![]() |
Cytat:
|
te klucze pasuj***261; tylko do wersji 3.51 wi***281;c nie widz***281; sensu ich sprzedawania.
|
Jesli teraz sa takie numery to co dopiero bedzie pozniej :(
Zobaczymy czy jacys ''polacy'' to wystawia na allegro |
za choler***281; nie mog***281; si***281; dopcha***263;... co za pora***380;ka...
|
W koncu !!
Podziekowania sle do sprytnych inaczej. Dostac cos za darmo to za malo. |
ubolewam nad "inteligencja" niektorych :wow:. stane na bazarku obok pani z salata.
|
Ilość załączników: 1
Dla tych, którym się nie udaje.... ;)
|
Udało sie w IE nie szło, ale w FF tak :)
Edit: Porównałem to co mnie udało sie sciągnąc i ten klucz od KuBa i są idnetyczne. Czyli do wszystkich wysyłają ten sam klucz. |
Cytat:
|
rejestracja poszła po kilku problemach ;)
teraz próbuję dopchać się do klucza :D -edit- dopchałem się do klucza i stwierdzam (jak przemówcy), że wszystkim chyba ten sam wysyłają :taktak: |
Jak na razie nie mog***281; si***281; wbi***263; :( Ale pr***243;buj***281; dalej :D
Je***347;li wszystkim wysy***322;aj***261; ten sam - to jest to ciekawy spos***243;b na zbieranie danych osobowych :P (tyczy tych co podaj***261; prawdziwe dane :P ) |
Uda***322;o si***281;. :jupi:
Zaj***281;***322;o p***243;***322; godziny. :D Dzi***281;ki wielkie za info! :spoko: |
Cytat:
|
dzięki za info :)
dla tych kórym się nie chce męczyć z rejestracją: rara 3.51 ściągamy tu: http://www.rarlab.com/ keya z linka który podał KuBa:) i na nic nie czekamy :) |
No tak - teraz to jest takie proste :P
Ja się jednak chwilkę pomęczyłem i zdobyłem w sposób proponowany przez nich :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40. |