![]() |
Dzisiaj na klatce ogłoszenie o odkręceniu zaworów na grzejnikach, w celu odpowietrzenia instalacji przy napełnianiu.
|
Czerwona burżuazja k***a
|
a ja mam kaloryfer podłączony do Mpec-u :>
|
Za wygodę się płaci. :] Kurva mać!
|
W sumie to za to wiszenie licznika Ty ich powinieneś kasować, a nie odwrotnie. :idea:
|
Ja dostałem rachunek za 63 dni grzania ciepłej wody, 90 metrów poszło, za 256 złociszy, oczywiście sam gaz, to chyba mniej niż połowa tej sumy, reszta za wiszenie licznika i opłaty przesyłowe stałe, zmienne... ((
W sezonie grzewczym metr kosztuje poniżej 2 złotych, olej opałowy, po przeliczeniu kaloryczności, wyszedłby 3,30. |
ja już ustrugałem 10 m dębu :)
|
Jest okej. Temperatura zaczyna nieśmiało wchodzić w mój zakres komfortowy.
Zwłaszcza wieczorem :spoko: |
Dziś po raz pierwszy po wakacjach musiałem w domu użyć czegoś więcej niż tylko t-shirta. Zrobiło się jakoś tak miło, jesiennie :P
|
Szefowa raz w tygodniu (czasem rzadziej) odwiedza swoje wnuki przy granicy, to od czasu do czasu bierze 8 baniaków do bagażnika. W tym sezonie zrobiła już 2 kursy, najprawdopodobniej łącznie machnie około 10.
|
160 litrów, to powinno teraz starczyć na około miesiąca byle jakiego grzania i ciepłą wodę...
|
Przecież szmugluję. 160 litrów każdym kursem.
|
Będziesz szmuglował przez granicę? :>
|
Przecież u ciebie wystarczy dogrzewać grillem :D
PiS A wczoraj w pogodzie tvpis gadali, że jeszcze można oczekiwać temperatur w okolicach 30 stopni. :wow: |
11 na zewnątrz, 17 w salonie, 15 w łazience. Zaczynam gromadzić olej opałowy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55. |