![]() |
Cytat:
Dobrze, że drogi są robione, ale sposób, w jaki jest to we Wrocławiu zorganizowane zarówno czasowo (zamykanie wzajemnie od siebie zależnych ulic jednocześnie), jak i właśnie organizacyjnie jest naganny i powinien się spotkać z bardzo poważnymi konsekwencjami. Tyle, że tak oczywiście nie będzie.. A ja właśnie się zastanawiam.. Muszę dostać się w miejsce oddalone od mojego domu o ok. 4 km i muszę tam pojechać samochodem. Ile przed czasem powinienem wyjść, godzinę? Dwie..? |
|
eddy ty w pis'sie roznosisz ulotki czy rodzine masz w samorzdzie
bo coraz bardziej mi to wyglada na ptasia grype adach@ to co mialo miejsce w izbie lordow nie jest mi znane ... ale wystarczy mi zachowanie tuska kiedy udowodniono gilowskiej nepotyzm <- noga dupa brama a policja i tak zarabia wiecej na bramkach w kubach nawet po podwyzce :D a ich coraz mniej i tak bedzie bo jak nie wyjada wczesniej to pojda po 15 latach na wczesniejsza emeryture ktora daje im wieksze mozliwosci niz praca w policji |
Cytat:
A projekt skrzyzowania wyglada rzeczywiscie ladnie, tylko teraz Grochowska sie jezdzi 3x gorzej niz poprzednio :) PS. Jakby postawic kilka pociagow to by wygladalo jak jakis wezel kolejowy :D |
ulotek nie roznosz***281;, rodziny w samorz***261;dzie nie mam, nie znam osobi***347;cie nikogo nale***380;***261;cego do PiSu, nie mam ptasiej grypy.
umiem za to wyczu***263; utalentowanych k***322;amc***243;w i pozer***243;w, zmieniaj***261;cych pogl***261;dy jak wiatr zawieje. Cytat:
|
@ed a we mnie co wyczuwasz, bo masz dar do ludzi oceniania.
|
Cytat:
wal nazwiskami ... "internet wszystko zniesie" :rotfl: Cytat:
tak jak przebudowa ronda starzynskiego ktora kto inny podpisal a kto inny realizuje ... jacy oni - mali :D |
A mojego mostu jak nie by***322;o tak nie ma (( i znowu korki :ysz:
@ed a mo***380;e te***380; umiesz wyczu***263; kiedy go zbuduj***261; ??? :) |
adixo@ kaczki rzadko bywaja w ikei na targowku wiec im jest tam most nie potrzebny ... :]
ale po rozbiorce srodkowego odcinak zjazdu z grota zaczyna cos sie wykluwac :> Cytat:
|
Co z tego że się coś wykluwa, jak zrobią tą prowizorkę to rozbiorą rozsypujący się odcinek z Bródna :sciana:
|
Cytat:
cale chamowo pcha sie na tarchom'e i blokuje przejazd na targowek ... to na bank pomysl pis'u |
Cytat:
|
tak to moja wina :taktak:
i PiSu :taktak: kurcze wyczytajmy czasami co***347; innego bo si***281; nudno dla gapi***243;w zrobi :D |
To może z tej beczki
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos....html?skad=rss i coś na wesoło :) http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos....html?skad=rss |
obydwa tematy s***261; weso***322;e.
Rywin wyszed***322; bo si***281; zresocjalizowa***322; :hahaha:......a tych dw***243;ch biedak***243;w pewnie odsiedzi po pi***261;tce w wieloosobowych celach - wyjd***261; zupe***322;nie zmienieni... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:58. |