![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
MAJSTER zlotowy
![]() |
Cytat:
I to właśnie z abonamentu ma się zwrócić koszt podłączenia. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
Przylaczenie u mnie kosztuje normalnie 500 zl ale kiedys tam dali promocje za 200 zeta i sie zalapalem
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
coz..
SDI mozna dzielic do woli NEO/NEO+ dzielic nie wolno DSL dla firm i jego mutacje - wolno oczywiscie mowa o dzieleniu poza lokal - bo dzielic mozna dla siebie bez problemu spodziewalem sie bas takiej troche nerwowej odpowiedzi - w sumie masz do niej prawo jednak daleki jestem od twierdzen ze sie 'nie da' niestety nie pomoge bo sieciowcem nie jestem (choc w wakacje czas to nadrobic - moze linuks przestanie byc dla mnie strata czasu i symbolem szpanu ) ale sadze ze jak zajzysz na inne forumy - scisle sieciowe - to sie czegos ciekawszego dowiesz
|
|
|
|
#21 | |
|
MAJSTER zlotowy
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#24 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
No pytam sie gdzie? Ja sam czasami korzystam z dwoch systemow operacyjnych, 3 przegladarek, gadu co prawda mam jedno i to na jednym komputerze Wiec pytam sie gdzie to jest napisane? Co do windowsa jedyna rada to zajrzec na forum z www.infojama.pl tam moze znajdziesz odpowiedz. Natomiast jesli chodzi o linuksa to chyba ostatnio byla podobna sprawa na www.linuxweb.linuxindex.pl PS. (tu mialo byc PS ale jeszcze ktos by sie obrazil wiec przemilcze) |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
MAJSTER zlotowy
![]() |
Cytat:
Wierz mi, że to poprostu widać, np ktos ma 3 kazy, 2 edonkey'e itd. |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Bo to tak jakbym mial 2 systemy rownolegle odpalone i to na jednym kompie. Z jednego mam udostepnione lacze na drugi ten wirtualny i w tym momencie korzystam z 2 systemow operacyjnych. To tak samo jakbym komus udostepnil lacze za pomoca karty sieciowej bo mam stworzona wlasnie taka wirtualna karte. I tak wlasnie robie bo nie ma kazy na linuksie wiec odpalam ja na wirtualnym. Co prawda nie wiem jak to sie przeklada na obciazenie taki wirtualny komp z rzeczywistym. Ale glownie chodzi o to gdzie jest napisane, ze nie mozna tak robic? Nie odpowiedziales wiec odpowiem za ciebie. Nigdzie.
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
nie ma o co kruszyć kopii w tej sytuacji, ale zawsze mozna mieć w domu jeden stacjonarny komp i np 2 laptopy ![]() Eloise a wracając do tematu to trzeba pogadać po prostu z właścicielem/administratorem tej sieci i / nie sądzę że by nie chciał zarobić, może mniej nizby chciał ale zawsze wiecej niz jeden abonament (dogadać sie zę np za 180 tą piątka bedzie brykać tyl kozę to by był precedens wiec jak juz coś to cichaczem / albo dogadać się prywatnie /zwykle skuteczniejsze /pecunia non olet czy jak to szło ![]() pozdro
|
|
|
|
|
#28 | |
|
MAJSTER zlotowy
![]() |
Cytat:
Co do stawiania wirtualnych maszyn i na nich ssytemów to nie ma kolejnego hop'a ani niezmienia się macadres więc w tym wypadku nie ma problemu, ale jesli przy ogladaniu statystyk zauważam, że jakieś ip jest zawsze na czele i nie jest to któryś z naszych komputerów to się zaczynam przyglądać. ps. Niedotyczy jednego z czołowych zapychaczy(mapsajma). |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat: