![]() |
Cytat:
|
bylem wtedy plemnikiem w jadrach mojego staruszka :D w zasadzie to juz wiem, jak sie moi dogrzewali :P
|
Cytat:
(sam sie prosisz o takie txt||) |
Ta część świata chyba już zapomniała, że -20 to coś normalnego, a nie ewenement..
|
za chwilkę nam gaz zakręcą :(, dobrze że ja mam kominek i kilka kawałeczków drzewka :P
|
Cytat:
Dziś raptem -3 było, to wszyscy potulnie max 70km/h na czyściutkiej szosie. :hahaha: Przy minus 10 połowa nie odpali, druga połowa spóźni się do roboty. :D |
hehe, rano, obserwowałem zmagania ludzi na parkingu - samochody robiły ghe...ghe... i koniec dokonań. Odkurzyłem więc prostownik, wziąłem klucze i siateczkę na akumulator. Ale mój zrobił ghe-ghe-ghe i zaskoczył! Się zdziwiłem :D
|
Rano możesz się zdziwić jeszcze raz :haha:
|
Cytat:
|
skocz na sybir - tam bedziesz mial extrema ;) i uaz pokaze co potrafi :D
|
mój ojciec był w końcu zimy na północnej Syberii, temperatura była znośna, doleciał tam śmigłowcem, miał ich ten śmigłowiec odebrać chyba po 2 dniach...Dmuchnęła Purga i siedział tam ponad 2 tygodnie. Nie mieliśmy żadnych wiadomości co się stało, ale uspokajali nas, że wszystko się wyjaśni, na wionę na pewno...
Wrócił wcześniej oczywiście (nie na wiosnę), śmigłowcem. :D W obszar Rosji, skąd się można do Europy dostać. |
mam -23*C kominek wspomagany jest ogrzewaniem gazowym :P
|
- 20, dawno nie widzialem takiej niskiej temp. na D. Slasku... az nie chce sie wierzyc w globalne ocieplenie
|
na zewnątrz -15,4 w domu 18,8 - spadnie na zewnątrz, wzrośnie w domu...ale pewnie nie wzrośnie, bo zmniejszę na noc. czyli spadnie.
|
ciekawe czy diesel jutro odpali :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:28. |