![]() |
Andrzejek spod krzyża, co krzyczał w 2010 na Krakowskim Przedmieściu pod pałacem, że trzeba Tuska i Komorowskiego powiesić za zamach, wściekł się, pokazał który paluszek go boli i gdzie główka. :rotfl: Mocne ałtorytety i mocna elyta popiera naszego pszywutce! http://i.wp.pl/a/f/jpeg/35090/hadacz_komorowski.jpeg |
Spałem smacznie.
A nawet gdybym nie spał,to i tak oglądałbym finał MŚ w hokeju. :P |
Duda wypadł dość słabo, ale Bronek, oprócz tego, że łgał i kręcił kotem, to stracił nerwy, te ostatnie wypowiedzi podsumowujące, to nokaut dla Bronka. :]
|
Oczywiście, że są siebie warci.
Powiedziałem tylko swoje odczucie po debacie. Bez kibicowania któremukolwiek. |
Cytat:
Ale w końcówce się zdziwiłem - banda ludzi, za ciężkie pieniądze szykuje Bronka na debatę i jedyne co wymyślili to : cyt. "Jeśli blablabla blablabla - głosujcie na pana Dudę!" co powtórzył kilka razy... I co z tego zapamiętają potencjalni wyborcy? Parodia... Idiokracja. |
Cytat:
Oby Duda wygrał... |
Komorowski zapytał Dudę o blokowany etat. Ja się pytam czy już na czas kampanii miał się zwolnić? Kto to jest oderwany od rzeczywisości? Jeśli obejmie urząd to zwolni miejsce... PO rządzi od tylu lat a i tak za całe zło odpowiedzialna opozycja, to jest śmieszne :D
Podobała mi się końcówka, Bronek nic tylko dzielił ja/on, ja/on, ja/on a Duda go zlał i odciął się mówiąc swoje, widać, że obecny prezydent jest oswojony z kamerą i miał swoje nierozłączne kartki dlatego szło mu płynniej, Duda mówił z głowy i dopiero oswaja się z kamerą. |
Obejrzałem, choć nie miałem zamiaru....
W moim odczuciu wynik z lekkim wskazaniem na Bronka. Dwa razy Duda ratował się laniem wody nie na temat. Podkreślam lekkim wskazaniem, niewielkim. No ale co ja tam się znam, zaraz mi powiecie że ... |
Karteczek miał na grubo. :szczerb:
|
Cytat:
|
Jestem zachwycony wystąpieniem Komorowskiego na debacie, pokazał, że prawdziwy z niego polityk, przez 80 minut nie powiedział słowa prawdy! :szczerb:
|
Bo nie poszedłeś...
|
Cytat:
Ja tego pana absolutnie nie widziałem w drugiej turze, bo jak słuchając TO można sądzić inaczej? |
Rzecz w tym, że będę mógł narzekać bo nie wybrałem ani jednego ani drugiego - więc mogę narzekać niezależnie na tego który wygra.
Jedynie Kukiz mi się w miarę widział - ale wiedziałem, że nie wygra więc też nie poszedłem na wybory - i miałem rację - bo przegrał. |
Filozofia mniejszego zła dalej do mnie nie przemawia :)
I tak będziesz mieć jednego gościa z tych dwóch, tylko bez prawa do narzekania. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:58. |