![]() |
Cytat:
a zegraki - Toska juz robi kamery HD ktore zmieszcz sie spokojnie w zegarku, moduly WiFi to pikus, flashe sa... da sie z bezprzewodowa transmisja i opcja nagrywania do pamieci spokojnie ciekawe ile bateria w takim zegraku pociagnie :haha: sam mam zegarek, ktory trzeba ladowac co 10h pracy :haha: ma oczywiscie aku i stacje dokujaca :haha: |
Wielkie zegarki wracają do łask. :taktak: Jak zobaczyłem ostatnio klientkę w "szwajcarze" wielkości męskiego, to się zapytałem, czy pożyczyła od męża. Ona na to, że mąż ma taki sam, ale większy, kupili sobie na jakąś tam rocznicę. :D
Widziałem sporo osób w prostokątnych wielkich zegarkach, przy takiej modzie, upchnięcie elektroniki będzie proste. :D |
Makro + dobry pomysł = świetna fotka, czyli:
http://dilidoo.com/2009/02/06/wow_co...s_51_pics.html |
Opalanie przez komputer
Świetna akcja, jak sobie pomyślę o tych 30000 blondynek, co się opalały przed monitorem... :hahaha: Cel szczytny! :spoko: |
Ilość załączników: 1
Dwudziestoletni belgijski młodzian został zwolniony w pierwszym dniu pracy w dziennym domu opieki za to, że przyszedł do pracy w koszulce KI***990;***990; - przedstawiającej Gene Simmonsa z klasycznym wyrazem twarzy.
Załącznik 51105 http://www.standaard.be/Artikel/Deta...MF07022009_034 |
@czary2mary i @sobrus ja nie rozumiem jednego-jezeli PO deklaruje sie jako partia liberalna to wszelkie interwencje w rynek, stymulowanie popytu etc powinno byc przez nia zaniechane tak jak walka ze spekulacja.
Przeciez wolnosc burzujow, przepraszam przedsiebiorcow jest najwazniejsza! |
Na deklaracjach się kończy liberalizm PO.To co ich sponsorzy sobie życzą to pajace robią.Jak spekulanci nabijali wartość złotówki to nazywali ich inwestorami,teraz jak robią zjazd to już spekulanci.Cały ten ich pakiet kryzysowy to zwykły wałek w celu zmiany właściciela monety .
|
Cytat:
Gene Simmons, a właściwie Chaim Witz, urodził się w Izraelu, więc pewnie jest Żydem. To będzie łatwe! || :mruga: |
nie wiem czy słuchaliście ostatnie słowa naszego rodaka zamordowanego przez tych z_je_bów z Pakistanu
http://www.breitbart.tv/?p=275513&comments=1 (nie ma krwi więc spokojnie, przewinąć do ok. 3/4) Straszne to jest, co on musiał mieć w głowie w tym momencie. Puścić atomówke na ten kraj. I tyle w tamacie. Nie jestem rasistą, ale nigdy muzułmanów nie darzyłem sympatią. Wielu poznałem podczas moich wyjazdów zagranicznych. Nie dość, że to fałszywe to we łbie do góry nogami wszystko... na co dowodów jest w ostatnim czasie kupa, łącznie z tym co się stało w ostatnich dniach. |
Nie wiem czy chce to zobaczyć i usłyszeć. To znaczy na pewno nie chce.
A co do morderców to masz rację. Chociaż przecież Amerykanie, Brytyjczycy, a już zwłaszcza Ruscy wcale nie są lepsi... to co Ruskie robiły w Afganistanie, Amerykanie w Wietnamie czy Brytyjczycy w koloniach również woła o pomstę do nieba. Japończycy to samo. Niemcy też. Wszyscy fajni. |
nie trzeba sie az tak w czasie cofac - co amerykanie robia teraz w obozach na kubie, co rosjanie odwalaja w czeczenii, brytyjczycy... pewnie za rok znowu jakas afera wybuchnie na temat ich misji z afganistanu
to juz jest ludzka natura niestety |
W oszołomie zrobili poniedziałek dniem emeryta. Każdy emeryt, który wyrobi sobie (bezpłatnie) kartę 'skarbonka emeryta', otrzyma w poniedziałki 5% rabatu na zakupiony towar (na alkohol i papierosy też :haha:).
------- Generalnie darzę szacunkiem osoby starsze - dzień dobry powiem, drzwi przytrzymam, miejsca ustąpię, zdarza mi się też ponieść zakupy... Ale czegoś takiego, to jeszcze nie widziałem... No i wpadłem. Żona poprosiła mnie o zrobienie zakupów, a tu proszę - promocja. Skąd oni się o tym dowiedzieli? W każdym bądź razie oblężenie oszołoma pełne. Ustawiłem się w kolejce po mięso kontemplując swój los nieszczęsny - tak ze 20 osób przede mną. Z zadumy wyrwał mnie atak koszykiem jakiejś (na oko) sześćdziesiątki w gustownym futerku z (chyba) norek. - Ja tu stałam! - obwieściła, zajmując powoli strategiczną pozycję przede mną po bezpardonowym odepchnięciu mojego wózka. - No, to szkoda, żeśmy się wcześniej nie spotkali... - Ja tu stałam za tym panem, tylko poszłam sprawdzić nabiał... Osobnik przede mną był tak samo zdziwiony jak ja. Pogodzony z losem rzuciłem tylko jeszcze: - Postaram się następnym razem być wcześniej, żeby przytrzymać kolejkę... na co paniusia raczyła jeszcze powiadomić kolejkę o swoich przypuszczeniach, co do mojego pochodzenia i wychowania. Posłuch znalazła spory, bo w całej kolejce byłem jedyny poniżej 60-tki. Na szczęście szybko znaleźli inny obiekt: - 1,5kg piersi kurzych poproszę... - Kolejka jest z tamtej strony! - Ale ja mam legitymację inwalidzką! Na to w górę poszybowały legitymację innych, laski, czy inne atrybuty przynależności do grona. Poczułem się wyalienowany... - Ja pójdę do kierownika, ja chora jestem! - A idź do dwóch nawet! Paniusia myśli, że my zdrowi? Ja ledwo stoję, a czekam w kolejce... - Niech dzieci wyśle do sklepu, jak chora! - I 1,5kg... Dla całej rodziny kupuje... Dźwiga, a niby chora. I się tak przekrzykiwali z 10 minut i nikt nic nie kupował... Głowa mnie boli... Zakupy, które zwykle zabierają mi 1,5 godziny, zajęły mi dzisiaj 2,5... Zadzwoniłem do żony obwieszczając, że więcej nie pójdę do oszołoma w poniedziałek... |
Cytat:
Chociaż o tyle mam dobrze ze nie zbliżają się do mnie ... długie włosy, glany i postura robią swoje... Dlatego wielu moich znajomych jeździ ze mną (wcześniejszym)... były sytuacje ze starsza pani sie przepycha przepycha, krzyczy o wychowaniu ... az zobaczy mnie i ... wraca :) i jest radość amy mamy luz... najlepsze ze babcie nie boją się już dresów :) - my pierzaści ( określani w pewnych kręgach: "sługami szatana" ) jesteśmy chyba napiętnowani :P |
Jak lata temu otwierali Geant'a na Jubilerskiej, to pojechałem zobaczyć co się będzie działo. Były wspaniałe promocje na masło, cukier i inne rzeczy, których emeryci powinni unikać, ale zawsze ceny tych produktów są dla nich najważniejsze. Wjechałem na parking podziemny i zobaczyłem jak dwóch dziadków bije się o ostatni wózek, okładali się piąchami po gębach, aż plaskało...popatrzyłem na to chwilę, potem poszedłem na górę i zobaczyłem coś, co się może jedynie kojarzyć ze słynnym obrazem Matejki i wróciłem do domu.
Pamiętacie ten szał z kupowaniem cukru, kilka lat temu? :rotfl: Ludzie to stado baranów i tyle. |
Jaka wiadomość dnia:rotfl:
Tylko jakoś dziwnie mało mnie to obchodzi:fiu: http://kobieta.wp.pl/gid,10828424,img,10828433,kat,26405,galeriazdjecie .html?T[page]=1 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:29. |