Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zmarł Papież (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zmarl-papiez-50592/)

eloise 03.04.2005 23:26

Polecam Pater Noster w wykonaniu Jana Pawła II, do pobrania z http://papiez.coolinc.info/

Ufil123 04.04.2005 00:04

['] [']

-Kowalik- 04.04.2005 00:28

Skończcie już proszę...

Morris 04.04.2005 00:39

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
Skończcie już proszę...

:glaszcze: To dopiero początek.... :glaszcze:

kiewas 04.04.2005 01:39

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
Skończcie już proszę...

To co zaczął Papież nie można kończyć!
Pamiętajmy o nim... ['] Zawsze...

artoor 04.04.2005 09:46

"...albowiem życie Twoich wiernych, o Panie, zmienia się, ale się nie kończy..., więc choć serca ściska smutek, a w oczach mamy łzy, nie mówimy żegnaj, mówimy do zobaczenia..."

Nasuwa mi sie tu pewna refleksja... odnosnie pontyfikatu Jana Pawla II. Czyz nie sadzicie... ze bardzo czesto na Jego ustach goscily slowa "milosc", "jednosc"... za kazdym razem na swoich pielgrzymkach je powtarzal... chrzescijanie, katolicy nigdy nie byli w takiej jednosci... wyznawcy roznych religii... tych "prymitywnych" z Afryki nawet... a teraz... caly swiat sie jednoczy - to jest piekne - mysle ze Jemu sie to podoba... jakby nie patrzyc - cale zycie nawolywal do tego :) WIELKI CZLOWIEK!!

andrzejj9 04.04.2005 10:09

Cytat:

Napisany przez artoor
"...albowiem życie Twoich wiernych, o Panie, zmienia się, ale się nie kończy..., więc choć serca ściska smutek, a w oczach mamy łzy, nie mówimy żegnaj, mówimy do zobaczenia..."

Nasuwa mi sie tu pewna refleksja... odnosnie pontyfikatu Jana Pawla II. Czyz nie sadzicie... ze bardzo czesto na Jego ustach goscily slowa "milosc", "jednosc"... za kazdym razem na swoich pielgrzymkach je powtarzal... chrzescijanie, katolicy nigdy nie byli w takiej jednosci... wyznawcy roznych religii... tych "prymitywnych" z Afryki nawet... a teraz... caly swiat sie jednoczy - to jest piekne - mysle ze Jemu sie to podoba... jakby nie patrzyc - cale zycie nawolywal do tego :) WIELKI CZLOWIEK!!

Oby ta jedność przetrwała jak najdłużej..

Stef 04.04.2005 10:55

a ja wam powiem co mnie zaszokowalo....
W sobote wieczorem, bylem we Wroclawiu, brat poszedl na rynek spotkac sie ze znajomymi,ale przedtem wszedl do kosciola.bylo tam kilkanascie osob.po chwili wyszedl ksiadz i powedzial ze umarl Papiez. po kilku minutach kosciol byl pelny, nie dalo sie tam wejsc,nagle bylo tam pelno ludzi,wszytskie kluby opustoszaly,z rynku znikneli ludzie i z tych wszytskich knajpek ludzie przyszli do kosciola......

woitas 04.04.2005 12:07

"człowieka oceniamy nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak kończy".
już dawno nie widziałem takich tłumów w kościele.
odszedł jednak wielki człowiek... :(

szafran1988 04.04.2005 12:50

Papież Byl wielkim czlowiekiem i tak tez nas opuscil odszedl z twrza w blasku chwaly.

I co teraz bedzie bez najwazniejszego czlowieka zaczna sie wojny i skandale :(

Kris 04.04.2005 12:53

Cytat:

Napisany przez szafran1988
Papierz Byl wielkim czlowiekiem i tak tez nas opuscil odszedl z twrza w blasku chwaly.

I co teraz bedzie bez najwazniejszego czlowieka zaczna sie wojny i skandale :(

Był Wielkim Człowiekiem... a wojny i skandale były, są i będą...

artoor 04.04.2005 13:59

Cytat:

Napisany przez Kristoferros

Pewnie ze beda! Ludzie sa ludzmi... ale On pokazal ze tak byc nie musi... pokazal jak to zmienic... Nie badzmy znow tacy pesymistyczni :|

mgit 04.04.2005 15:26

[']
:(

szafran1988 04.04.2005 15:29

Cytat:

Napisany przez Kristoferros

Heh wojny i skandale były ??? Dopiero teraz zobaczysz co to są wojny i skandale.

Kris 04.04.2005 15:41

Cytat:

Napisany przez szafran1988
Heh wojny i skandale były ??? Dopiero teraz zobaczysz co to są wojny i skandale.

Masz rację, panował pokój i wszyscy się nawzajem kochali ;)
Pomyliłem się, ŻADNYCH wojen i skandali nie było, ja nic nie pamiętam...

PS. Weź się obudź proroku!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:25.