![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
WKU - to jakas paranoja !!
1,5 godziny wczesniej wrocilem z WKU. Moje doznania sa bardzo kiepskie. Wg mnie w WKU maja porzadny burdiel i rozpizdiel. To co sie tam dzieje to jakies nieporozumienie. Opisze teraz to pokolei a potem zadam pare pytan
![]() Na godzine 8 mialem sie zglosic. O godzinie 8.30 pojawil sie dopeiro Major (spoznil sie). Zajal on nam czas do 9. Teraz prawie godzien musielismy czekac, az sie zbiora ludzie, ktorzy bede wypisywac teczki (kolejen opoznienie). Po wypelnieniu tych teczek szlismy pokolei do dwoch lekarzy, a potem jeszcze znow kazdy musial czekac na major. Wszystko skonczylo sie okolo 14.30. Najciekawsze jest to, ze na wezwaniu pisze dokladnie, ze musimy miec swidectwo ukonczenia szkoly LUB zaswiadczenie o pobieranej nauce. Na miejscu okazalo sie, ze oni oprocz tego zaswiadczenia sobie jeszcze zycza swiadectwo ukonczenia szkoly podstawowej i gimnazjalnej! To jest idiotyzm, bo przeciez majac zaswiedczenie o pobieraniu naukiw w technikum to po co mi swiadectwo z szkoly podstawowej i gimnazjalnej. To niby jakim cudem mialbym sie znalezc w technikum bez ukonczenia szkoly podstawowej lub gimnazjalnej. Przez ta biurokracje musze jechac jeszcze raz. Koszt jednej "podrozy" to okolo 16zl, czyli za dwa dni poniose koszty w wysokosci 32zl. A ow koszty nie sa zwracane. A teraz pytanko: Czy jechac po odbior tej ksiazeczki wojskowej czy nie? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|