Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

B@rtek 05.06.2005 21:40

Mam pytanie gdzie są zapisane wszystkie piosenki z gry?

Szukam i nie widzę :|

Musze wyciągnąć kilak, bo potrzebuję :taktak:

:help:

P.S.
Czytałem poradnik @woitasa :P

A tak na serio to naprawdę potrzebuję pomocy :taktak:

tengu 11.01.2005 14:46

Cytat:

Napisany przez M@X.666
tengu : dokladnie, to jest rocznik 1989... Ten z Knight Ridera to byl bodajze 1988, ale tez byl miodzio ;-]. BTW : Ten sam co w KR byl uzyty w "Mistrz kierownicy ucieka". A co do odglosu - m.in. dla niego planuje zakup takiego cudenka, choc oplaty mnie zjedza pewnie (najslabszy silnik to 2.8 V6 a najmocniejszy to pięciolitrowa fał ósemka!)...

E tam - tego najsłabszego to nie ma co kupować :P. Ten u nas to był Pontiac Firebird Trans Am V8 1989 i nic nie ma takiego dżwięku (no może poza Corvettą 1991 (5,7 l V8 ca.300KM))

Pagerus 10.01.2005 22:52

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Masz racje, pomylilem nazwy
gierka o ktorej myslalem to bylo Street Road
;)

Zdarza się - mimo wszystko kiedyś też robiono sporo gier - może nie aż tyle - ale mimo wszystko było ich sporo i człowiek się nie nudził :)

mr_spock 10.01.2005 22:14

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Było jeszcze coś takiego jak Street Rod - miałem na C64 - ale na PCta też chyba to było :)

Masz racje, pomylilem nazwy
gierka o ktorej myslalem to bylo Street Road
;)

M@X 10.01.2005 20:42

tengu : dokladnie, to jest rocznik 1989... Ten z Knight Ridera to byl bodajze 1988, ale tez byl miodzio ;-]. BTW : Ten sam co w KR byl uzyty w "Mistrz kierownicy ucieka". A co do odglosu - m.in. dla niego planuje zakup takiego cudenka, choc oplaty mnie zjedza pewnie (najslabszy silnik to 2.8 V6 a najmocniejszy to pięciolitrowa fał ósemka!)...

tengu 10.01.2005 16:43

Ja najbardziej przy 'Tangu 71-73 albo Veccie 76-78 ale Firebird też jest super. Szczególnie ten z "Mistrz kierownicy ucieka" :D.

A ten twój w avatarku to chyba z lkońca lat 80tych początku 90 tych czyż nie (Knight Rider). U nas miał jeden koleś takiego. Nigdy nie zapomnisz takiego gulgotu V8 na niskich obrotach. Miodzio :)

Ghost_mode 10.01.2005 16:42

:'(
Cytat:

Napisany przez MariuszV
Czy sa moze jakies glosy o NFS u3???

moim zdaniem z undergroundem 3 powini się wstrzymać ...

Lepiej jakby dali jakąś inną serię - taki przerywnik ;)
a dopiero potem U3 :cool:

M@X 10.01.2005 16:18

Cytat:

Napisany przez tengu
Na razie chłopcy z EA GAmes odcinają kupony. Ale na pewno zrobia trójkę. Tylko co następne. Marzy mi się Tuningowanie Klasykóe (Mustang/Corvette/Charger/Firebird z lat 70tych)

Hmm.... Rozmarzyłem się :P

Oj zgadzam sie... Jak widac po moim avatarze i statusie tez chetnie pogrzebalbym przy Pontiacu ;-D

Pagerus 10.01.2005 15:51

Cytat:

Napisany przez mr_spock
byla kiedys taka gierka, geare (costam) garage
z czasow 386, ale grywalnosc rewylacyjna...

:P

Było jeszcze coś takiego jak Street Rod - miałem na C64 - ale na PCta też chyba to było :)

mr_spock 10.01.2005 14:06

Cytat:

Napisany przez tengu
Na razie chłopcy z EA GAmes odcinają kupony. Ale na pewno zrobia trójkę. Tylko co następne. Marzy mi się Tuningowanie Klasykóe (Mustang/Corvette/Charger/Firebird z lat 70tych)

byla kiedys taka gierka, geare (costam) garage
z czasow 386, ale grywalnosc rewylacyjna...

:P

andrzejj9 10.01.2005 13:11

Panowie, spokojnie. Jeszcze dwójka dobrze się na rynku nie ostała, a Wy już byście trójkę chcieli :)

Pagerus 10.01.2005 13:11

Cytat:

Napisany przez MariuszV

Nie za szybko byś chciał? ;)

tengu 10.01.2005 12:55

MariuszV 09.01.2005 04:40

Pagerus 04.01.2005 22:05

Cytat:

Napisany przez epol
Pzy kupowaniu ich tez nie widac. Musze sprawdzic te rady z "c".

:blee: :blee: :blee: Ja tak nie chce...bo mam backupa :blee: :blee: :blee:

Nie no kurde - z czymś takim to sie jeszcze nie spotkałem... - a jaką masz kartę???

epol 04.01.2005 18:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Drzwi tylko możesz sobie zobaczyc przy zakupie jak się będą otwierac - i ewentualnie podczas robienia zdjęc do prasy...

Pzy kupowaniu ich tez nie widac. Musze sprawdzic te rady z "c".

Cytat:

Napisany przez MariuszV
Jesli masz gre hmm powiedzmy nie do konca legalna to niektore rzeczy moga nie dzialac.
np u mojego kolegi nie ma Hundaya Tiburona , moze go wybrac i jezdzic tylko ze go nie widac :D

:blee: :blee: :blee: Ja tak nie chce...bo mam backupa :blee: :blee: :blee:

MariuszV 04.01.2005 17:17

Jesli masz gre hmm powiedzmy nie do konca legalna to niektore rzeczy moga nie dzialac.
np u mojego kolegi nie ma Hundaya Tiburona , moze go wybrac i jezdzic tylko ze go nie widac :D

TORQUE 04.01.2005 16:20

Cytat:

Napisany przez tengu
Jak kupujesz drzwi i maski to podczas gdy masz zaznaczoną (ale nie kupioną wciśnij "C" na klawirze. Jak się nioe otwierają to znczy że rzeczywiście coś z grafa bo na moim GF3 TI200 CHODZI JAK ZŁOTO ???

tu grafika nie ma nic do rzeczy. Gdy masz zaznaczone drzwi lub maskę tam mniej więcej po środku na dole ekranu jest taka opcja "??" nie pamiętam jak się nazywa ale na pewno jest gdy ją wciśniesz otworzy się maska/drzwi/bagażnik w zależności co zaznaczyłeś

Pagerus 04.01.2005 11:35

Cytat:

Napisany przez tengu
Jak kupujesz drzwi i maski to podczas gdy masz zaznaczoną (ale nie kupioną wciśnij "C" na klawirze. Jak się nioe otwierają to znczy że rzeczywiście coś z grafa bo na moim GF3 TI200 CHODZI JAK ZŁOTO ???

Nie wydaje mi się aby otwieranie drzwi mogło mieć coś wspólnego z grafą... no ale trzeba to sprawdzić mimo wszystko...

tengu 04.01.2005 10:20

Cytat:

Napisany przez epol
Chodzi mi o to ze nie widze tych drzwi, ktore niby maja sie otwierac do gory. Dodam, ze moge je kupic, ale na slepo - nie widze tego jak wygladaja otwarte. Sprzet? Moze to jest obslugiwane przez nowsze grafy?

andrzejj9 04.01.2005 00:12

Cytat:

Napisany przez Pagerus
W tej kwestii to chyba nigdy nie dojdziemy do porozumienia... ;)

Ależ możemy. Jak tylko przyznasz mi rację || ;)

Pagerus 03.01.2005 23:59

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Grafika, muzyka, klimat i przede wszystkim FABUŁA. Dla mnie Mafia i GTA dzieli przepaść. GTA to taka sobie gierka, w którą można sobie od czasu do czasu pograć nie angażując się zbytnio. Ale Mafia wciąga i pozwala naprawdę zagłębić się w wykreowany przez twórców świat. Dla mnie przynajmniej oferuje coś znacznie więcej.

W tej kwestii to chyba nigdy nie dojdziemy do porozumienia... ;)

andrzejj9 03.01.2005 23:57

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Sorki za post pod postem - ale nie chce mi się o tej porze kombinowac inaczej :P
GTA rządzi - zgadzam się z Bartkiem - w wakacje sobie poszaleję :D A Mafia jakoś mnie do siebie nie przekonała... że lepsza grafika i lepszy model jazdy??? Dla mnie to za mało - grywalnością dla mnie GTA bije Mafię na łeb - a jeszcze ta muzyka w Vice City - miodzio :D

Grafika, muzyka, klimat i przede wszystkim FABUŁA. Dla mnie Mafia i GTA dzieli przepaść. GTA to taka sobie gierka, w którą można sobie od czasu do czasu pograć nie angażując się zbytnio. Ale Mafia wciąga i pozwala naprawdę zagłębić się w wykreowany przez twórców świat. Dla mnie przynajmniej oferuje coś znacznie więcej.

Pagerus 03.01.2005 23:45

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A o dziwo nie. Jakoś tak, jak GTA 3 bardzo mi się podobało, tak już w kolejną część pograłem dosłownie kilka godzin. Fakt, że byłem bezpośrednio po Mafii, przy której GTA wydawało mi się po prostu biedne, ale mimo to kompletnie mnie już ta gra nie zachęciła. I nie sądzę, żeby San Andreas miało to zmienić.

Sorki za post pod postem - ale nie chce mi się o tej porze kombinowac inaczej :P
GTA rządzi - zgadzam się z Bartkiem - w wakacje sobie poszaleję :D A Mafia jakoś mnie do siebie nie przekonała... że lepsza grafika i lepszy model jazdy??? Dla mnie to za mało - grywalnością dla mnie GTA bije Mafię na łeb - a jeszcze ta muzyka w Vice City - miodzio :D

Pagerus 03.01.2005 23:44

Cytat:

Napisany przez epol
Chodzi mi o to ze nie widze tych drzwi, ktore niby maja sie otwierac do gory. Dodam, ze moge je kupic, ale na slepo - nie widze tego jak wygladaja otwarte. Sprzet? Moze to jest obslugiwane przez nowsze grafy?

Drzwi tylko możesz sobie zobaczyc przy zakupie jak się będą otwierac - i ewentualnie podczas robienia zdjęc do prasy...

andrzejj9 03.01.2005 23:31

Cytat:

Napisany przez Bartek15
W wakacje to będzie chciałeś powiedzieć GTA San Andreas :D

A o dziwo nie. Jakoś tak, jak GTA 3 bardzo mi się podobało, tak już w kolejną część pograłem dosłownie kilka godzin. Fakt, że byłem bezpośrednio po Mafii, przy której GTA wydawało mi się po prostu biedne, ale mimo to kompletnie mnie już ta gra nie zachęciła. I nie sądzę, żeby San Andreas miało to zmienić.

B@rtek 03.01.2005 23:05

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A w NFSUII jeszcze nie grałem i myślę, że zostawię to sobie na wakacje.

W wakacje to będzie chciałeś powiedzieć GTA San Andreas :D

andrzejj9 03.01.2005 20:50

Cytat:

Napisany przez tengu
Ja na jakiś czas przestałem - zainstalowałem sobie postala 2 i zniknąłem na parę ładnych godzin - lubię czasem takie odmóżdżające klepanki dla poprawienia samopoczucia :P

Sorrki za OT

Ja też, ale akuat Postal mnie odrzucił. Na takie okazje mam Serious Sama 8 ) , a ostatnio też PainKillera :)

A w NFSUII jeszcze nie grałem i myślę, że zostawię to sobie na wakacje.

epol 03.01.2005 19:45

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Nie bardzo kumam z czym masz problem... i co ma do tego Twój sprzęt w profilu...

tengu 03.01.2005 14:58

Ja na jakiś czas przestałem - zainstalowałem sobie postala 2 i zniknąłem na parę ładnych godzin - lubię czasem takie odmóżdżające klepanki dla poprawienia samopoczucia :P

Sorrki za OT

czero 03.01.2005 14:42

Jeszcze w to gracie?
Mi sie znudzila na okolo 40kilku% (ciagle to samo) ;).

Pagerus 03.01.2005 10:29

tengu - nie tak ostro :) chociaż masz rację - bo mowa już o tym była...

tengu 03.01.2005 09:48

@rajskii - już to gdzieś pisałem - ale się powtórzę - aby mieć bodykity w 5 części miasta (ostatniej) należy wygrać ok 9 - 12 outrunów - za każdym razem trzeba wygrać z innym kolesiem - dopiero gdy się powtarzają należy jechać z tym samym - najpierw w tej części odkrywa się unique performance upgrade a potem właśnie bodykity

Pagerus 02.01.2005 14:30

Cytat:

Napisany przez epol
Hej,
mam problemik, bo nie widze tych drzwi otwieranych do gory, moge je kupic i takie tam. Moj sprzet w profilu.

Nie bardzo kumam z czym masz problem... i co ma do tego Twój sprzęt w profilu...

epol 02.01.2005 13:34

Hej,
mam problemik, bo nie widze tych drzwi otwieranych do gory, moge je kupic i takie tam. Moj sprzet w profilu.

rajskii 02.01.2005 01:11

Witam mam pytanie niby zakonczylem gre, zostaly tylko teraz wyscigi te co sie z mapy w garazu wybiera ale nadal nie mam odblokowanych przerobek karoserii. Co tyrzeba zrobic dokladnie zeby to odblokowac wczesniej pisane bylo ze trzeba wygrac iles razy wyscigi te co uciekamy konkurentom, zna ktos szczegoly doklandie ile razy czy gdzies konkretnie w ktorejs z czesci miasta itp.
Pozdrawiam

Pagerus 31.12.2004 19:27

@mr_spock - Ale ten sprzęt w bagażniku mógłby na przykład aktywowac obsługę EAX'a w grze :P

@bartek15 - Mazda bardzo fajnie zrobiona - podoba mi się :) A co do zamieszczonego screena - to po prostu jest to screen z robienia zdjęcia na DVD czy do gazety... tak więc bagażnik czy maska ma prawo tam byc otwarte...

B@rtek 31.12.2004 15:25

Moja Mazda Rx-8 opakowana cała carbonem :D

Mam przejechane coś ok. 65% gry :taktak:

Przód :D

http://img124.exs.cx/img124/9708/mazdarx80sx.th.jpg

Tył :D

http://img124.exs.cx/img124/5675/mazdarx8ty2kt.th.jpg

Mam tak mało kasy, bo szykuję sobie jeszcze Hummer'a H2 :taktak:

B@rtek 31.12.2004 15:13

Cytat:

Napisany przez Pagerus
A masz gdzieś tego screen'a?

@Pagerus luknij tutaj :D

http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=519

mr_spock 31.12.2004 13:56

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No dokładnie - przy niektórych okładkach można wykorzystywac otwieranie drzwi, bagażnika i maski - ale w samej grze to się chyba nie da - no i po co ten cały sprzęt w bagażniku? :(

nawet gdyby sie dalo to ogladac godzinami, to bagaznik jest bez sensu
poza gwiazdkami nic nie daje

B@rtek 31.12.2004 11:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus

Szukam, jak znajde to go tu zamieszczę :D

Pagerus 31.12.2004 11:14

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Powiem, że ta gra jest nie dopracowana :nie:

Ale widziałem, na srcreenie, że ktoś otworzył podczas gry bagaznik :D

B@rtek 31.12.2004 10:37

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No dokładnie - przy niektórych okładkach można wykorzystywac otwieranie drzwi, bagażnika i maski - ale w samej grze to się chyba nie da - no i po co ten cały sprzęt w bagażniku? :(

Powiem, że ta gra jest nie dopracowana :nie:

Ale widziałem, na srcreenie, że ktoś otworzył podczas gry bagaznik :D

Pagerus 31.12.2004 10:29

Cytat:

Napisany przez TORQUE
według mnie nie da się otworzyć jej. Szukałem w ustawieniach klawiszy i nie ma takiej opcji. W grze jak się robi odładki na DVD lub na coś innego to w co niektórych da się pootwierać drzwi bagażnik i maska przednią.

TORQUE 31.12.2004 00:07

według mnie nie da się otworzyć jej. Szukałem w ustawieniach klawiszy i nie ma takiej opcji. W grze jak się robi odładki na DVD lub na coś innego to w co niektórych da się pootwierać drzwi bagażnik i maska przednią.

B@rtek 30.12.2004 22:56

Co trzeba zrobić, aby otworzyć np. klapę bagażnika podczas gry?

mr_spock 30.12.2004 22:47

Cytat:

Napisany przez Turboni
C:\Doc i Set\nazwa twoja \Ustaw Lokalne\Dane Aplikacji

Dzieki! :)

mr_spock 30.12.2004 22:13

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Gdzieś tam w documenst and settings i w profilu użytkownika. Nie zdziwiłbym się, gdyby katalog dodatkowo był ukryty. Zboczone, ale już jedynka tak miała :)

Tak, wiem. Nawet sam zakladalem topic o tym ;)
teraz czeka mnie wyprawa poszukiwawcza

Turboni 30.12.2004 22:11

C:\Doc i Set\nazwa twoja \Ustaw Lokalne\Dane Aplikacji

andrzejj9 30.12.2004 22:09

Cytat:

Napisany przez mr_spock
czy ktos moze posiada taka tajemna wiedze i napisze mi gdzie ta gra trzyma save'y ?:)

Gdzieś tam w documenst and settings i w profilu użytkownika. Nie zdziwiłbym się, gdyby katalog dodatkowo był ukryty. Zboczone, ale już jedynka tak miała :)

mr_spock 30.12.2004 22:02

czy ktos moze posiada taka tajemna wiedze i napisze mi gdzie ta gra trzyma save'y ?:)

Pagerus 24.12.2004 17:51

Cytat:

Napisany przez Mati.p
Tak ,jest możliwe granie na dwóch kompach w sieci (LAN) daa sie nawet we 4 grać ja grałem jest naprawde spox gra ,gra sie super :) -a ale ine grałem w siecie (w interncie) i nie wiem jak tam sie gra?? ???

No tak - ale brakuje mi BOTÓW - ja mogę grac tylko na dwa kompy - a w dwie osoby to nie jest aż taka frajda...

Matievoo 24.12.2004 14:54

Tak ,jest możliwe granie na dwóch kompach w sieci (LAN) daa sie nawet we 4 grać ja grałem jest naprawde spox gra ,gra sie super :) -a ale ine grałem w siecie (w interncie) i nie wiem jak tam sie gra?? ???

Pagerus 21.12.2004 13:55

Cytat:

Napisany przez tengu
A czego chciałeś - przecież gość/gościówa w tle klepał/a że nie będzie czekać wiecznie :P - a fakt, że niektóre rzeczy po prostu znikają (całe szczęście okładki DVD nie) - kiedyś zgarnąłem 2 za 7 i 8 gwiazdek pod rząd :)

A mnie wczoraj wkurzyły winyle (założyłem 4 warstwy na siebie by dobić do 6 gwiazdek bez używania spinnerów) i jak chciałem je zdjąć i założyć vinyl typu contest to cały czas mi się na wierzch nakładał ten stary. Ze 4 razy wjeżdżałem i wyjeżdzałem takim samym :( . W kaońcu udało mi się założyć jeden vinyl zwykły i tak zmienić w końcu na contest. Grrr :zly:

Ładnie to tak - nabijać sobie gwiazdki? :P Ale tak bardziej serio - sam niekiedy miałem podobne cyrki - zwłaszcza z tym wyjeżdżaniem ze sklepu i do sklepu z powrotem...

tengu 21.12.2004 11:36

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Niesamowicie sie zdenerwowalem... po wysciguj z jakims gosciem pojawila sie gwiazdka na mapie (niby mial mi cos dac). Jak tam jechalem, to znalazlem uktyty wyscig, zeby go nie zgubic wziolem udzial, a jak skonczylem to juz gwiazdki nie bylo :| yszzz

A czego chciałeś - przecież gość/gościówa w tle klepał/a że nie będzie czekać wiecznie :P - a fakt, że niektóre rzeczy po prostu znikają (całe szczęście okładki DVD nie) - kiedyś zgarnąłem 2 za 7 i 8 gwiazdek pod rząd :)

A mnie wczoraj wkurzyły winyle (założyłem 4 warstwy na siebie by dobić do 6 gwiazdek bez używania spinnerów) i jak chciałem je zdjąć i założyć vinyl typu contest to cały czas mi się na wierzch nakładał ten stary. Ze 4 razy wjeżdżałem i wyjeżdzałem takim samym :( . W kaońcu udało mi się założyć jeden vinyl zwykły i tak zmienić w końcu na contest. Grrr :zly:

Pagerus 21.12.2004 10:44

Może moc Toyoty nie jest boska - ale do driftów fakt - jest idealna :) Nie miałem czasu specjalnie grać na wyższych poziomach - może w wakacje się uda :P Ale na tym najniższym poziomie to specjalnie nie odczuwa się różnicy przy wyścigach różnymi samochodami - tylko niektórymi dziwnie się jeździ - tą moją Miatą też nienajlepiej się jeździ jak na razie... a kasy na tuning nie ma :P

tengu 21.12.2004 09:13

Tak mi się wydaje że trzy - kurzcze nie pamiętam, nie mam czasu na ten drugi profil a poprzedni skończyłem już dawno Chyba są dwa unique'i body i 1 performance na każdej planszy (ale mogę się mylić) [na pewno trzy były na planszy 1 i 4]. A tak zmieniłem toyotkę (chociaż Toyota ciągle mi służy do driftów, jest po prostu do tego niezastąpiona, ale do reszty mam 3000GT, co moc to moc) - następny profil jak skończę to znowu spróbuję zgarnąć wszystko CIVIC'iem

Pagerus 20.12.2004 15:20

Cytat:

Napisany przez tengu
Na tej ostatniej - jest to jeden z Unique'ów wygrywanych w outranach - z obserwacji wynika, że na każdej planszy są trzy i zakładasz je tylko na tych samochodach na których jeździsz - tylko dla nich dochodzą do sklepu - ale głowy sobie za to nie dam uciąć :(

P.S.
Profil z TT - przeszedłem
Profil z Toyotą - na czwartej części miasta wymieniłem na 3000GT - obecnie 6,13 gwiazdki, 4 część miasta przed ostatnim URL :)

Jak mogłeś zmienić Toyotę? :( Ja nią skończyłem - a teraz jak się uda znaleźć chwilkę czasu to tak jak pierwszą część spróbuję skończyć dwójkę Miatą :)
Co znaczy, że na każdej planszy są trzy???

mr_spock 20.12.2004 15:03

Niesamowicie sie zdenerwowalem... po wysciguj z jakims gosciem pojawila sie gwiazdka na mapie (niby mial mi cos dac). Jak tam jechalem, to znalazlem uktyty wyscig, zeby go nie zgubic wziolem udzial, a jak skonczylem to juz gwiazdki nie bylo :| yszzz

tengu 20.12.2004 14:11

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Aha - no to nie jest tak źle :) Ale jeździ się je tylko na tej dolnej ostatniej planszy - czy wszystko jedno na której?

Na tej ostatniej - jest to jeden z Unique'ów wygrywanych w outranach - z obserwacji wynika, że na każdej planszy są trzy i zakładasz je tylko na tych samochodach na których jeździsz - tylko dla nich dochodzą do sklepu - ale głowy sobie za to nie dam uciąć :(

P.S.
Profil z TT - przeszedłem
Profil z Toyotą - na czwartej części miasta wymieniłem na 3000GT - obecnie 6,13 gwiazdki, 4 część miasta przed ostatnim URL :)

Turboni 20.12.2004 12:46

caly czas lancerem ale mam w garazu jeszcze civica i mustanga :)

Pagerus 20.12.2004 12:43

A czym jeździsz? Dalej tym samym? Ja zrobiłem sobie nowy profil i wziąłem Mazdę MX-5 (Miata) - ale jakoś mi się tak nią nieco dziwnie jeździ :P Chyba za słaby (czytaj: żaden) tunning...

Turboni 20.12.2004 12:41

no ja chyba sobie odpale i poscigam sie po ulicach z przeciwnikami bo juz nie mam co robic :D

Pagerus 20.12.2004 12:39

Cytat:

Napisany przez tengu
Liczą się tylko wygrane pod rząd nie trzeba - sam mam czasem z tym problemy :)

Aha - no to nie jest tak źle :) Ale jeździ się je tylko na tej dolnej ostatniej planszy - czy wszystko jedno na której?

tengu 20.12.2004 10:13

Liczą się tylko wygrane pod rząd nie trzeba - sam mam czasem z tym problemy :)

Pagerus 20.12.2004 09:39

Ale trzeba je wygrać pod rząd??? Czy można po drodze również jakieś przegrać? Bo czasem się pięknie podczas Outrun'a wpakuję w ścianę i mam problem z dogonieniem kolesia...

tengu 20.12.2004 09:36

Z jakieś 9-12 w ostatnim kawałku miasta - ale działają tylko na tej furze którą jeździsz (no i potem w customize)

Pagerus 20.12.2004 09:35

Czy udało się komuś odsłonić Wide Body Kits??? Podobno jest to związane z Outrunami - tylko nie wiem ile ich trzeba przejechać... :(

Ghost_mode 19.12.2004 20:28

czy komuś udało się grać online w U2 na kopii bezpieczeństwa ?
jeżeli tak to jaki potrzebny jest path i "kark" do tego ?

kodziu 16.12.2004 14:31

Cytat:

Napisany przez MariuszV
w jaki sposob przejsc gre zeby mniec 100%?? ja przeszedlem a mam tylko 75%?? skadl wziac reszte wyscigow??

W garażu masz world map i tam jest reszta wyścigów. Wybieraj te, które masz zaznaczone jako "no completed":D

Pagerus 16.12.2004 14:22

Cytat:

Napisany przez Ghost_mode
tak, jest opcja lan ... (nie wiem czy funkcjonuje ale jest :] )

Funkcjonuje - bo grałem :D Tylko szkoda, że jedynie na 2 kompy - bo nie da się chyba do tego dorzucić przeciwników komputerowych :(

Ghost_mode 15.12.2004 21:09

tak, jest opcja lan ... (nie wiem czy funkcjonuje ale jest :] )

47 15.12.2004 20:56

Mam takie pytanok: czy jest możliwe granie na dwóch kompach połączonych w sieć bez dostępu do internetu??
POzdro

Pagerus 15.12.2004 09:24

Cytat:

Napisany przez mr_spock
dla mnie jest zbytnio w stylu GTA

Bez przesady - chociaż z drugiej strony - może i nieco tak... :P

mr_spock 14.12.2004 23:43

dla mnie jest zbytnio w stylu GTA

Matievoo 14.12.2004 23:29

Need for speed Undergrand 2 jest z dużym przekonaniem lepsze od NFSU 1 w Need for speed undergrand 2 są spoxs auta które muszimy tuningować i inne dodatki, których nie było w NFSU 1 np.w NFSU2 zrobione są garaże do których musisz jeździć chcąc przejśc (i odblokować nowe trasy i części do swojego samochodu.)Ten NFSU 2 jest o wiele lepszy od tamtego ponieważ,

-można jeździć trase (dowolną ) ,którą my chcemy a nie jeździć po koleji jak w NFSU 1 ,ale i tak był naprawde spoxs.. ^_^

mr_spock 14.12.2004 23:19

Cytat:

Napisany przez M@X.666
mr_spock : jesli chodzi Ci o drzwi otwierane w innych kierunkach niz jest to zameirzone, to podczas ich wyboru u dolu pojawia Ci sie guzik "Open door" i spokojnie sprawdzasz czy otwieraja sie do gory czy do tylu ;-D!

Powiem/napisze tyle: "lol"
nie zaowazylem

;):P

M@X 14.12.2004 23:04

mr_spock : jesli chodzi Ci o drzwi otwierane w innych kierunkach niz jest to zameirzone, to podczas ich wyboru u dolu pojawia Ci sie guzik "Open door" i spokojnie sprawdzasz czy otwieraja sie do gory czy do tylu ;-D!

mr_spock 14.12.2004 22:49

Mysle podobnie.
POzatym bylo troche niedorobek, jak nakladajace sie vinyle (mimo, ze sie nie da - np unique na flagi czy splashe)
Pytanie jakie dzwi chcesz zamontowac a to nie jest zademonstrowane - trzeba klikac w ciemno
tak samo kolorowa para (nos i te sprawy)

kodziu 14.12.2004 20:58

Cytat:

Napisany przez mr_spock
No i w zasadzie po pierwszej seri tras na mapie wszystko tam jest complet, ale o dziwo mozna jeszcze raz jechac.
Tylko czy to ma sens?

Powiedzcie mi... ja mam troche wyrywny Enter i mozliwe ze cos przegapilem...
jest jakis filmik czy komiks na koniec?? u mnie zabraklo wyscigow i tyle.

Przy przejściu fabuły jakieś gównienko było, ale tylko takie krótkie jak przed większością URL. Kolega mówił, że przy 100% gry też nic sie nie wyświetla oprócz sesemesa :/

Zwalili tą grę .... :bicz:

mr_spock 14.12.2004 20:29

Cytat:

Napisany przez kodziu
Nie tylko.
W garażu jest mapa miasta i tam są wszystkie wyścigi, to znaczy wszystkie są wypisane ale są podzielone na completed i non? completed czy jakoś tak :D

No i w zasadzie po pierwszej seri tras na mapie wszystko tam jest complet, ale o dziwo mozna jeszcze raz jechac.
Tylko czy to ma sens?

Powiedzcie mi... ja mam troche wyrywny Enter i mozliwe ze cos przegapilem...
jest jakis filmik czy komiks na koniec?? u mnie zabraklo wyscigow i tyle.

Predi 14.12.2004 16:22

lol dobrzy jestescie.......... ja wymieklem gdzies przy 38%, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo........ O! ........ znowu...... juz mialem ochote kogos zabic........

kodziu 14.12.2004 16:14

Cytat:

Napisany przez mr_spock
sa poukrywane na mapie, mozesz sie scigac z tymi innymi "szybkimi wscieklymi" ;)
czesami niektorzy daja sie cos extra w zamian

ale nie wiem czy jest sens szukac innych wyscigow... troche monotonne sie to staje - te same trasy itd

Nie tylko.
W garażu jest mapa miasta i tam są wszystkie wyścigi, to znaczy wszystkie są wypisane ale są podzielone na completed i non? completed czy jakoś tak :D

mr_spock 14.12.2004 13:03

Cytat:

Napisany przez MariuszV
w jaki sposob przejsc gre zeby mniec 100%?? ja przeszedlem a mam tylko 75%?? skadl wziac reszte wyscigow??

sa poukrywane na mapie, mozesz sie scigac z tymi innymi "szybkimi wscieklymi" ;)
czesami niektorzy daja sie cos extra w zamian

ale nie wiem czy jest sens szukac innych wyscigow... troche monotonne sie to staje - te same trasy itd

Pagerus 14.12.2004 09:27

Cytat:

Napisany przez MariuszV

Jak lookniesz kilka stron wstecz tej dyskusji to się dowiesz :D

MariuszV 13.12.2004 23:12

Pagerus 13.12.2004 23:07

Cytat:

Napisany przez mr_spock
he :) zapobiegliwie mam Documents and Settings na d:, robi sie troche syf, foldery sie dubluja itd. ale gra warta swieczki ;)

Która gra? NFS? :P

mr_spock 13.12.2004 16:02

he :) zapobiegliwie mam Documents and Settings na d:, robi sie troche syf, foldery sie dubluja itd. ale gra warta swieczki ;)

kodziu 13.12.2004 15:47

Cytat:

Napisany przez Memphisus
ale dałeś ciała :spoko:
w gry niegdy nie grales, teraz to standard ze umieszczaja save'y w dokumentach danego usera :>

Wiem że dałem, ale jak mogłem pamiętać żeby to z tamtąd zabrać jeżeli nie grałem w nfs2 przez chyba tydzień :/ Wyleciało mi z głowy, a o całym fakcie przypomniałem sobie dziś w szkole kiedy gadałem o nfs2 :P

:(

PS Mogli to chociaż w moich dokumentach umieścić a nie tak poukrywane na dysku :\

Memphisus 13.12.2004 15:30

Cytat:

Napisany przez kodziu
Właśnie wywaliłem gre z dysku :(
Nie uwierzycie co się stało :-o
Zrobiłem sobie formata a jacyś bardzo mądrzy ludzie z EA umieścili save'y na dysku C :/ i cała kariera-90% poszła się je_ _ć :bicz:
Już dalej nie gram :P

ale dałeś ciała :spoko:
w gry niegdy nie grales, teraz to standard ze umieszczaja save'y w dokumentach danego usera :>

Turboni 13.12.2004 15:29

przeciez tak samo bylo w jedynce :>

kodziu 13.12.2004 15:26

Właśnie wywaliłem gre z dysku :(
Nie uwierzycie co się stało :-o
Zrobiłem sobie formata a jacyś bardzo mądrzy ludzie z EA umieścili save'y na dysku C :/ i cała kariera-90% poszła się je_ _ć :bicz:
Już dalej nie gram :P

Pagerus 13.12.2004 13:58

Raz też pięknie poleciałem w tym NFSie - ale niestety nie zrobiłem screena - teraz żałuję :P

M@X 12.12.2004 17:00

No baaa.... Stock Wings, Chopper Kit i Rocket Engine ;-D

legion 12.12.2004 15:27

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Sprawdzałem jakie loty ma mój wóż :D

Leciałem wyżej, ale szukałem PrtScr ;)

http://img57.exs.cx/img57/5177/superlot7cu.th.jpg

P.S.
Może pokażecie swoje wyczyny w powietrzu? :D

latania ci sie zachcialo moze dorobia w 3 jakis tunning na to :D

B@rtek 12.12.2004 15:08

Sprawdzałem jakie loty ma mój wóż :D

Leciałem wyżej, ale szukałem PrtScr ;)

http://img57.exs.cx/img57/5177/superlot7cu.th.jpg

P.S.
Może pokażecie swoje wyczyny w powietrzu? :D

Pagerus 07.12.2004 15:20

Ja wczoraj niestety odinstalowałem NFSU2 :( Nie mam czasu teraz w to grać - a po drugie miejsce na dysku było mi potrzebne... Ale gra wymiata - tak jak moja Miata :P
Chociaż ten tekst bardziej by pasował do pierwszej części - mimo wszystko jak kiedyś będę przechodził jeszcze raz tę grę - to Miatą - a potem Mazdą RX-7 :D

Turboni 06.12.2004 21:07

Cytat:

Napisany przez marek przywózki
witam all czy ma ktoś spolszczenie do need for speed underground 2 bardzo by mi się przydało (nigdzi nie mogę go znaleźć) a może macie jakiś poradnik. powiedzcie jak coś macie proszę

i po co zakladasz drugi temat :(

wystarczy opcja szukaj i do niego dopisac sie

bakupl 06.12.2004 21:06

Cytat:

Napisany przez marek przywózki
witam all czy ma ktoś spolszczenie do need for speed underground 2 bardzo by mi się przydało (nigdzi nie mogę go znaleźć) a może macie jakiś poradnik. powiedzcie jak coś macie proszę

Był juz spory temat o nfsu2

TORQUE 06.12.2004 21:05

nfsu2

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:06.