![]() |
Wieczny opdoczynek racz mu dać Panie!!!
:( Także nie należę do wzorowych katolików ani nawet ehhh.... ale Karol Wojtyła był dla mnie autorytetem, wzorem i jedyną osobą na tym świecie w której nie zauważyłem wad! |
[']
A ja do końca wierzyłem, że jednak wróci do względnego zdrowia. Wielka szkoda... |
[']
|
:'( Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie... :'(
|
Pokój Jego duszy [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie....
|
pół godziny sie gapiłem w monitor i nie wiedzialem co napisac........
jakby mnie ktoś zdzielil po głowie.... |
[']
|
[']['][']['][']['][']
|
no cóż...każdy musi kiedyś się tego doczekać..
Papież który nas opuscil byl specyficzna osoba, byl wsrod nas, ludzi wierzacych, katolikow wazna osoba nie tylko jako najwyszy z kaplanow ale takze papiez - polak... Niech Bóg ma go w swej opiece[*] Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie... |
....[*][*].....plakac sie chce:( Stracilismy najwiekszego z Polakow:( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
***8224;[*][*][*][*][*][*][*] ***8224;
|
['] :'(
|
[']['][']['][']
Ostatni raz czulem cos podobnego gdy kolezanka z ktora dorastalem zginela w wypadku samochodowym :'( |
Odchodzi nasz Papiez, nasz rodak, nasz ojciec i matka. Jest to tez czas gdy my wszyscy przestajemy byc dla siebie wilkiem a zaczynamy razem cierpiec i widac ze wspolnie wszyscy go kochamy i nie mozemy jeszcze sobie uswiadomic, ze go juz nie ma.
To jest straszna dla nas wiadomosc, ale mozemy tylko pomyslec ze jest mu teraz o wiele lapiej, ze spotkal sie dzisiaj z Bogiem i razem beda teraz pomagac nam ludziom w codziennych zmartwieniach i pomagac nam beda zyc. |
[']
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:30. |