![]() |
[']
|
Cały świat jest teraz w wielkim smutku po stracie tak Wielkiego Człowieka jakim był Ojciec Święty JAN PAWEŁ II. Wielu z nas dopiero teraz uświadamia sobie ile "ON" dla nas znaczył. Będzie mi "GO" bardzo brakowało !!
|
Smutek i jedność
Odszedł Wielki Papież i WIELKI POLAK.
Ja jednak nie płaczę. Prawdą jest, że chyba już nigdy nie zaznamy dni takiej jedności Polski, Polaków i Świata - to było mimo wszystko wspaniałe i cudowne - ta jedność i smutek tylu milionów. Prawdą jest, jak już powiedziano - takiego drugiego człowieka - Polaka już się nie doczekamy. |
['] Do zobaczenia w następnym życiu... [']
|
W mojej małej mieścinie o 21.37 w oknach pojawiły się zapalone świece... szkoda, że nie we wszystkich...
|
Cytat:
|
"Dobry bój bojowałem, biegu dokonałem, wiarę zachowałem; a teraz oczekuje mnie wieniec sprawiedliwości, który mi w owym dniu da Pan, sędzia sprawiedliwy, a nie tylko mnie, lecz i wszystkim, którzy umiłowali przyjście jego (2 Tm 4:7-8)"
:polska: |
[']
|
;-(
|
"...A przecież nie cały umieram.
To co we mnie niezniszczalne trwa! Teraz staję twarzą w twarz z Tym, który Jest!" _______________________ Jan Paweł II "Tryptyk" :'( :niepow: |
Gdy patrze na ludzi placzacych po smierci Jana Pawla II nasuwa mi sie fragment Pisma Swietego "Nie placzcie nade mna lecz nad soba...", a sam moge tylko powiedziec... Do zobaczenia Ojcze Swiety...
|
['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
Odszedł Wielki Człowiek, którego będzie się pamiętało przez wieki, a nawet tysiąclecia. Wg mnie, drugiego takiego człowieka się nie doczekamy.... |
[']
|
[`] :(
|
['] umarl aby zyc... i napewno nie chcialby zeby plakac :) co nie zmienia faktu ze jest tu jakas pustka... Niech Bóg ta pustke wypelni...
Pokoj... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:02. |