![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawy pomys***322; Religi:
Koniec nocnego poja***324;stwa: http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/n...wa,797871,2943 |
kolejny *****izm
wszystko jest dla ludzi a zabronienie jest raczej niezgodne z konstytucja |
Cytat:
zarobią bandziory, meliniary a wóda dostępna w takich miejscach będzie 100% fałszywa. |
Tez mi sie nie podoba ten pomysl Religi. Strasznie glupi i naiwny jak dla mnie.
|
Cytat:
|
'Dialog p***243;***322;inteligent***243;w r***243;wna si***281; monologowi ***263;wier***263;inteligenta.' Stanis***322;aw Jerzy Lec :jezyk:
|
W sumie jesli juz chodzi o sprzedaz alkoholu. To bym wprowadzil od 21 lat. Zadnej litosci z tej strony.
|
Cytat:
a na poważnie to wszystko jest dla ludzi.....jak już myślą......... |
Pomys***322; bez sensu...
Kto b***281;dzie chcia***322; kupi***263;, to i tak to zrobi :P Kolejny temat zast***281;pczy... |
Taa to mzoe odrazu po podstawowce beda brali do woja na wakacje .. a potem jeszcze po gim tez na wakacje by po 18 roku zycia odby***263; "pelonwartosciawa sluzbe wojskowa" .. :|
Co za *****izm ... :\ Ide sie uczy***263; aby jak najszybciej s******y***263; z tego chorego kraju ... ... |
Prohicicja ?
A czy oni ogladali filmy o al capone? |
Cytat:
takie życie, taki świat. |
Trzeba po prostu ukrocic politykom zarobki - wtedy w polityce beda mieszac ludzie ktorym zalezy a nie ktorym tylko kasa we lbie - "Bo jak zrobimy armie ze smarkow (tak uwazam sie jeszcze za niedoswiadczonego smarka :D tylko 20 lat mam w koncu :>) to bede mial wiecej kasy zeby lepiej spasc dupsko i kupic wygodniejszy stolek"
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:41. |