![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
ja tam zostaje u pingwina ktory jest happy 8)
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
na dobrą sprawę to wszystkie te nasze operatory to mają g**** a nie ofertę. jak ciotka była w usa to za pare godzin pracy miała ok 1000 minut do wygadania na miecha i to jest oferta
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() Ale i tak dobrze, że coś się rusza ku lepszemu... Fakt, że oferta Plusa nie rzuca na kolana. Zresztą Idei też nie. Koszt rozmów w abonamencie jest porównywalny z pre-paid'ami, dlatego też nie za bardzo rozumiem sensu wiązania się umową na 2 lata, skoro nawet aparaty telefoniczne są nieprzyzwoicie drogie jak na długoterminową umowę. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
1. strace numer, narazie nie ma mozliwosci przeniesienia nr w ta strone ![]() 2. musilabym pamietac o ladowaniu konta i chodzic po te zakichane zdrapki ![]() EDIT: Umowy podpisuje teraz na 1 rok. Tylko pierwsza mielm na 2 latka. Na fonie mi nie zlaezy. Zalezy mi natomiast na tanich rozmowach, sms, uslugach, dlatego podpisuje umowy na troche innych warunkach
Ostatnio zmieniany przez epol : 16.11.2004 o godz. 18:32 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Wszystko przez to lenistwo ![]() Tak na marginesie to pre-paida mialme tylko okolo 4 miesiecy. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak sie podczepie, teraz jakiego operatora polecacie wybrać (chodzi o samą karte SIM) ??
|
|
|
#8 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Pop, ale proponuje sie wstrzymac, bo w grudniu TAKTAK ma miec promocje, z reszta POP tez
pozdro
|
|
|
#9 |
|
Zlotowicz
![]() |
Teraz to jest juz mala oznica miedzy POPem i Tak Takiem. Tu troszke tansze sms a tu rozmowy.
Ja polecam POPa. Ma wiecej promocji okresowych. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noo... IDEA ogłosiła swoją ofertę, według mnie całkiem niezła, gdyby nie ta nieszczęsna aktywacja (znowu cholera nie zdążyłem wstąpić do punktu i nie wiem, czy ta opłata w końcu jest, czy nie..). PLUS odpowiedział całkiem przyzwoicie i jego oferta jest równie, a może nawet bardziej atrakcyjna, a dzisiaj odpowiedziała ERA i .... ta odpowiedź jest po prostu żałosna!
http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=10356 Ceny rozmów nie zmienione, ceny telefonów wysokie... właściwie nic się nie zmieniło! Wielki cholera szum o nic.... Dzisiaj kończą się również poprzednie "promocje" dla klientów biznesowych. Z jakąś resztką nadziej czekam więc jeszcze do jutra, żeby zobaczyć, co będzie nowego, ale już teraz mogę powiedzieć, że ERA bardzo mnie rozczarowała. ps. Chyba Pagerus będę się musiał w końcu zgodzić z Twoją opinią na temat ERY...
|
|
|
#11 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Na łeb upadli z taka promocją !! Ich marketingowcy poprowadzą ich wprost do bankructwa z takimi taryfami. Nawet osoby, którym bardzo zależy na utrzymaniu numeru raczej im podziękują... bo różnica pomiędzy nimi, a konkurencją jest kosmiczna. Niestety, ale sprawdza się hasło: ERA DLA FRAJERA ^_^ Ja na dniach idę (jak tylko znajdę czas) podziękować im za 3 lata współpracy. Skoro nie dorośli do konkurowania i zabiegania o Klienta to trzeba się związać z Operatorem, któremu bardziej zależy na przyciągnięciu Klienta i dbania o niego. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ****************** i ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ********** aaa, i byłbym zapomniał: ************************************************** ************************************************** ************************************************** ****************************** No, na początek wystarczy
|
|
|
|
#13 |
|
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
andrzejj9 ta wypowiedź to na ERE czy byłeś w salonie Idei?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#15 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
era zamiast mocno ciac stawki splodzila hoojah jak niezejdzie w abonamencie do proporcji 30/10 [minuta/sms] to znaczy ze spasowala
![]() choc NieNie jest wg mnie dobra oferta [nie narzekam ]
|
![]() |
|
|