![]() |
Na podstawie historii najnowszej.
|
Na jakiej podstawie przyjmujesz, kto dla kogo jest mniejszym złem?
Ludzie mają różne priorytety, ale tez maja do nich prawo. |
W teorii może tak, w praktyce rezygnujesz z decyzji czy większe zło zdewastuje do reszty kraj i sp* jak Donek czy mniejszemu złu, które ma aspiracje do napraw i stoi w obronie tożsamości narodowej, kościoła etc. (nawet jeśli tylko potrzebują tego do PR).
Nie przeszedł Korwin, nie przeszedł Braun, więc zostaje tylko jeden jedyny kandydat na którego jest sens zagłosować. Niestety, ale jest to Duda. Komorowski i PO miało bardzo dużo czasu na potrzebne reformy, ale podpisywali wszystko co im loże i żydzi podsuwali... Mnie to nie bawi tylko smuci. Nie lubię zdawać się na los wybrany mi przez kretynów. |
Cytat:
Jak napisałem wybieranie mniejszego zła jest złe. Co z tego, że wybierasz mniejsze zło aby nie dać*dojść do władzy złu większemu? Lepiej nie pójść na wybory i pokazać, że masz gdzieś obu. Mnie najbardziej w tych wszystkich wyborach bawi to, że pewnie z 80% wyborców nie wie na kogo głosuje. Nie znają ich poglądów, nie wiedzą co tak na prawdę z obiecanych rzeczy można wdrożyć. No ale dzisiaj pisanie/mówienie "spełnię swój obywatelski obowiąaek" jest cool i w ogóle. |
"To nie gołąb Panie Prezydencie....To gong" - amen.
|
|
Bronek Ci już dał co mógł, nawet nie wie co podpisał przez 5 lat, zazdrościsz Dudzie, że fuchę odwala? A komu to szkodzi?
|
Cytat:
który mi to da, Duduś czy Bronek :> |
hip hip hurra znaleźli coś na AD...
na BK można sypać z rękawa... |
Chcesz VAT 25%? Piwo najtańsze za 4 złote? :>
|
Duda się pokrętnie tłumaczy z pracy na wsiowej uczelni w Poznaniu,
rzecznik UJ twierdzi, że nie ma żadnej zgody rektora :nie: znaczy się Duduś kombinator, kłamca i drobny cfaniaczek k***a widocznie w europarlamencie pensje głodowe, trzeba dorobić w Nowym Tomyślu :sciana: mówię, że nie ma na kogo głosować :> |
Taa darowanie sobie wyborów, to marzenie WSIoka.
|
Cytat:
|
Jeden gorszy od drugiego. Zamiast wybierać mniejsze zło daruj sobie te śmieszne wybory.
|
W pierwszej głosowałem na Korwina, teraz pójdę zagłosować na Dudę...
Byle tamten nie wygrał. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |