![]() |
Cytat:
za każde zapytanie w w/w wyszukiwarce twórcy tej przeglądarki dostają od google kasę. niemałą kasę - to tak dla jasności. oby nie okazało się, że ta cała akcja nie ma nic wspólnego z rarlab i jest to pomysł jakiś cwaniaczków, którzy chcą wyciągnąć w ten sposób poufne dane. niby adres jest ok, ale nie takie wałki robili hakerzy... |
Cytat:
|
Pr***243;bowa***322;em r***243;***380;nych innych program***243;w u***380;ywa***263; - ale jako***347; tak zawsze wracam do WinRar'a... nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy co...
Co do sugestii Woitasa to przyznam, ***380;e nie my***347;la***322;em o tym w ten spos***243;b... chocia***380; w nieco podobny - bo zak***322;ada***322;em, ***380;e to autorzy programu chc***261; uzyska***263; dane.... ;) |
Cytat:
|
hie hie
zobaczymy co jutro serwisy napisza |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ta strona to wa***322;ek jak dla mnie.
Oficjalna strona WinRAR ma adres http://www.rarlab.com i nie ma na niej ani s***322;owa o tej akcji || |
czyli: :rotfl:
|
Cytat:
|
Ja tam podalem moj spam-mail ^^
|
Cytat:
Na taka okazje zawsze mam 2 adresy z ktorych korzystam tylko w takich dziwnych akcjach gdzie cos zbieraja nachalnie. Jak ccha to im daje. Pozniej odbieram Co tam przyszlo a ogolnie w ogole nie patrze co tam przychodzi. Moga spamowac sobie do woli. :) |
jakie dziwne okazje?
to podstrona stronka rarlab, na której dokonuje się zakupów programów tej firmy. wystarczy wejść tutaj i kliknąć na win.rar GmbH a zrobili tą akcję dlatego: "Best Overall Utility WinRAR by win.rar GmbH" więc to nie jest żaden kant... chyba... |
Cytat:
Copyright ***169; 2002-2006 Alexander Roshal. All rights reserved. win.rar GmbH - the official publisher for RARLAB products - handles all support, marketing and sales related to WinRAR and www.rarlab.com. Włacznie z linkiem kryjącym się pod napisem win.rar GmbH |
a mi to wisi i tak nie poda***322;em prawdziwych danych ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |