![]() |
no faktycznie bo do 52 minuty było 3:0dla Kanady
|
Cytat:
|
To co się działo w 3 tercji mało mnie o zawał nie przyprawiło.
Dawno już tak się nie emocjonowałem hokejem w wykonaniu dwóch (w zasadzie mi obojętnych) drużyn. :O Ale muszę przyznać, że niewątpliwy wpływ na emocje miał fantastyczny komentarz kolesia z BBC. :spoko: |
Jest! :)
|
Co za finisz J.Kowalczyk!!!!! Brawo :):):)
|
To było piękne, po prostu piękne.
Będę złośliwym i powiem, że na finiszu z Bjoergen wylazła astma. |
Mamy jeszcze brąz:):):):):):)
|
Ano mamy :)
Dobrze wiedzieć, że poza Małyszem i Kowalczyk mamy jeszcze jakichś sportowców ;) |
i to bardzo mlode dziewczyny! :)
|
Tego bym się nie spodziwewał....ale jaja :O
Gratulacje :spoko: |
Przepraszam, że się nie odzywałem .... wkrótce przejrzę poprzednie strony ...
To był wieczór .... brak słów ... złoto upragnione, wyśnione ... po 38 latach ... I w takiej walce .... A po tym jeszcze brąz panczenistek !!!! Ogromna niespodzianka !!!! Można by pisać i pisać .... W historii poprzednich ZIO mieliśmy 8 medali ... Z tych igrzysk wracamy z 6 .... na złoto czekaliśmy 38 lat .... na medal w panczenach 50 .... łza się w oku kręci że człowiek takich chwili doczekał ... Dziś zamierzam czekać do 4:05 ...dekoracja i Mazurek ... biorąc średnią statystyczną mało realne abym doczekał kolejnego złota na ZIO ;) A Justynie to się nie dziwię ... wszyscy już przed Igrzyskami złota jej na szyi wieszali .... A ONA kurcze od roku powtarzała, że te trasy nie są dla niej ... ale jedank zdobyła brąz, srebro i złoto !!!!!!!!!!!!! Oby tylko była doceniona conajmniej tak jak Adam Małysz .... :):):):):):):):):):):) |
gratulacje dla wszystkich
najlepsza olimpiada w historii :) |
Co jest ? Nikt nie oglądał finału ? Super, że była dogrywka, było co pooglądać. Tylko skąd tvp bierze ludzi do studia ? Z cmentarza ich wykopują ? Cóż i tak dobrze, że nie wzięli Cichopek albo Górniak.
|
Biorą ludzi od fryzjera...
|
Cytat:
Świetny mecz. Bramka wyrównująca 24s przed końcem, decydująca bramka strzelona przez Crosby'ego, który już przed meczem był bohaterem narodowym, w 3 tercjach zmarnował kilka okazji, a w dogrywce był tam gdzie być powinien i dzięki niemu Kanada wygrała. Można by pomyśleć, że takie rzeczy tylko w filmach się dzieją, a tu coś takiego live :) Szkoda trochę Amerykanów, bo w całym turnieju byli IMHO lepsi, no ale taki sport :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:44. |