![]() |
No fiu fiu dbają o klienta :ysz:
Problem jez z playem taki, że rozmowy DO playa często kosztują więcej niż do innych sieci. Chyba że to się zmieniło. |
Wczoraj podpisałem papiery w salonie Play. Niestety nie dostałem potwierdzenia, co z kasą zgromadzoną na koncie. Mam obecnie ponad 200 zł i nie wiem czy to przepadnie, czy przejdzie powiedzmy 150 zł po odliczeniu 50 zł za przeniesienie ze strony ERY?
|
Przepadnie
|
Jesteś tego na 100% pewien? Dziś z każdego numery ściągnęli mi po 50 zł. Mam na jednym ponad 150 zł. To trochę nie sprawiedliwe.
|
Cytat:
Mi przepadło - ale wiedziałem o tym, więc były to grosze. Pisałem Ci na poprzedniej stronie, że przepadnie - i nawet nie zapytałeś podpisując papiery o to? Co w tym niesprawiedliwego? Jak mam bilet na komunikację miejską w Warszawie, kupiony od ZTM to normalne, że nie obowiązuje w komunikacji w Nowym Jorku. |
Cytat:
|
W Krakowie można :)
A przynajmniej można było, jak jeszcze ich tam używałem. Cały czas mówię o okresowych :) |
Cytat:
|
Dostałem dziś na wszystkie trzy numery sms informujący o konieczności przyjścia do salonu Play po nowe startery. Mam na to cztery dni. Poczekam do poniedziałku, bo ponoć mają być jakieś bonusy dla przechodzących, może nawet zwrócą koszta przeniesienia?
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 51472 i dalej co mamy Cytat:
http://web.playmobile.pl/pl/play-kar...ery/index.html |
Starter to nie doładowanie ||
|
Dokładnie jak Reetou napisał. :taktak:
A numer już kupiony - dziś w nocy. Dokładnie taki sam jak miałem, tylko kierunkowy inny. :szczerb: |
Dziś odebrałem nowe startery. Muszę jednak czekać przynajmniej do północy, aby je aktywowano w Play'u. Na razie nie można się zalogować do sieci.
|
Dziś parę minut po północy zostały aktywowane wszystkie moje trzy numery w Play na kartę. Niestety miałem przez 24 godziny Death Line :>. Musiałem wpisać kod na przejście do oferty Fresh i już wszystko śmiga ;). Jeżeli ktoś będzie chciał wykonać podobny manewr, to służę pomocą w tym temacie z własnego doświadczenia :spoko:.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21. |