![]() |
No slucham i zostawilam kompa wlaczonego np. jak poszlam sie kąpać, ale na noc czy jak bede wychodzic z domuna dłuzej niz godzine, nie bede go przeciez zostawiac. I dzwonilam mimo iz go na skype nie ma, tak jak napisales. Ale mysle, ze sie odezwie, bo z mojego drugiego konta skype wyslalam mu zaproszenie tez ok. mies. temu, i bedac wczoraj wieczorem/dzis rano, przyjąl je, a bylo tam moje imie i nazwisko, wiec jesli zna system doreczania wiadomosci skype i wie ze mogłam napisac ale nie doszło, to pewnie niedlugo sie odezwie, a jesli nie zna, to moze pomyslec ze skoro ';nic nie napisalam;' to znow go olalam/splawilam i znow nie odzywac sie przez miesiac...
|
Cytat:
|
Czemu? to nieekologiczne zostawiac tak kompa, ponadto za prad sie placi, a jeszcze ponad to moze mi siostra wejsc i zobaczyc jakies archiwa czy cos rozmow:P
|
To propaganda lobby hipsterów.
Komputer psuje się przy włączaniu (różnica temperatur i potencjałów elektrycznych), a więc powiększasz górę elektrośmieci oraz narażasz się na zbędne wydatki. Do sióstr stosuje się login/pass i TrueCrypt oraz przemoc fizyczną. |
I w ten sposób dochodzimy do spraw fundamentalnych
Kompa najlepiej nie mieć w ogóle, a jeśli spotkało Cię już to nieszczęście to nie włączać! Komputery to ZŁO! Sama widzisz, jakie z tego rodzą się problemy :sciana: |
Cytat:
Jakiś informatyk Wam jest potrzebny. :P Na drugi raz kupcie sobie jakiś złomek na np. Atomie. O pobór prądu wtedy będziesz spokojna. Do netu wystarczy. - - - Ostatnio składałem kompa, który "musiał być najnowszy i najlepszy bo sąsiad ma taki, a ich musi być jeszcze lepszy". Idioci, do samego przeglądania internetu chcieli i7 i jakąś sensowną kartę do grania... :haha: |
Od razu na Atomie... Moje i5 z Radeonem serii 6000 na pokladzie zjada 35W w szczycie, 10W w spoczynku i 1W jak spi. Ta ostatnia wartosc pewnie bylaby mniejsza, ale nie mam tak dokladnego miernika. :-/
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 58476 |
Jest mozliwość znalezienia osoby po samym imieniu i wakacyjnym turnusie? może jeszcze po zdjęciach zrobionych przypadkowo.
Od 3 miesięcy poszukuje bezskutecznie. |
Cytat:
|
Mac mini Mid 2011 ;-).
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Blee...
|
Sam jestes bleee :-P. Pokaz mi Wintela, ktory tak potrafi i jest rownie ladny ;-)...
Skoro juz sie tak znacie, to prosze napiszcie mi czy jest szansa na znalezienie znajomego po jego imieniu i wiedzy miasta w jakim mieszka? Wiem tez ze ma tatuaz na plecach duzego smoka kolorowego, okolo 26 lat, ciemny wysoki brunet, mieszka w poznaniu w domku jednorodzinnym.. Prosze pomozcie mi
|
Może policja kryminalna pomoże?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |