Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zmarł Papież (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zmarl-papiez-50592/)

ro29 08.05.2005 12:10

Witam !
Moje bardzo krótkie podsumowanie.

Uważam, że to bardzo dobrze, że na Forum po śmierci Papieża pojawiła się taka dyskusja i wspaniałe wypowiedzi - to bardzo ładnie, że w tym miejscu o tym tak bardzo ważnym wydarzeniu się wspominało.
Dziękuję wszystkim za bardzo miłe i z serca płynące słowa.

Ale prawdą jest, że zdjęcie Papieża w żałobie, powinno już zniknąć z głównej strony Forum - czas żałoby minął i mamy już też przecież nowego Papieża.
Pozdrawiam wszystkich
ro29

VIZZARD 08.05.2005 12:14

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
Moje bardzo krótkie podsumowanie.

Uważam, że to bardzo dobrze, że na Forum po śmierci Papieża pojawiła się taka dyskusja i wspaniałe wypowiedzi - to bardzo ładnie, że w tym miejscu o tym tak bardzo ważnym wydarzeniu się wspominało.
Dziękuję wszystkim za bardzo miłe i z serca płynące słowa.

Ale prawdą jest, że zdjęcie Papieża w żałobie, powinno już zniknąć z głównej strony Forum - czas żałoby minął i mamy już też przecież nowego Papieża.
Pozdrawiam wszystkich
ro29

Z całym szacunkiem

Ale także się z tym zgadzam :taktak:

Bartez 08.05.2005 12:35

Żeby się nie powtarzać: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...9&postcount=11

legion 08.05.2005 15:06

Cytat:

Napisany przez legion
a przeszkadza ci to ?????

ja dostalem negatywa od @downloads bo sie nie zgadza z ta wypowiedzia chociasz jest neutralna :D zakonczona znakiem zapytanie moze zle widze to nie znak zapytania tylko wykrzyknik :D

joujoujou 08.05.2005 15:22

Cytat:

Napisany przez legion
ja dostalem negatywa [...]

To już dziecinada. Apeluję do wszystkich o rozsądek.
Wrogów sobie narobić łatwo.

legion 19.05.2005 00:22

prosze jaki szacunek tu maja do naszego rodaka :(
http://www.lamermelculo.com/video.php?id=1208

MariuszV 19.05.2005 00:53

Cytat:

Napisany przez legion

:klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :ignorowac (( ((

No ale coz mozemy zrobic zawsze znajda sie jakies poe***** skur*****, mnie tez sie zdarzylo w radiu slyszec nieprzyjemne rzeczy i mieli szczescie ze nie podali numeru bo napewno bym im powiedzial co ja o nich mysle :klnie:

joujoujou 19.05.2005 02:00

Cytat:

Napisany przez legion
[...]

Obrzydlistwo i *****izm. :bicz:

andrzejj9 19.05.2005 08:52

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Obrzydlistwo i *****izm. :bicz:

Rzeczywiście żałosne..

Ale nie ma się co wkurzać, Papieżowi ujmy to żadnej nie przynosi, bo i tak wszyscy wiedzą, co to był za Człowiek, natomiast co autorów strony...

pykson 19.05.2005 17:16

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Rzeczywiście żałosne..

Ale nie ma się co wkurzać, Papieżowi ujmy to żadnej nie przynosi, bo i tak wszyscy wiedzą, co to był za Człowiek, natomiast co autorów strony...

dokladnie, wizerunek JP2 nic na tym nie traci, widywalem juz tepakow glupszych anizeli ten niedorozwiniety tworca, wiec nijak nie wywolalo to mojego zdziwienia

nawet gdyby to byl oleksy, putin czy fidel castro byloby to tak samo zalosne i nawet fanatyk "Kiepskich" bylby chyba takim dzielem znudzony

Banana Coctail 19.05.2005 18:47

Dla mnie to co się w Polsce dzieje to idolatria. Nadawanie przydomka "Święty" za życia to czyste bluźnierstwo. Oddawnie czci niczym bogowie, toż to za dużo.
Zauważyliście jaką żyłą złota okazała się śmierć JPII? Książki, albumy, dodatki do gazet etc etc; aż niedobrze się robi, nawet jak kolejna część HP wychodziła takiego ruchu nie było.
Popadanie w skrajności to polska specjalność :D Już mam szeroko w d*pie wszystkie dzienniki i takie tam, gdyż zawsze jest jakieś nfo o Krk, a o innych kościołach nic nie ma. Jawna dyskryminacja.
Co do nabijania się z JPII, to tak samo jak żarty z każdego innego człowieka, jednym się podoba innym nie.

krEcik^ 19.05.2005 18:53

Cytat:

Napisany przez legion

zalosne :| co za idioci :blee:
Oby najmniej takich ludzi :|

Predi 19.05.2005 19:43

Cytat:

Napisany przez Banana Coctail
Dla mnie to co się w Polsce dzieje to idolatria. Nadawanie przydomka "Święty" za życia to czyste bluźnierstwo. Oddawnie czci niczym bogowie, toż to za dużo.
Zauważyliście jaką żyłą złota okazała się śmierć JPII? Książki, albumy, dodatki do gazet etc etc; aż niedobrze się robi, nawet jak kolejna część HP wychodziła takiego ruchu nie było.
Popadanie w skrajności to polska specjalność :D Już mam szeroko w d*pie wszystkie dzienniki i takie tam, gdyż zawsze jest jakieś nfo o Krk, a o innych kościołach nic nie ma. Jawna dyskryminacja.
Co do nabijania się z JPII, to tak samo jak żarty z każdego innego człowieka, jednym się podoba innym nie.

chyba sie mylisz.... o prawoslawiu jest calkiem duzo mowione.... poza tym w kraju gdzie jest deklarowanych 90% katolikow to o jakim kosciele wyznaniowym ma sie mowic... :|

zyla zlota - nic Ci do tego jak i nam.... nie podoba sie to nie kupuj ale tez nie podnosc lamentu jak to innym dobrze bo sobie na tym zarobia a ja nie

a co do zartow to owszem jednym sie podoba a innym nie..... tyle ze tych innych w tym przypadku powinna byc zdecydowana wiekszosc + jako katolicy mamy takie samo prawo bronic wizerunku swej wiary jak np. Żydzi bronia wlasnej.... napisz w jakies gazecie cos zlego o ich wyznaniu a zobaczysz jak bedziesz tego potem zalowal......

MariuszV 19.05.2005 20:25

Cytat:

Napisany przez Predi
chyba sie mylisz.... o prawoslawiu jest calkiem duzo mowione.... poza tym w kraju gdzie jest deklarowanych 90% katolikow to o jakim kosciele wyznaniowym ma sie mowic... :|

zyla zlota - nic Ci do tego jak i nam.... nie podoba sie to nie kupuj ale tez nie podnosc lamentu jak to innym dobrze bo sobie na tym zarobia a ja nie

a co do zartow to owszem jednym sie podoba a innym nie..... tyle ze tych innych w tym przypadku powinna byc zdecydowana wiekszosc + jako katolicy mamy takie samo prawo bronic wizerunku swej wiary jak np. Żydzi bronia wlasnej.... napisz w jakies gazecie cos zlego o ich wyznaniu a zobaczysz jak bedziesz tego potem zalowal......

Slusznie sproboj powiedziec cos na zyda muzulmanina to zaraz zostaniesz wyklety a ze papiez to "zwykly czlowiek" to mozna sie z niego nabijac i nikt ma na ten temat nic nie mowic ((

Banana Coctail 20.05.2005 18:05

@Predi RP podobno jest laicka, dlatego w mediach publicznych powinno być cicho o religi. Co mnie obchodzi co Glemp czyta z kartki na nowy rok? Wolałbym film jakiś. Jak już on jest puszczony to przedstawiciel każdego wyznania, jakie są praktykowane w Polsce, powienien mieć swoje 5 min w tele.
Nie chodzi mi o to, że chcą zarobić lecz o to, że gdzie nie przejde - facjata JPII. Uraża to moje uczucia religijne (jestem katolikiem). Wkurza mnie to niemiłosiernie, w TV JPII, w radiu JPII, w gazetach JPII. Może w mojej dupie jest JPII?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13.