Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zmarł Papież (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zmarl-papiez-50592/)

zene_k 10.04.2005 19:37

Cytat:

Napisany przez Ziele
Kibice już stoczyli bitwie z policją... nie długo wytrzymali :| ale to pewnie nie byli kibice tylko bezmózgie kibole.

Niestety ((

Ziele 10.04.2005 19:35

Kibice już stoczyli bitwie z policją... nie długo wytrzymali :| ale to pewnie nie byli kibice tylko bezmózgie kibole.

Banana Coctail 10.04.2005 19:09

@Predi po prostu nie lubie czarnego i szarego w takiej tonacji. Wole niebieski i błękitny ale jak szefostwo tak chce i nie zmieni swego stanowiska to trudno, uszanuje to bo inaczej czeka mnie ban :D

joujoujou 10.04.2005 18:36

Cytat:

Napisany przez MariuszV
Żałobe trzyma sie do 9 dnia po pogrzebie!!!

Dokładnie tak, kto chce, ten nosi.
Skoro GTW uznała że tak ma być to tak. :taktak:
Ja tę decyzję szanuję co nie znaczyć musi, że się z nią zgadzam. :)

Predi 10.04.2005 18:03

Cytat:

Napisany przez Banana Coctail
Wyjde z bardzo nieładną prośbą. Postuluję o wrócenie do starej skórki już nieżałobnej. Papa pochowany, starczy.

ja sie tylko tak z glupia frant spytam: co Ci to przeszkadza?

MariuszV 10.04.2005 17:55

Żałobe trzyma sie do 9 dnia po pogrzebie!!!

Banana Coctail 10.04.2005 17:17

Wyjde z bardzo nieładną prośbą. Postuluję o wrócenie do starej skórki już nieżałobnej. Papa pochowany, starczy.

legion 10.04.2005 11:06

troche spoznione ale siec mi tpsa wylaczyla wiec moge zrobic tylko to ;
['][']['][']['] :'(

VIZZARD 09.04.2005 23:17

Cytat:

Napisany przez M@X.666
VIZZARD : I Ty przeciwko mnie? W kazdym razie ja nigdy nie popieralem i popieral nie bede czegos takiego. Umarl stary czlowiek. Wielki czlowiek, co najwidoczniej znaczy ze jest to dobra okazja do nakrecania szrlatanskiej koniunktury. Jesli dostawalem jaki kowliek lancuszek dotyczacy dawania czegos w opis czy przesylania dalej kwitowalem "Idz sobie" w nieco ostrzejszej formie - dalej posylalem tylko te, ktore dotyczyly inicjatyw w postaci przemarszu przez miasto (doszedl do skutku), zpalaenia swiec itp. spraw. Prowadzcie sobei dalej obliczenia - ja wysiadam, wyrzucam topic z prenumeraty...

Ja nie przeciwko tobie :nie:

To tylko niewinny żarcik :taktak:

A jeżeli chodzi o wyliczanki - to akurat ja zdania nie mam i obserwuję to z boku

Ale i ty powinieneś wiedzieć

Iż pomimo tego, że człowiek zawsze stara się wytłumaczyć sobie coś na swój sposób - człowieczy

To symbolika cyfr w Piśmie Świętym istnieje i jest niezaprzeczalna

Tyle tylko, że akurat Biblia była pisana pod natchnieniem Bożym

A to co my tutaj ... :pisze: ...

Po prostu potraktuj to jako ciekawostkę i z przymrużeniem oka :mruga:

Bo nawet jeżeli istnieje taka zbieżność cyfr

To co z tego wynika? ???

Pewnie nie więcej niż:

"Trzynastego - nawet w grudniu jest wiosna,
Trzynastego - każda droga jest prosta,
Trzynastego - nie liczy się strach,
Trzynastego - od morza do tatr,
Trzynastego - kapelusze z głów poważnych zrywa wiatr,
Trzynastego - wszystko zdarzyć się może,
Trzynastego - świat w różowym kolorze,
Trzynastego - nie smucą mnie łzy,
Trzynastego - piękniejsze mam sny,
Trzynastego, a ty właśnie trzynastego jesteś zły ... "

:mruga:

M@X 09.04.2005 22:59

VIZZARD : I Ty przeciwko mnie? W kazdym razie ja nigdy nie popieralem i popieral nie bede czegos takiego. Umarl stary czlowiek. Wielki czlowiek, co najwidoczniej znaczy ze jest to dobra okazja do nakrecania szrlatanskiej koniunktury. Jesli dostawalem jaki kowliek lancuszek dotyczacy dawania czegos w opis czy przesylania dalej kwitowalem "Idz sobie" w nieco ostrzejszej formie - dalej posylalem tylko te, ktore dotyczyly inicjatyw w postaci przemarszu przez miasto (doszedl do skutku), zpalaenia swiec itp. spraw. Prowadzcie sobei dalej obliczenia - ja wysiadam, wyrzucam topic z prenumeraty...

VIZZARD 09.04.2005 22:52

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Bardzo chrześcijańskie..

:spoko:

BTW

Wybaczcie userowi M@X.666

Albowiem nie wie co czynić

Gdy z przepowiadań wychodzi inna liczba

Niż 666 ... ||

:czar:

M@X 09.04.2005 22:41

andrzejj9 : wybacz mi, ale co sie dzialo po WTC? Domniemywanie zwiazkow z Saddamem, przepowiedie Nostradamusa itp. Teraz jes to samo - operacje na cyferkach, prognoza kocna swiata po czarnym papiezu, niedlugo pewnie zaczna sie insynuacje ktorych jakos nikt nie przedstawial za zycia papieza Jana Pawla naszego kochanego... Obym byl zlym "prorokiem"...

andrzejj9 09.04.2005 22:35

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Jak jescze raz zobacze te durne insynuacje to zabije...

Bardzo chrześcijańskie..

M@X 09.04.2005 22:29

Jak jescze raz zobacze te durne insynuacje to zabije...

andrzejj9 09.04.2005 22:29

Cytat:

Napisany przez hitman.2
Zaskakujący zbieg okoliczności? Zobacz co wynika z symboliki cyfr***8230; 13 maja postrzelono Papieża, 02.04.2005 ***8211; dzień śmierci Jana Pawła II 0+2+0+4+2+0+0+5=13, 21:37 ***8211; godzina śmierci Papieża 2+1+3+7=13. Jakby tego było mało w chwili śmierci Jan Paweł II miał 85 lat 8+5=13. I umarł w 13 tygodniu roku! Czysty przypadek?

Już to umieszczałem, zresztą trochę rozwinięte.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:09.