![]() |
Noo... IDEA ogłosiła swoją ofertę, według mnie całkiem niezła, gdyby nie ta nieszczęsna aktywacja (znowu cholera nie zdążyłem wstąpić do punktu i nie wiem, czy ta opłata w końcu jest, czy nie..). PLUS odpowiedział całkiem przyzwoicie i jego oferta jest równie, a może nawet bardziej atrakcyjna, a dzisiaj odpowiedziała ERA i .... ta odpowiedź jest po prostu żałosna!
http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=10356 Ceny rozmów nie zmienione, ceny telefonów wysokie... właściwie nic się nie zmieniło! Wielki cholera szum o nic.... Dzisiaj kończą się również poprzednie "promocje" dla klientów biznesowych. Z jakąś resztką nadziej czekam więc jeszcze do jutra, żeby zobaczyć, co będzie nowego, ale już teraz mogę powiedzieć, że ERA bardzo mnie rozczarowała. ps. Chyba Pagerus będę się musiał w końcu zgodzić z Twoją opinią na temat ERY... |
Teraz to jest juz mala oznica miedzy POPem i Tak Takiem. Tu troszke tansze sms a tu rozmowy.
Ja polecam POPa. Ma wiecej promocji okresowych. |
Pop, ale proponuje sie wstrzymac, bo w grudniu TAKTAK ma miec promocje, z reszta POP tez ;)
pozdro ;) |
Tak sie podczepie, teraz jakiego operatora polecacie wybrać (chodzi o samą karte SIM) ??
|
Cytat:
Tak na marginesie to pre-paida mialme tylko okolo 4 miesiecy. |
Cytat:
|
Cytat:
1. strace numer, narazie nie ma mozliwosci przeniesienia nr w ta strone :( 2. musilabym pamietac o ladowaniu konta i chodzic po te zakichane zdrapki :( EDIT: Umowy podpisuje teraz na 1 rok. Tylko pierwsza mielm na 2 latka. Na fonie mi nie zlaezy. Zalezy mi natomiast na tanich rozmowach, sms, uslugach, dlatego podpisuje umowy na troche innych warunkach :) |
Cytat:
Ale i tak dobrze, że coś się rusza ku lepszemu... Fakt, że oferta Plusa nie rzuca na kolana. Zresztą Idei też nie. Koszt rozmów w abonamencie jest porównywalny z pre-paid'ami, dlatego też nie za bardzo rozumiem sensu wiązania się umową na 2 lata, skoro nawet aparaty telefoniczne są nieprzyzwoicie drogie jak na długoterminową umowę. |
na dobrą sprawę to wszystkie te nasze operatory to mają g**** a nie ofertę. jak ciotka była w usa to za pare godzin pracy miała ok 1000 minut do wygadania na miecha i to jest oferta :)
|
Cytat:
|
Cytat:
minuta wcale nie taka tania (~70gr), niby w popie 80gr ale 50zł to mi starcza nawet na 3 miechy więc takiego abonamentu nigdy bym nie brał. darmowych minut też się nie dopatrzyłem IHMO lipa, lipa i jeszcze raz lipa |
Cytat:
@epol Nie rozumiem, co masz na myśli pisząc, że to promocja? Oczywiście, że to promocja, na tym właśnie polega zachęcanie klientów. A ponieważ są konkretnie przedstawione warunki to to, co będzie poza promocją mnie już nie interesuje. |
Cytat:
EDIT: Po prostu jest to smiechu warte ^_^ Tansze telefony (MC60) w tej samie taryfie (Max Profit 30!) sa drozsze od tych drozszych (C65). Nie rozumie marketingu Plusa. Lecac dalej to nie ma mowy o MMS, ktoe w IDEI kosztuja 40gr a moga pomiescis do 1000znakow. SMS sa drozsze o 4gr. A rozmowy to podobna cena, zalezy w jakiej taryfie. A dodam ze to tylko PROMOCJA. CIekawe jakie walna stawki jak sie ona skonczy! |
Dziś z nowymi taryfami wystartował PLUS i przebił IDEĘ :)
Teraz czekać, co zaproponuje ERA, która ponoć celowo czeka, żeby zobaczyć, co pokaże konkurencja i dopiero wkroczy ze swoimi taryfami. Link do nowych taryf PLUS'a: http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=10329 |
Cytat:
Nie wiem, muszę się o to zapytać w jakimś lepiej poinformowanym punkcie (lepiej dlatego, że w niektórych pracownicy bladego pojęcia nie mają o obecnych promocjach), ale w cenniku stoi jak byk o tej aktywacji.... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:10. |