![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Tak. Oczywiście. Zaatomieszkaciepodgliwicami. :D |
:hmm: krakowianie :hmm: a to ciekawe:D
|
Cytat:
Zjazd z normalnej drogi. Gliwice. Potem horror Śląska. Jakieś Zabrza, Chorzowy, Sosnowce...W kolejności dowolnej(jak komu sie uda),potem dwie kasy i Kraków... W Gliwicach spędziłem wiecej czasu usilując wyjechać, niz w Krakowie(celu podróży) :'( |
Cytat:
na a4 ***380;adko wje***380;dzam, bo tam s***261; ci***261;g***322;e remonty i do tego ceny podnosz***261;, a***347;l***261;sk staram si***281; omija***263;, bo do tej pory za ka***380;dym razem jak tam wje***380;dza***322;em to mia***322;em problemy z wyjazdem :sciana: |
Cytat:
@rycho, ile razy mam ****a pisać że można jechać juz z pominięciem Gliwic??? Nie skręcasz na Hinter Strasse tylko jedziesz na Kraków a4 bezpośrednio!! Polaków nie da się nauczyć czystej gry politycznej oraz poruszania się po autostradach!! |
Tyle ze ona byla kontuzjowana.
Zobaczymy ile ugra z dementiewa bodajze. Numer 1 turnieju. Nowe sporty narodwe polakow - tenis i F1 :D A wiselka w fazie grupowej. Kolejna kompromitacja legii. Wdowczyk poleci. Pilkarze znowu dostana po kieszeni. Edit prawie ze: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pops 'Żadko'' ?? Taktyka stosowania tych samych z zawiodla :D Wiem wiem, przeoczenie. |
Cytat:
Nie ma sensu.:) |
Charles de Gaulle bodajże w 1967 r. też polubił Zabrze:D :) :taktak:
|
czepiacie się tego Zabrza a tam tramwaje po trawie jeżdżą :D
|
|
Cytat:
|
Cytat:
@rycho, może nie uwierzysz ale jest zjazd z autobahny na Zabrze :) @ed, :spoko: |
Cytat:
I tak wyladuję w Gliwicach. A tam Predi z kolegami drogowskazami sie bawili.... Studenty jedne.;) |
a radwanska ograla dementiewa...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:12. |