![]() |
Do mocnej kompresji to polecam KGB Archiver tylko osoby z kompem poni***380;ej 2GHz i ok. 1GB RAM mog***261; nawet nie instalowa***263; tego programu ;)
|
Cytat:
|
@KuBa by***322; ju***380; o nim temat...Niestety stosunek poziomu kompresji do czasu kompresowania nie by***322; zbyt dobry...
Cytat:
Cytat:
|
taj jak kazdy packer, akcja to sciemka, polecam artykul na stronce z upadla 9 w tytule:)
|
Cytat:
|
rarlab nic nie podsumowal, ani jednego zdania na temat promocji i jej konca
|
Cytat:
|
A dostali***347;cie jaki***347; spam? Nie :P Przynajmniej do mnie nic nie dotar***322;o.
Nie wiem czemu dopatrujecie si***281; odrazu oszustwa. Poczekajmy na oficjalny komentarz rarlab-u.. Jak b***281;d***281; mia***322; wi***281;cej czasu, to nastukam do nich maila. |
eee tam zaraz najcieplej.
kogo by tam obchodziło takie zadupie, jak polska. jeśli już, to połakomią się na adresy z usa, czy wielkiej brytanii. a jeśli ktoś ma jeszcze pocztę na gmail, który ma naprawdę dobry filtr antyspamowy, to czego ma się obawiać... dziwi mnie tylko cisza wokół tej sprawy ze strony rarlab, bo jak narazie nabrali wody w usta. |
Cytat:
|
Cytat:
|
no i wyja***347;ni***322;o si***281; wszystko.
to jednak nie podpucha. |
Cytat:
Cytat:
|
Czyli wszystko jest legalnie. Gratuluje osobom kt***243;rym si***281; uda***322;o zdoby***263; licencj***281; ;)
|
Cytat:
Jak i tym ktorzy zdobyli kilka takich samych kluczy skutecznie zapychajac serwer. Chcialoby sie cos o MM powiedziec ale dam spokoj. Ciekawe czy oni maja jakies forum i czy cos tam sie o tym pojawilo. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42. |