani - dzisiejsze wypowiedzi poslow pisu sa nie tyle smieszne co tragiczne i idiotyczne po wygranych wyborach zanim jeszcze objeli wladze powiedzialem, ze tak bedzie i sie nie pomylilem Populizm i Szachrajstwo o tak powinna sie ta partia nazywac Polska wpadla z deszczu pod ulewe |
Cytat:
|
Na papierze, na papierze. Jest ten plan. Papier wszystko przyjmie.
Gorzej, ze ja przyjdzie juz do relizacji. To jakos nikomu nic nie wychodzi. Pewnie oczka tylko lataja co by tu jeszcze buchnac. Cytat:
Oni wszyscy tylko mowia. |
Cytat:
http://terazmy.onet.pl/stream.html |
Cytat:
nasz problem polega na tym, ze tylko pis wie jak rzadzic i co dobre dla kraju a 70% obywateli tego nie rozumie i nie dostrzega, rozumieja to tylko wyborcy pisu i sluchacze mediow ojca prowadzacego a my biedni obywatele nie mamy takich zdolnosci. ogolnie powinnismy za kazdym razem bezgranicznie i bez watpliwosci zgadazac sie z tym co mowi pis bo oni przeciez nieprawdy nie mowia, ale co najwazniejsze powinnismy sie cieszyc, radowac tak zeby klaskac uszami z tego, ze rzadzi dwoch kurdupli a jeden z nich nawet nie potrafi sie wyslowic jak nalezy |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23. |