![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Bordeaux Superieur ~2004~ 12,5 % Vol.
Ostatnio zmieniany przez FatAlbert : 14.04.2007 o godz. 17:23 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tam ostatnio testuje kadarke czerwona polwytrawna i to z tych tanszych kadarek bo cos za 10/12 - musze przyznac ze robi na mnie wrazenie. Barzdo smaczna - powiedzial bym pycha
|
|
|
|
#3 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co do wymienionej wyzej czerwonej polslodkiej "mo***322;dawskiej doliny" przez @Alexa to jest moj hicior nad hiciorami, pijam ostatnio to w duzych ilosciach i za kazdym razem delektuje sie inaczej, mysle ze "mo***322;dawskaja dolina" moze obecnie konkurowac z moim ulubionym czerwonym polwytrawnym lub polslodkim "mulfatlarem". "Mo***322;dawskaja dolina" dostapna w championie bywa takze jako biala polwytrawna, jednak tego bialego nie polecam, zbyt cierpkie, daje tez posmak lekkiej nadkwasnosci, raz kupilem i zostane tylko przy czerwonej, ktora jest naprawde niezla, a przy tym tania i z Moldawii
|
|
|
|
#4 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#6 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadarka jest dobra tylko zawsze si***281; myl***281; czy old czy rosenthal
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CR to u nas chyba raczej wino stosunkowo tanie. 25 z***322;. My ca***322;y czas patrzymy w kategoriach 3.50 z***322; za wino w woreczku. Takiego sikacza pi***263; si***281; nie powinno.
Musze spr***243;bowa***263; kiedy***347; jakiej***347; egoztyki z RPA czy Australii. Czy dalej jest tak,ze "B***243;g wybacza, Teksas nie" oraz "Houston, mamy problem" ? . Jak jest tam gdzie***347; pomnik Konfederacji, pozdr***243;w Duchy tych dzielnych ludzi ode mnie.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
... to mój Medoc 2000
|
|
|
#10 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
Wciaz jest, ze Teksas nie wybacza W dobrym tonie jest sobie nakleic naklejke Dixie na tylna klape samochodu. Smieszy mnie, jak jedzie murzyn i ma taka naklejke A zdarza sie!!Dobrze tez sobie nakleic TEXAS SUPPORT OUR TROOPS... ewentualnie SUPPORT OUR TROOPS. A w ogole Texas traktuje siebie jako odrebny kraj!! Nie lubia flagi USA. Czesto powiewa jako pierwsza flaga Konfederacji, czyli Dixie, a pozniej USA. Ostatnio zmieniany przez Proton : 14.04.2007 o godz. 20:41 |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Kocham wi***281;c Texas i Jego dziewczyny !
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wymiatacz
![]() |
Tez kocham Texas
Do pracy idziesz, tablica wystawiona przed biurem, ze nie powinno sie broni wnosic!! Jesli jednak chcesz, to OK, tylko ze musisz uzyskac zgode firmy... z tym nie ma problemu. Niekiedy rozmawiam z jednym gosciem, co gun'a ma przy pasie, Stwierdzil, ze jest tak przywiazny, ze nie moze sie rozstawac z bronia. Oczywisscie pickup'em jezdzi ![]() Jak chodzi o dziewczyny... niestety Wiekszosc jest latwiej przeskoczyc, niz obejsc.
Ostatnio zmieniany przez Proton : 14.04.2007 o godz. 21:09 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Cytat:
To jeszcze parę pytań o Texas. - jaką broń tam się nosi - rewolwery nadal (jakieś 38 czy Magnum) czy też już nowoczesne pistolety - Glock.. - są tam Texas Rangers czy to tylko film ? - A te dziewczyny to blondynki z dużym biustem czy taka jak wszedzie ? Czyli rózne ? - co piją Texańczycy oprócz Wina ? Piwo i co jeszcze ? |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
Facet z pracy, ktory nosi bron, ma rewolwer. Nie wiem jaki... ale tez i nie znam sie na broni. Inni, z ktorymi mam kontakt, nie wiem, czy maja bron. Do pracy nie nosza, a ja tez nie pytalem o to, czy maja w domu. Texas Rangers, to rozumiem, ze o baseball Ci chodzi? Szczerze, to w ogole mnie to nie interesuje. Wiem natomiast, ze tutaj strasznie sie podniecaja baseball'em. Ponoc wielkie show to jest, mnostwo ludzi na to przychodzi, a w tym wiele ladnych panienek. Ponoc... bo nie bylem na meczu baseball'u. To jedynie z opowiesci. Ale sadze, ze moze to byc prawda, bo bylem na rodeo i tez to bylo ogromne show. To nie jest tak, ze u nich cokolwiek sprowadza sie do jednego. Okazyjnie musi byc koncert, pokaz sztucznych ogni etc. Jak chodzi o amerykanki (biale), to z reguly sa to blondynki i z duzym biustem Mowie oczywiscie o tej ladnej czesci kobiet, bo jak wspominalem, wiekszosc jest strasznie zapuszczona. FastFood'y zrobily swoje. Natomiast sliczne sa Meksykanki!! Na dyskotekach dominuja czarnoskore... wygladaja i sa ubrane tak, jakby sie je zywcem z teledysku jakiegos wzielo.Teksanczycy pija glownie piwo, a preferuje BudLight'a. Ale oni preferuja wszystko, co z Teksasu. Jakby Tyskie bylo produkowane w Teksasie, to pili by Tyskie. Po prostu sa niezwykle patriotyczni. Nawet samochody czesto maja napis TEXAS EDITION. Japoncami, koreanczykami i eurpoejskimi jezdza zwykle hindusi, azjaci i murzyni. |
|
|
|
|
![]() |
|
|