![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
wierzcie mi, że pretekst można bardzo łatwo wymyślić. |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
w WKU zawsze tak jest ze przez pierwsze 2 godziny to pija kawe potem przez godzinke graja w karty a potem laskawie badaja poborowych
byle dalej od woja.......
|
|
|
#3 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Wszędzie podobnie chyba jest. Ja też miałem na 8. Oczywiście żyby być punktualnie wszyscy byli przed już 8. Pierwsze kolo 8:30 przyszedl jakis kolo i pozbieral dowody osobiste. Potem ok. 9:30 wywoływali zeby uzupełnić dane. Potem znowu czekanie, chyba do 11, wreszcie szanowna komisja sie zabrala i zaczeli badania. Ksiązeczeke odebrałem jakieś 30 minut po badaniu. Ogólnie to w domu byłem ok 14.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
U mnie komisja to jakas ściema nic ciekawego było
ttaa ja na Prage Południe jade w czwartek ul. szwedzka......... chce mi sie cholernie .... jestem na dziennych i naprawe teraz nie mam czasu by jechac z jakims swistniem by tylko go zawiesc ze sie ucze......teraz musze nie isc na zajecia, przez co musze je pozniej odrabiac ..... Ciekawe ile będe tam stał i czekał kiedy łaskawie ktoś się zjawi..... Ja nie łapie wogole tego wcielania na siłe
|
|
|
|
#5 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Powinni sie odczepic. Tak kiedys robilem i nie bylo problemu. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
spoko jak nie pojade to wysle. Moze śnieg zacznie padac i cała Warszawa bedzie stała jak w ponidzialek Pozdro
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.11.2004
![]() |
a umnie to tak (trzy lata temu)
trzeba był sie zgłosić na 8:00 więc zjawiłem sie o 8:01,ale nie wiem dlaczego ci co mieli na pózniejsze godziny też przypełzali. (około 30 osób) ekipa od kart przyszła o 8:30 (wszyscy zaczeli sie pchać aby szybciej skończyć) (taka uwaga ,ci co mieli na późniejsze godziny wypełnili karty pierwsi) to ja niewiem po co WKU pisze te godziny . Pózniej czekasz jak gupi aż lekarze łaskawie przyjdą. Wreszcie około 11:30 przychodzi jakis grubas we fartuszku i mówi "po kolei i w samych slipach" a ja do kumpla "ta zostawisz ubranie a pózniej wracasz w slipach do domu" I zaś wchodzi kto chce, żadnej kolejki (po co te godziny piszą) Około 14:00 wparowałem tam i dostałem pierwsze pytanie(imiona rodziców !!!!!!??) tak sprawdzają czy jesteś głuchy. A i patrzą na ciebie jak na przyszłego chłopaka czy coś.(pie.... geje) Około 15:00 przybył Marszałek i co i pierwsze pytanie "gdzie chcecie należeć" a ja do niego "nie interesuje mnie to" i wyszedłem pozdro
|
|
|
#8 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie byli hetero w komisji - nie sciagalismy gaci
wystarczylo powiedziec ze chce sie kontynuowac nauke (zalozyli sami iz kazdy po liceum kontunuuje!) dostawal bez niczego 6 miechow odroczenia - zawolali kilka osob po liceum i pytaja: czy kontynujecie, chorek: tak, no i tak dali odroczenie kazdemu inne wku, pare lat pozniej przychodze spokojnie poznym popoludniem, wzywaja komendanta, ten przychodzi, pyta czy skonczylem studia, pokazuje mu dyplom ktorego nawet nie czyta i wpisuje mi w ksizeczke przenisiony... czyli ja mialem super wku generalnie jak wszedzie - trafisz na ch.. to w kazdej instytucji cie zgnoja trafisz na fajnego goscia, nawet wku pokaze ludzka twarz...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
To nie prawda, ze nie nalezy Ci sie zwrot kasy.
Jesli jedziesz na komisje przedstawisz bilety itd. to powinny ci oddac, ja sie o 60gr nie upominalem ![]() U mnie w WKU wszelkiego rodzaju swistki trzeba niestety dostarczac osobiscie :/ potem zlozyc podpisik, ze bylem i tyle
|
|
|
#10 | ||
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
Wkurzylo mnie to, ze zadali odemnie swistkow, o ktorych NIE BYLO mowy w zawiadomowienu (swiadectwo ukonczenia podstawowki i gimnazjum), a i tak przeciez mialem zaswiadczenie z technikum! Gdy zwrocilem uwage temu calemu majorowi o to, to tak sie zdenerwowal, ze szok. Chcial mnie nawet na kolegium podac i stwierdzil, ze jestem bezczelny.Dzis juz bylo inaczej Mialem sie zjawic na 9, wiec bylem pare minut wczesniej. Znow musialem czekac, ale tylko z jakies 15-20min. Po tym ten sam major zawolal mnie jako pierwszego i tu szok, byl nadzwyczaj mily Zalatwlilem to i wyszedlem. Problem w tym, ze za drzwiami czekalo jeszcze kilka osob, ale ich teczek juz nie bylo i major nikogo dalej nie wolal Jaki z tego wniosek? Gdybym dzien wczesniej sie nie "odezwal" to dzis na pewno bym czekal jak inni okolo 1,5godziny. Ostatnio zmieniany przez epol : 09.03.2005 o godz. 14:25 |
||
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
A z tym majorem w tej pierwszej sytuacji sam bym sobie chętnie pogadał.. Kolegium.. dobre...
|
|
|
|
#12 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
the one
CDRinfo VIP
Podsumuję to tylko tak - burdel jest w tym kraju na każdym kroku...
|
|
|
#15 | |
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
wlasnie ze nie u mnie w pokoju jest pozadek ![]() WKU to lipa, a komisja lekarska badania takie to badania, sam sie lepiej zbadam, ludzie majac 186 po zmiezeniu i zapisaniu w ksiazecce okazalo sie ze mam 190 , hamstwo wsrod ludzi, niezauwazylem, pani przychodzila i prosila pokolei, wiec nie bylo problemow
|
|
|
|
|
![]() |
|
|