![]() |
To, ***380;e nic nie robi***261; jest to opinia Zbrzyznego z przeciwnej opcji politycznej.
Jak jego koledzy byli przy w***322;adzy to mu nie przeszkadza***322;o. |
ale gdzie tu jest wina PiSu? :wow:
wiem - wszędzie jest...nie ma zimy - też wina PiSu :hahaha: |
Cytat:
|
przed trybuna***322; (jaki***347; najstraszniejszy) za ten brak zimy!!! :wsciekly:
|
Gdzie wina pisu ? A kto mianowal tych panow ? PO aws sld? To chyba spolka skarbu panstwa czy agory ? KHGM to najbardziej upolitycznina firma w panstwie.
A czy taka zima to wina pisu to nie wiem, moze i tak. Zalezy czy sie co cos takiego wspolnie modlili z ojcem przeorem czy nie. Jestem sklonny uwierzyc ze jednak sie modlili skoro taka zime mamy. EDIT: 50.000 na miecha. A ile dostaje emeryt w solidarnym panstwie ? Tyle na ile zasluzyl zyjac 50 lat w komunie, musi wspolpracowal z oprawcami polskiego narodu. A ze oprawcy zarabiaja wiecej to juz kij. Wazne by nie bylo rozglosu w mediach z ukladu bo to wizerunkowi szkodzi. loga***322;t |
w tym roku PiS doprowadzi do tego, ***380;e nawet li***347;cie z drzew nie spadn***261; na jesieni, ma***322;o tego, nie b***281;d***261; nawet czerwone, bo to si***281; ***378;le kojarzy ^_^
|
nie mow... a ja nawet zdjec nie zrobielm... to kuzwa teraz bede musial za granice gnac coby czerwone liscie obaczyc :/
Ale jak znam zycie zamkna granice. zeby mlodzi nie wyjerzdzali... |
No, to trzeba otworzyć myjnię samochodową i to szybko:haha:
http://wiadomosci.onet.pl/1465620,11,item.html |
Powinni wprowadzi***263; mandaty za za brudne paznokcie, brudne buty, smr***243;d spod pach i za wie***347;niary w rz***261;dzie...
|
Cytat:
na więcej nie zasługują |
kiedys takie mandaty milicja wystawiala
|
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat: