![]() |
Cytat:
Ale i tak dobrze, że coś się rusza ku lepszemu... Fakt, że oferta Plusa nie rzuca na kolana. Zresztą Idei też nie. Koszt rozmów w abonamencie jest porównywalny z pre-paid'ami, dlatego też nie za bardzo rozumiem sensu wiązania się umową na 2 lata, skoro nawet aparaty telefoniczne są nieprzyzwoicie drogie jak na długoterminową umowę. |
Cytat:
1. strace numer, narazie nie ma mozliwosci przeniesienia nr w ta strone :( 2. musilabym pamietac o ladowaniu konta i chodzic po te zakichane zdrapki :( EDIT: Umowy podpisuje teraz na 1 rok. Tylko pierwsza mielm na 2 latka. Na fonie mi nie zlaezy. Zalezy mi natomiast na tanich rozmowach, sms, uslugach, dlatego podpisuje umowy na troche innych warunkach :) |
Cytat:
|
Cytat:
Tak na marginesie to pre-paida mialme tylko okolo 4 miesiecy. |
Tak sie podczepie, teraz jakiego operatora polecacie wybrać (chodzi o samą karte SIM) ??
|
Pop, ale proponuje sie wstrzymac, bo w grudniu TAKTAK ma miec promocje, z reszta POP tez ;)
pozdro ;) |
Teraz to jest juz mala oznica miedzy POPem i Tak Takiem. Tu troszke tansze sms a tu rozmowy.
Ja polecam POPa. Ma wiecej promocji okresowych. |
Noo... IDEA ogłosiła swoją ofertę, według mnie całkiem niezła, gdyby nie ta nieszczęsna aktywacja (znowu cholera nie zdążyłem wstąpić do punktu i nie wiem, czy ta opłata w końcu jest, czy nie..). PLUS odpowiedział całkiem przyzwoicie i jego oferta jest równie, a może nawet bardziej atrakcyjna, a dzisiaj odpowiedziała ERA i .... ta odpowiedź jest po prostu żałosna!
http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=10356 Ceny rozmów nie zmienione, ceny telefonów wysokie... właściwie nic się nie zmieniło! Wielki cholera szum o nic.... Dzisiaj kończą się również poprzednie "promocje" dla klientów biznesowych. Z jakąś resztką nadziej czekam więc jeszcze do jutra, żeby zobaczyć, co będzie nowego, ale już teraz mogę powiedzieć, że ERA bardzo mnie rozczarowała. ps. Chyba Pagerus będę się musiał w końcu zgodzić z Twoją opinią na temat ERY... |
Cytat:
Na łeb upadli z taka promocją !! Ich marketingowcy poprowadzą ich wprost do bankructwa z takimi taryfami. Nawet osoby, którym bardzo zależy na utrzymaniu numeru raczej im podziękują... bo różnica pomiędzy nimi, a konkurencją jest kosmiczna. Niestety, ale sprawdza się hasło: ERA DLA FRAJERA ^_^ Ja na dniach idę (jak tylko znajdę czas) podziękować im za 3 lata współpracy. Skoro nie dorośli do konkurowania i zabiegania o Klienta to trzeba się związać z Operatorem, któremu bardziej zależy na przyciągnięciu Klienta i dbania o niego. |
era zamiast mocno ciac stawki splodzila hoojah jak niezejdzie w abonamencie do proporcji 30/10 [minuta/sms] to znaczy ze spasowala :haha:
choc NieNie jest wg mnie dobra oferta [nie narzekam :)] |
Cytat:
************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ****************** i ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ********** aaa, i byłbym zapomniał: ************************************************** ************************************************** ************************************************** ****************************** No, na początek wystarczy ;) |
andrzejj9 ta wypowiedź to na ERE czy byłeś w salonie Idei?
|
Cytat:
|
teraz w pop'ie dają takie cudo http://www.idea.pl/portal/map/map/pr...romo_id=119889
nawet ciekawe ale cwaniaki święta i sylwka wyłączyli z promocji :( |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |