Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.03.2005, 00:41   #1
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666
Moj kolega mial fajna rozmowe... Jest na drugim roku studiow i zadzwonili do niego...
Komisja : Zdecydowalismy sie aby zwerbowac pana do szeregow Wojska Polskiego
Znajomy : Ale to jakas pomylka, ja jestem na drugim roku studiow dziennych.
Komisja : Tak? No coz... Ale pan sie nadaje do wojska. Niech sie pan nie martwi, zalatwimy panu urlop dziekanski
Znajomy : (zamurowalo go, ma sie zglosic chyba za tydzien na WKU)
nie wiem, na ile prawdziwa jest to, co napisałeś, ale faktycznir mogą kogokolwiek zgarnąć w dowolnym momencie w trakcie studiów jeśli zajdzie "wyższa" potrzeba.
wierzcie mi, że pretekst można bardzo łatwo wymyślić.

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.03.2005, 22:33   #2
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
w WKU zawsze tak jest ze przez pierwsze 2 godziny to pija kawe potem przez godzinke graja w karty a potem laskawie badaja poborowych
byle dalej od woja.......
Stary 08.03.2005, 23:04   #3
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wszędzie podobnie chyba jest. Ja też miałem na 8. Oczywiście żyby być punktualnie wszyscy byli przed już 8. Pierwsze kolo 8:30 przyszedl jakis kolo i pozbieral dowody osobiste. Potem ok. 9:30 wywoływali zeby uzupełnić dane. Potem znowu czekanie, chyba do 11, wreszcie szanowna komisja sie zabrala i zaczeli badania. Ksiązeczeke odebrałem jakieś 30 minut po badaniu. Ogólnie to w domu byłem ok 14.
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.03.2005, 23:52   #4
miles
volleyball

Data rejestracji: 14.11.2002
miles zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
U mnie komisja to jakas ściema nic ciekawego było

ttaa ja na Prage Południe jade w czwartek ul. szwedzka.........
chce mi sie cholernie .... jestem na dziennych i naprawe teraz nie mam czasu by jechac z jakims swistniem by tylko go zawiesc ze sie ucze......teraz musze nie isc na zajecia, przez co musze je pozniej odrabiac .....
Ciekawe ile będe tam stał i czekał kiedy łaskawie ktoś się zjawi.....
Ja nie łapie wogole tego wcielania na siłe
Stary 09.03.2005, 00:32   #5
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez miles
jestem na dziennych i naprawe teraz nie mam czasu by jechac z jakims swistniem by tylko go zawiesc ze sie ucze......teraz musze nie isc na zajecia, przez co musze je pozniej odrabiac .....
Wkladasz ten swistek do koperty, wysylasz poleconym i sprawa zalatwiona.
Powinni sie odczepic.
Tak kiedys robilem i nie bylo problemu.
Stary 09.03.2005, 10:17   #6
miles
volleyball

Data rejestracji: 14.11.2002
miles zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
....
Powinni sie odczepic.
....
Powinni ---> wole by sie odwalili
spoko jak nie pojade to wysle.
Moze śnieg zacznie padac i cała Warszawa bedzie stała jak w ponidzialek
Pozdro
Stary 08.03.2005, 23:53   #7
sight
Wymiatacz

Data rejestracji: 01.11.2004
sight zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a umnie to tak (trzy lata temu)
trzeba był sie zgłosić na 8:00 więc zjawiłem sie o 8:01,ale nie wiem dlaczego ci co mieli na pózniejsze godziny też przypełzali.
(około 30 osób)
ekipa od kart przyszła o 8:30 (wszyscy zaczeli sie pchać aby szybciej skończyć)
(taka uwaga ,ci co mieli na późniejsze godziny wypełnili karty pierwsi)
to ja niewiem po co WKU pisze te godziny .
Pózniej czekasz jak gupi aż lekarze łaskawie przyjdą.
Wreszcie około 11:30 przychodzi jakis grubas we fartuszku i mówi
"po kolei i w samych slipach" a ja do kumpla "ta zostawisz ubranie a pózniej wracasz w slipach do domu"
I zaś wchodzi kto chce, żadnej kolejki (po co te godziny piszą)
Około 14:00 wparowałem tam i dostałem pierwsze pytanie(imiona rodziców !!!!!!??) tak sprawdzają czy jesteś głuchy.
A i patrzą na ciebie jak na przyszłego chłopaka czy coś.(pie.... geje)
Około 15:00 przybył Marszałek i co i pierwsze pytanie "gdzie chcecie należeć" a ja do niego "nie interesuje mnie to" i wyszedłem
pozdro
Stary 08.03.2005, 23:48   #8
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
u mnie byli hetero w komisji - nie sciagalismy gaci
wystarczylo powiedziec ze chce sie kontynuowac nauke (zalozyli sami iz kazdy po liceum kontunuuje!) dostawal bez niczego 6 miechow odroczenia - zawolali kilka osob po liceum i pytaja: czy kontynujecie, chorek: tak, no i tak dali odroczenie kazdemu

inne wku, pare lat pozniej
przychodze spokojnie poznym popoludniem, wzywaja komendanta, ten przychodzi, pyta czy skonczylem studia, pokazuje mu dyplom ktorego nawet nie czyta i wpisuje mi w ksizeczke przenisiony...

czyli ja mialem super wku generalnie jak wszedzie - trafisz na ch.. to w kazdej instytucji cie zgnoja trafisz na fajnego goscia, nawet wku pokaze ludzka twarz...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 01:10   #9
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To nie prawda, ze nie nalezy Ci sie zwrot kasy.
Jesli jedziesz na komisje przedstawisz bilety itd. to powinny ci oddac, ja sie o 60gr nie upominalem
U mnie w WKU wszelkiego rodzaju swistki trzeba niestety dostarczac osobiscie :/ potem zlozyc podpisik, ze bylem i tyle
Stary 09.03.2005, 14:23   #10
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
To nie prawda, ze nie nalezy Ci sie zwrot kasy.
Jesli jedziesz na komisje przedstawisz bilety itd. to powinny ci oddac, ja sie o 60gr nie upominalem
Mialem bileciki i takie i tam i powiedziano mi, ze mam sobie to sam zafundowac

Cytat:
Napisany przez grzeniu
Wy tu sie wkurzacie o raptem pare godzin straconych w wku
Nie to mnie najbardziej wkurza.
Wkurzylo mnie to, ze zadali odemnie swistkow, o ktorych NIE BYLO mowy w zawiadomowienu (swiadectwo ukonczenia podstawowki i gimnazjum), a i tak przeciez mialem zaswiadczenie z technikum! Gdy zwrocilem uwage temu calemu majorowi o to, to tak sie zdenerwowal, ze szok. Chcial mnie nawet na kolegium podac i stwierdzil, ze jestem bezczelny.

Dzis juz bylo inaczej Mialem sie zjawic na 9, wiec bylem pare minut wczesniej. Znow musialem czekac, ale tylko z jakies 15-20min. Po tym ten sam major zawolal mnie jako pierwszego i tu szok, byl nadzwyczaj mily Zalatwlilem to i wyszedlem. Problem w tym, ze za drzwiami czekalo jeszcze kilka osob, ale ich teczek juz nie bylo i major nikogo dalej nie wolal
Jaki z tego wniosek? Gdybym dzien wczesniej sie nie "odezwal" to dzis na pewno bym czekal jak inni okolo 1,5godziny.

Ostatnio zmieniany przez epol : 09.03.2005 o godz. 14:25
epol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 14:32   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Mialem bileciki i takie i tam i powiedziano mi, ze mam sobie to sam zafundowac

Nie to mnie najbardziej wkurza.
Wkurzylo mnie to, ze zadali odemnie swistkow, o ktorych NIE BYLO mowy w zawiadomowienu (swiadectwo ukonczenia podstawowki i gimnazjum), a i tak przeciez mialem zaswiadczenie z technikum! Gdy zwrocilem uwage temu calemu majorowi o to, to tak sie zdenerwowal, ze szok. Chcial mnie nawet na kolegium podac i stwierdzil, ze jestem bezczelny.

Dzis juz bylo inaczej Mialem sie zjawic na 9, wiec bylem pare minut wczesniej. Znow musialem czekac, ale tylko z jakies 15-20min. Po tym ten sam major zawolal mnie jako pierwszego i tu szok, byl nadzwyczaj mily Zalatwlilem to i wyszedlem. Problem w tym, ze za drzwiami czekalo jeszcze kilka osob, ale ich teczek juz nie bylo i major nikogo dalej nie wolal
Jaki z tego wniosek? Gdybym dzien wczesniej sie nie "odezwal" to dzis na pewno bym czekal jak inni okolo 1,5godziny.
I właśnie o to chodzi A z tym majorem w tej pierwszej sytuacji sam bym sobie chętnie pogadał.. Kolegium.. dobre...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.03.2005, 14:43   #12
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
I właśnie o to chodzi A z tym majorem w tej pierwszej sytuacji sam bym sobie chętnie pogadał.. Kolegium.. dobre...
Wiesz Andrzejj9 mozna i tak, tylko po co? Kazdego normalnego czlowieka w takiej sytuacji ponosi, ale z tymi ludzmi nie da sie dyskutowac i szkoda na to czasu i nerwow.
Stary 09.03.2005, 15:30   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu
Wiesz Andrzejj9 mozna i tak, tylko po co? Kazdego normalnego czlowieka w takiej sytuacji ponosi, ale z tymi ludzmi nie da sie dyskutowac i szkoda na to czasu i nerwow.
Po co? Po to, żeby nasze dzieci za kilka - naście - dziesiąt lat nie musiały przez te chore sytuacje znowu przechodzić. Żeby żyły już w normalnym kraju. Bo to, co dzieje się w nim teraz nawet przez najbardziej przymróżone oko nie można nazwać normalnym.

Stary 09.03.2005, 10:58   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Podsumuję to tylko tak - burdel jest w tym kraju na każdym kroku...

Stary 09.03.2005, 11:21   #15
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Podsumuję to tylko tak - burdel jest w tym kraju na każdym kroku...

wlasnie ze nie u mnie w pokoju jest pozadek

WKU to lipa, a komisja lekarska badania takie to badania, sam sie lepiej zbadam, ludzie majac 186 po zmiezeniu i zapisaniu w ksiazecce okazalo sie ze mam 190 , hamstwo wsrod ludzi, niezauwazylem, pani przychodzila i prosila pokolei, wiec nie bylo problemow
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: