Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.11.2003, 20:22   #16
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ale chodzi tobie o triala czy full
trial jest na stronie ms
http://www.microsoft.com/windowsserv...l/evalkit.mspx

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.11.2003, 20:27   #17
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
taki z tego workstation jak z koziej d*** traba
norton i tak nie chodzi
symantec sie zabezpieczyl nie pozwala instalowac softu domowego na serwkach - dlatego tak to wyglada
antivir - jest spec wersja dla winserwer - i lata o wiele lepiej niz zwykly NAV, polecam
firewall - ten akurat chodzi czekam ne corporate dla 2003 (narazie jest tylko dla nt4 i 2000)
NSW - nie chodzi, da sie tylko narzedzia z plyty odpalic
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.11.2003, 20:31   #18
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
triala - chcialbym uniknac wypelniania tych meczacych formularzy - wiecie lenistwo...

ps. po co mi full skoro trial umie tyle samo? a skoro juz mam cos legalnie - to nie chce tego kalac...
Stary 20.11.2003, 21:04   #19
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
a ma ktos link do zwyklego punku pobierania?

bo ja jakos p2p nie chce nawet instalowac - a niestety plyty sie juz lekkomyslnie pozbylem i nie mam jak jej skolowac...
niech ktorys z szanownych kolegow przesle ci poczta jak juz sciagnie
wkoncu jestesmy tutaj aby sobie pomagac

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.11.2003, 22:16   #20
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jak chcesz sid to moge wyslac poczta.
Contact PW
Stary 20.11.2003, 22:21   #21
-Sid-The-Rat=>

dzieki za checi - postanowilem ze nabede numer pcwk z zalaczona plytka - ostatnio mam legalistyczne ciagoty

jeszcze raz dzieki za propozycje
Stary 21.11.2003, 00:56   #22
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Za namowa ziomala NIMALA jade na win2k3 zmienionym na Workstation i jak narazie jestem zadowolony Wszysto co i trzeba smiga

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.11.2003, 10:08   #23
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja mam już wszystko co potrzeba aby zainstalować winde 2003, samą winde dostałem na płytce bezpośrednio od Nimala :zeby: za to wielkie dzieki.

Co do wymagań sprzętowych...
na stronce microsoft podaje minimalne wymagania takie:
minimum CPU Speed: 133 MHz
Minimum RAM: 128 MB (co prawda nie podaja czy DDR czy zwykle, ale domyslam sie ze zwykle)

Ja mam Celerona 566, 192 Ram, jechalem na XP przez jakis czas na 64 Ramach ...dało się wyżyć. Win 2k3 ma nawet dzialac szybciej niz 98, ktory w miare czasu obciazania go softem zamula strasznie. Wiec w sumie nie mam zadnych obaw o to jak bedzie mi ciagnal ten windows.

FUCK! a to dlatego, ze widze ze Norton zwykly nie dziala!! Ciekawe co jeszcze, albo co jeszcze specjalnie jest pod 2003.
Ma ktos moze namiar na NAV pod 2k3? Na całym pakiecie mi nie zależy bo i tak te narzędziowe programy g**** warte wg. mnie.

Dołączam skrocaona instrukcje przerobienia na WorkStation by FROG , jest ona na podstawie ze stronki z winxp.com.pl, ale bez owijania w bawełne
Pozdro
Dołączone pliki
File Type: doc Windows 2k3 Enterprise na Workstation by Froga.doc (26.0 KB, 220 oglądane)

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.11.2003, 10:18   #24
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
antivirus pod Win2k3 produkcji symanteca nazywa sie:
Symantec Antivirus Corporate Edition
najnowsza wersja 8.1
do tanich nie nalezy ale naprawde godny polecenia- NAV przy nim to zabawka
Stary 21.11.2003, 10:26   #25
-Sid-The-Rat=>

ciapek - zamiast NAVa ktory jest czolgiem zainstaluje sobie jedna z szeregu formul 1 - np AVG - tani (darmowy), szybki i skuteczny - pare razy sprawdzal mi kompa kiedy gralem w q3 - zorientowalem sie po skonczeniu ze on w tym czasie przeskanowal 80gb danych
NAV by mi to wszsytko zatkal na amen...
Stary 21.11.2003, 10:52   #26
nimal
Author
Zlotowicz

Sid - AVG powoduje czasem falszywe alarmy (jest w tym gorszy od MSKa )
NAV to faktycznie kobyla
Symantec Corporate Edition czasem mi lata w tle podczas wypalania i przy ogladaniu filmu i jesli nie spojrze na pulpit, to nawet sie o tym nie dowiem
Stary 21.11.2003, 11:01   #27
-Sid-The-Rat=>

nie mialem fake alarmu przez pol roku... zaryzykuje i bede uzywal go dalej - jednak mam ostatnio wstret do cukru...
Stary 21.11.2003, 11:04   #28
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
ciapek - zamiast NAVa ktory jest czolgiem zainstaluje sobie jedna z szeregu formul 1 - np AVG - tani (darmowy), szybki i skuteczny - pare razy sprawdzal mi kompa kiedy gralem w q3 - zorientowalem sie po skonczeniu ze on w tym czasie przeskanowal 80gb danych
NAV by mi to wszsytko zatkal na amen...
Sid! Raczej tak zrobie! Ponad 500 MB nie usmiecha mi sie sciagac (tyle ma Symantec Antivirus Corporate Edition), a ponoc na dysku tylko kilkanascie mega. Przy moim łączu to chyba z weekend ściągania .
Wirusy to u mnie rzadkosc i nie potrzebny mi tak profesjonalny program.
Ważne tylko żeby sam ściągał baze wirusów i mial auto-protekcje czyli ciagle aktywny w czasie dzialania.
Sid? Zapodasz jakies namiary na tego antyvira? Działa pod 2K3?
Nie mowie ze symantecowi mowie dziekuje, ale na razie chyba tak.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.11.2003, 11:33   #29
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ciapek, namiar jest tu: www.grisoft.com lub jak kto woli www.grisoft.cz
Wybieraj Free Edition
jakbyś miał kłopot, to daj znać całość ma niecałe 6MB - więc można pokroić i przesłać na mail
Miłego dnia
Fantomas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.11.2003, 14:58   #30
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja mam do was takie 3 pytanka

1.) czy podczas instalacji zada jak zwykle kluczyka ?
2.) ktos mi podrzuci takiego fajnego keya ?
3.) Skad sciagnac ta latke z opisu froga `RPC WindowsServer2003-KB824146-x86-PLK.exe`

Twoje uprawnienia: