Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.11.2004, 09:19   #1
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja tam zostaje u pingwina ktory jest happy 8)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.11.2004, 15:25   #2
Igloo
PiwoWar

Data rejestracji: 01.12.2003
Igloo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
na dobrą sprawę to wszystkie te nasze operatory to mają g**** a nie ofertę. jak ciotka była w usa to za pare godzin pracy miała ok 1000 minut do wygadania na miecha i to jest oferta
Igloo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2004, 16:00   #3
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Igloo
na dobrą sprawę to wszystkie te nasze operatory to mają g**** a nie ofertę. jak ciotka była w usa to za pare godzin pracy miała ok 1000 minut do wygadania na miecha i to jest oferta
Igloo, daleko nam do amerykańskiego rynku telekomunikacyjnego. Nawet do europejskiego
Ale i tak dobrze, że coś się rusza ku lepszemu...
Fakt, że oferta Plusa nie rzuca na kolana. Zresztą Idei też nie.
Koszt rozmów w abonamencie jest porównywalny z pre-paid'ami, dlatego też nie za bardzo rozumiem sensu wiązania się umową na 2 lata, skoro nawet aparaty telefoniczne są nieprzyzwoicie drogie jak na długoterminową umowę.
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2004, 18:28   #4
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Koszt rozmów w abonamencie jest porównywalny z pre-paid'ami, dlatego też nie za bardzo rozumiem sensu wiązania się umową na 2 lata, skoro nawet aparaty telefoniczne są nieprzyzwoicie drogie jak na długoterminową umowę.
Ja tez takiej potrzeby nie widze. Jendka jestem juz abonamentowcem prawie 3 latak. W marcu konczy mi sie umowa, a na pre paida nie za bardzo mam ochote przejsc, bo:
1. strace numer, narazie nie ma mozliwosci przeniesienia nr w ta strone
2. musilabym pamietac o ladowaniu konta i chodzic po te zakichane zdrapki

EDIT:
Umowy podpisuje teraz na 1 rok. Tylko pierwsza mielm na 2 latka. Na fonie mi nie zlaezy. Zalezy mi natomiast na tanich rozmowach, sms, uslugach, dlatego podpisuje umowy na troche innych warunkach

Ostatnio zmieniany przez epol : 16.11.2004 o godz. 18:32
epol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2004, 19:44   #5
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
2. musilabym pamietac o ladowaniu konta i chodzic po te zakichane zdrapki
Przecież możesz zasilać sobie konto przelewem z banku internetowego
Stary 16.11.2004, 20:29   #6
epol
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez Pagerus
Przecież możesz zasilać sobie konto przelewem z banku internetowego
No tak, ale odwyklo sie od problemu z doladowaniem konta Wszystko przez to lenistwo
Tak na marginesie to pre-paida mialme tylko okolo 4 miesiecy.
Stary 16.11.2004, 20:31   #7
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Tak sie podczepie, teraz jakiego operatora polecacie wybrać (chodzi o samą karte SIM) ??
Stary 16.11.2004, 20:54   #8
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pop, ale proponuje sie wstrzymac, bo w grudniu TAKTAK ma miec promocje, z reszta POP tez
pozdro
Stary 16.11.2004, 21:04   #9
epol
Zlotowicz

Teraz to jest juz mala oznica miedzy POPem i Tak Takiem. Tu troszke tansze sms a tu rozmowy.
Ja polecam POPa. Ma wiecej promocji okresowych.
Stary 17.11.2004, 18:21   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Noo... IDEA ogłosiła swoją ofertę, według mnie całkiem niezła, gdyby nie ta nieszczęsna aktywacja (znowu cholera nie zdążyłem wstąpić do punktu i nie wiem, czy ta opłata w końcu jest, czy nie..). PLUS odpowiedział całkiem przyzwoicie i jego oferta jest równie, a może nawet bardziej atrakcyjna, a dzisiaj odpowiedziała ERA i .... ta odpowiedź jest po prostu żałosna!

http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=10356

Ceny rozmów nie zmienione, ceny telefonów wysokie... właściwie nic się nie zmieniło! Wielki cholera szum o nic....

Dzisiaj kończą się również poprzednie "promocje" dla klientów biznesowych. Z jakąś resztką nadziej czekam więc jeszcze do jutra, żeby zobaczyć, co będzie nowego, ale już teraz mogę powiedzieć, że ERA bardzo mnie rozczarowała.

ps. Chyba Pagerus będę się musiał w końcu zgodzić z Twoją opinią na temat ERY...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.11.2004, 18:46   #11
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Noo... IDEA ogłosiła swoją ofertę, według mnie całkiem niezła, gdyby nie ta nieszczęsna aktywacja (znowu cholera nie zdążyłem wstąpić do punktu i nie wiem, czy ta opłata w końcu jest, czy nie..). PLUS odpowiedział całkiem przyzwoicie i jego oferta jest równie, a może nawet bardziej atrakcyjna, a dzisiaj odpowiedziała ERA i .... ta odpowiedź jest po prostu żałosna!

http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=10356

Ceny rozmów nie zmienione, ceny telefonów wysokie... właściwie nic się nie zmieniło! Wielki cholera szum o nic....

Dzisiaj kończą się również poprzednie "promocje" dla klientów biznesowych. Z jakąś resztką nadziej czekam więc jeszcze do jutra, żeby zobaczyć, co będzie nowego, ale już teraz mogę powiedzieć, że ERA bardzo mnie rozczarowała.

ps. Chyba Pagerus będę się musiał w końcu zgodzić z Twoją opinią na temat ERY...
Nic dodać, nic ująć, jak chodzi o promocję ERY ^_^
Na łeb upadli z taka promocją !! Ich marketingowcy poprowadzą ich wprost do bankructwa z takimi taryfami. Nawet osoby, którym bardzo zależy na utrzymaniu numeru raczej im podziękują... bo różnica pomiędzy nimi, a konkurencją jest kosmiczna.
Niestety, ale sprawdza się hasło: ERA DLA FRAJERA ^_^
Ja na dniach idę (jak tylko znajdę czas) podziękować im za 3 lata współpracy. Skoro nie dorośli do konkurowania i zabiegania o Klienta to trzeba się związać z Operatorem, któremu bardziej zależy na przyciągnięciu Klienta i dbania o niego.
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.11.2004, 19:14   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Nic dodać, nic ująć, jak chodzi o promocję ERY ^_^
Ja bym może dodał, i to całkiem sporo, ale że na forum jest automatyczna cenzuza, to pozwolę sobie ją wyręczyć:

************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ******************

i

************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** **********

aaa, i byłbym zapomniał:

************************************************** ************************************************** ************************************************** ******************************

No, na początek wystarczy

Stary 17.11.2004, 19:48   #13
Wojtek Toruń
Jak może to pomoże

Data rejestracji: 02.02.2003
Wojtek Toruń zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
andrzejj9 ta wypowiedź to na ERE czy byłeś w salonie Idei?
Wojtek Toruń jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.11.2004, 19:55   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Wojtek Toruń
andrzejj9 ta wypowiedź to na ERE czy byłeś w salonie Idei?
Na razie na ERĘ.. Jak będę w IDEI i dowiem się, że ta aktywacja rzeczywiście tyle wynosi, to na tym, co przed chwilą się nie skończy

Stary 17.11.2004, 18:49   #15
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
era zamiast mocno ciac stawki splodzila hoojah jak niezejdzie w abonamencie do proporcji 30/10 [minuta/sms] to znaczy ze spasowala

choc NieNie jest wg mnie dobra oferta [nie narzekam ]

Twoje uprawnienia: