![]() |
Cytat:
szkoda tylko że śmierć Papieża im to uświadomiła dodam tylko że Papież "patrząc z góry" na to co się teraz dzieje jest napewno dumny ponieważ spełnia się jego marzenie : Wszyscy się jednoczą (ciekawe na jak długo) |
Oglądacie na TVP2 "Warto rozmawiać"?
|
Cytat:
a co? |
Wydaje mi się, że zaczynam rozumieć coś, co wcześniej nie do końca było jasne.
Takich rozmów przydałoby się więcej... Każda wypowiedź J.P.II to temat na taki program. |
Ilość załączników: 1
nic nie napisze
|
tutaj jest księga kondolencyjna, gdzie można się wpisać
http://info.onet.pl/4,50,13,1535628,0,0,ksiega.html |
(*) :'(
|
Dopiero gdy zmarl zrozumialem kim tak naprawde byl i czego dokonal... :smutny:
|
Taką dziwną gre cyfr znalazłem (w internecie) w zwiazku z Papieżem:
"Papież umarł 02.04.2005 2+4+2+5=13, umarł o godz. 21:37 2+1+3+7=13, był 265 papieżem 2+6+5=13, miał 85 lat 8+5=13 , ...........13 księga to księga Apokalipsy.Co wy na to? |
Cytat:
|
Zmarł w 13 tygodniu roku ?
|
Cytat:
tak w 13 tygodniu... Heh,troche to dziwnie sie składa.... |
13... Owned... :D
Wierzenie w takie bujdy jest chyba grzechem przeciwko 10 przykazniom ;) |
Cytat:
Data urodzenia: 18 maja 1920 1+8+5+1+9+2+0=26 26:2=13 Papiez umarl w 14-stym a 13 tygodniu, wiec tu sie akurat nie zgadza. Zastanawiajace sa te trzynastki, sam sie wczoraj zdziwilem jak to wyczytalem na innym forum komputerowym. 13 - w religii rzymskokatolickiej nie oznacza wcale pechowej liczby, jest to liczba zwiazana z objawieniami fatimskimi - w tym dniu Maryja ukazyla sie dzieciom. |
Ja tam w takie cos nie wierze... jestem wierzacym a nie zabobonnym ;) Mysle ze nie ma sie co nad tym zastanawiac i nie ma co do tego wagi przywiazywac...
Pozdrowisko! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:26. |