![]() |
|
Cytat:
kto jest dobry powiedz nam? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
prawie nie żartuję teraz :) |
Do tego i późniejszych postów w temacie:
Cytat:
Zdaje mi się, że odkryłeś Amerykę czyli, że w Polsce jest biurokracja. Warto również pamiętać, że to jest pierwszy tak duży urząd tworzony od "zera" w przeciągu ostatnich 20 (jeżeli nie więcej) lat. Założenie telefonu to nie problem. Pytanie tylko po co na tym etapie tworzenia tej zacnej instytucji? Lokalizacja jakaś zawsze musi być i zawsze komuś będzie ona przeszkadzała. Pozdrawiam |
|
Hanba:
http://wiadomosci.onet.pl/1436164,11,item.html To bedzie ponizenie wszystkich pracownikow najemnych. Biedni sa juz tak biedni, ze ich wlasne swieto chca im burzuje zabrac. Czerwone sztandary z krwia wszystkich odwaznych nigdy nie znikna! |
***346;wiat schodzi na psy :(
To co***347; powinno by***263; zabronione i pozwa***263; autor***243;w do nie wiem gdzie. http://fakty.interia.pl/prasa/news/m...rozy,817519,16 Je***380;eli to by***322;o to sorka za powt***243;rk***281;, wiadomo***347;***263; z 16 listopada. |
zarty sobie stroisz? gra jest 15+ na swiecie, zabraniac nie powinni tylko dac 18+
|
Nie no bez przesady. Najpierw torturujesz dziewczyn***281; a potem j***261; zakopujesz. No to chyba jest to troch***281; przesada. Potem sprawdz***261; jak to jest w realu i co?
No comments... |
jestem pelnoletni, jesli zeche to bede w to gral i kazdy dorosly ma takie prawo, ktore sie chce nam odebrac nieprawdaz?
|
Tak, masz do tego prawo. Ale chodzi mi o to, czy ju***380; gry nie przekraczaj***261; pewnej granicy smaku?
|
Cytat:
Nie bedziesz ogladał tego czego ci koktajl z banana nie pozwoli.... |
zycze powdzenia :)
@IceManSpy ale co mnie smak innych interesuje? jak bede chcial to zagram - nie mam zamiaru w to grac bo malo mnie gry interesuja, pozatym to jest na ps2, ale chodzi o sam fakt proby zablokowania tytulu w polsce |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:58. |