![]() |
Piłka Nożna
załozylem taki topik bo zawsze warto pogadac o pilce noznej dzisaj grala nasza reprezentacja z Irlandia północna i udało nam sie wygrac dzieki bramce M. Żurawskiego...szkoda że w 88 minucie Austrai strzeliła Wali ale na razie i tak mamy drugie miejsce,..chyba najwazniejszy mecz bedzie czekał nas własnie z Austryjakami,..i jak dobrze pojdzie to moze nam sie uda awansowac bezposrednio do MŚ.:D
P.S. Niedługo kolejna faza ligi mistrzów jakie wyniki obstawiacie??? |
Cytat:
|
duze szanse mamy na przegrana ale z nasza ileoscia punktow mozemy wyjsc bez barazy z 2 miejsca
|
Może to bedzie głupie pytanie ,ale ile jescze meczy Polska reprezentacja musi wygrać żeby awansowała do "MŚ" ;)
|
Cytat:
jeśli pokonają Azerbejdżan, Walię i Austrię, na ostatni mecz do Anglii pojadą jako finaliści... :) |
musza przede wszytkim wygrac z azerami, to latwiejsze zadanie a drugir to nie przegrac z Austria...a jak bysmy oba mecze wygrali to mamy duze szanse na bezposredni awans z 2 miejsca poniewaz dwie druzyny z najwyzsza iloscia punktow przechodza dalej pozostala 6 walczy miedzy soba w barazach
|
Grzesiu Rasiak w akcji http://pisknet.internetdsl.pl/Rasiak.avi Bramka z ostatniego meczu :)
hehe,szkoda ze w reprezentacji tak nie gra :D |
Real wygrywa z Barcą 4:2 przez pół roku my rządzimi
a dzis LIGA MISTRZÓW Jak obstawiacie moje typy: Bayern - CHelsea 2 Inter - Milan 1X |
ooo widze ziomek :D Kibic Realu ;) :piwo:
Hala Madrid !! Dalej przejdzie Chealsea i Milan.... |
Oczywiście ze "boski" Milan A.C. przejdzie. Andgoli nie lubię i nie lubiłem więc mam nadzieje ze tez odpadną. Co do reprezentacji to wyjsc moze i wyjdziemy, tylko że jechac na mundial i się skompromitować to chyba nie o to chodzi. Mamy duzo szczęscia!!!!
|
Chealsea przegralo 3:2 ale awansowalo.... Osobiscie nie lubie obu klubow ale juz wolalbym Bayern
Milan wygral 1:0, mecz zakonczyl sie skandalem w 73 minucie bo kibice Interu zaczeli rzucac race na boisko, jedna z nich trafila bramkarza milanu..hehe ;) |
jak inter nie dostanie kary przynajmniej 2 lat zakazu gry w pucharach to bedzie smiech na sali, za to co wczoraj zrobili powinni tyle dostac plus kare finansowa...ale znajac zycie skonczy sie na 3 meczech rogrywanych bez publicznosci..
|
Cytat:
A dzisiaj typuje Juve i PSV przechodzą dalej. |
Cytat:
A ja typuje Juve i Lyon :) |
a ja chce zeby dudek stal na bramce i liverpool przeszedl, a jezeli nie bedzie dudka to zeby odpadl
:D |
ja stawiam na Liverpool i PSV HALA MADRID :)
|
Cytat:
|
no i mamy Polaka w finale brawo Dudek, mam nadzieje ze fianla tez wygraja,ale bedzie to bardzo ciezkie...to strona tych typow co na boisko wbiegli kibice bracelony:www.jimmyjump.com
|
Ja opstawiam ,że dziś Milan wygra z PSV i awansuje do finału i zagra z Liverpool'em .
A jak dalej to się zobaczy :jak zagra Milan z PSV :) |
Najwazniejsze, ze Chelsea odpadla :D
|
Cytat:
A dzisiaj to Milan przechodzi nie ma bata. |
Cytat:
|
A widzieliście Jimmiego Jumpa wczoraj, rzucił w Mourinho szalikiem. To ten sam typ co w czasie Mistrzostw Europy rzucił szalikiem Barcy w Figo.
http://www.jimmyjump.com/ing/main.html Koleś ma chyba dużo kasy :) |
komentator mowil ze oprocz wysokich kar pienieznych dostaje sie jeszcze dozywotni zakaz wstepu na stadion :)
a co do dzisiejszego meczu to w pilce wszystko jest mozliwe, a noz widelec PSV odrobi straty ;) ale jednak jakbym mial stawiac to jednak na milan:) |
dzisiaj - 3 : 0 dla PSV
finał - 3 : 1 i Dudek ma puchar :) |
Myśle ,że PSV powalczy i sczeli chociaż jeną bramke Milanowi :)
|
Milan wygra bankowo :)
Ale PSV powalczy napewno. |
Mecz pierwsza klasa, a końcówka była wspaniała
|
achh,szkoda PSV :(
o wiele bardziej zasluzyli na awans, ale coz taki jest futbol.... mecz piekny,swietna gra PSV,koncowka wspaniala, choc mialem nadzieje ze moze bedzie taka jak w finale LM 99r.... |
Gdy sędzia "pokazał" że są 3 minuty doliczone powiedziałem (sam do siebie ;) ) "Milan jeszcze strzeli", skończyłem to mówić, a piłka wylądowała w siatce :D
Prorok czy co?? :) PS. Końcówka wyśmienita, prawdziwa piłka nożna. |
nom szkoda PSV ale mieli ostrzezenie i nie pilnowali go dalej..i tak to sie skonczylo,..ale podziw takze dla trenera PSv malo gwiazd a wielki zespoł
|
Mi szkoda tylko PSV ,ponieważ walczyli do samego końca,a milan grał tak odniechcenia ;)
Tylko ja nie rozumiem trenera PSV ,ponieważ on powinien nie stawiac na atak jak już sczelili te 2 gole tylko bardziej na obrone ,może puźniej w dogrywce by sie im udało z kontry sczelić,a takto ładna akcja Milanu i gool :( |
Ilość załączników: 1
Fani pilki noznej. Macie tu mini gre. Cwiczcie.
Gierca jest super. |
Milan ma większe doswiadczenie na arenie międzynarodowej,to starzy wyjadacze, którzy mimo tego, iz nie trafią na swój dzień to i tak potrafią strzelić bramkę. Oglądając mecz i grę milanu odniosłem wrażenie że milan był pewny tego, że strzeli gola.Ponadto patrząc na kalendarz gier milanu to ich każdy mecz to taki "finał" o byc albo nie być, dlatego też ciężko utrzymać i równą wysoką formę, koncentrację grając co trzy dni arcyważne mecze.
Zagranie Hesselinka z PSV to dla mnie szok. Takie kopniaki w tył głowy to śmierć dla mózgu,Maldini przez takie coś może mieć za 10 lat problemy z rozmawianiem z własnymi dziećmi. PSV z drugiej połowie z minuty na minutę opadało z sił.Choć respekt dla nich za walkę i piękny mecz. Teraz finał z Dudkiem w bramce..... |
zagranie Hasselinka bylo przypadkowe...nie bylo to specjalnie, skladal sie do strzalu i patrzyl do gory na pilke,mogl go nie zauwazyc, a maldini w ostatniej chwili wykopal pilke.....
ale zgodze sie z tym, ze maldini moze miec problemy za jakis czas... |
mi tam szkoda ze PSV nie strzelili czwartego gola w doliczonym czasie :( - bylby wiekszy cud niz pamietny final Manchester - Bayern M - a ja lubie takie niecodzienne przypadki ;)
|
a wczorajszy mecz AZ - Sporting 3:1 ?? ktoś oglądał?? był niezł ba więcej niz neizły te nerwy komentator eurosportu jeszcz bardziej zamieszał sytuacje mówiąz zę w dogrywace nie liczy się zasada goli na wyjeździe a liczyła sie:)
|
dzisiaj wielki mecz mam nadzieje ze Dudek bedzie stal w bramce Liverpoolu i zdobedzie trofeum Ligi Mistrzów...:D trzymam kciuki
|
Cytat:
Muszą wygrać :D |
no baaa
proste ze wygraja :P Fajnie jakby Dudek sie jakimis pieknymi interwencjami popisal .... :) |
Myśle ,że dzisiaj będzie piękne widowisko.
Jaki wynik opstawiacie ??? /Bo ja Liverpool 2:1 Milan :) |
1:0 dla Milanu - Obym się rozczarował
(marzą mi się karne i Dudek bohater:)) |
Milan wygra.
Zreszta z korzyscia dla Polski bedzie jak wygra wlasnie MIlan. Nie patrzec na to, ze gra Dudek. Dudek to tylko jeden czlowiek. A jak wygra Liverpool to potem moze byc zamieszanie w UEFA i polski zespol moze na tym ucierpiec w kwalifikacjach do LM. Wynik postawie 3:1 dla Milanu. |
Milan ostatnio znajduje się w stanie agonalnym i Liverpool może postarać się o niespodziankę. Milan jest bez formy a jego zawodnicy sprawiają wrażenie zmęczonych sezonem. Choc cięzko wskazać zdecydowanego faworyta na takim szczeblu rozgrywek.
Uważam jednak, że wygra zespół który strzeli pierwszy bramkę. Mój typ to 1:0 dla drużyny Dudka. |
ja tam jestem za liverpoolem od samego poczatku i zdania nie zmienie :)
|
Cytat:
|
Mnie to obojętnie kto wygra. Zapowiada się niezły mecz i mam nadzieje, że piwko mnie nie zmorzy.
|
Ale choć troszke przychlności masz do Liverpool'u ?
|
Liverpool 2:1
(niestety bede ogladal dopiero od drugiej polowy) |
Cytat:
|
2:0 dla Liverpoolu 1 Luisa Garcii parę fantastycznych interwencji Dudka :) mój scenariusz :)
|
Ehh, cos te wasze wspaniale scenariusze jak narazie sie nei sprawdzaja, bo jak odchodzilem od TV to bylo 3:0 dla Milanu, a jak tak widzialem te bramki, to w zadnej chyba Dudek nie mial szans za bardzo, bo obrona swietnie przepuszczala prawie kazde ataki Milanu :|
.::edit::. Yeah! Jeszcze nie wszystko stracone, 54 minuta i piekna gloweczka Gerrarda, miejmy nadzieje ze sie jeszcze podniosa ;) .::edit2::. "Ludzie, ludzie cuda w tej budzie..." 3:3 z karnego, to musi byc cud... ;) .::edit3::. Jest dobrze, 3 do 3 i z niecierpliwoscia czekam na dogrywke ;p |
Rany, co za mecz...Nie moge spokojnie usiedziec :)
Jeszcze dogrywka... |
Meczyk :spoko:
Niech będą karne :D |
Mialem nadzieje, ze bramke zdobeda Liverpoolczycy z wolnego, ale tak tez jest dobrze... Dudek bohaterem ;)
|
No i Liveropool :D
Niech żyje Jerzy Dudek :D |
Dudek Górą
|
Yeeeah, Dudek bohaterem!! ;)
.::edit::. A chcialem byc pierwszy ;p |
Dudek zatrzymał całe Włochy !!!! Shevo się nie popisał... zmarnował jedną setke i karnego...
BRAWO JUREK !!!! |
:ognie: LIVERPOOL :ognie:
|
Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek Dudek !!!!!!!!
|
Liverpool górą!!!!!!
Jerzy Dudek !!!!! :spoko: :piwo: :spoko: :piwo: :spoko: :piwo: :spoko: :piwo: |
DUUUUUDEEEEEK!!!!!! :najlepsz:
:fala: :fala: |
On zawsze był dobry.
Coś wspaniałego. |
Gratulacje dla FC Liverpool i PRZEDE WSZYSTKIM Dudka !!!!!!
To był wspaniały mecz !!!! No i Dudek zatrzymał AC Milan i ..."Szewczenkę" ! Gratulacje !!!!!!!!!!!!!! |
Piekny, piekny mecz! A Jurek Dudek bohaterem!
Oj chyba Benitezowi przestana chodzic mysli po glowie o pozbyciu sie Jurka. Brawa dla Liverpoolu. Szkoda tylko ze nie nasi potrafia tak grac...za wyjatkiem Jurka. |
Takiego meczu dawno nie widziałem. Brawo dla Dudka.
Pozdrawiam |
DUUUUUUUUUUDEEEEEEEEEEEEEEK! :)
brawo :) :najlepsz: :sluze: edit: KONIECZNIE zobaczcie to: http://sport.wp.pl/OID,6667639,kat,1...84,opinie.html ciekawe jaka mine mial pan Milanese po 60 minucie ^_^ |
Meczy nie ogladam, bo nie lubie, ale pomyslalem sobie - final UEFA, a zobacze ...
Wybrone widowisko, iscie wyborne ... |
dawno nikt andrija nie zatrzymal a jurkowi sie udalo:)
i tylko dlatego brawo bo zwyciestwo sie nalezalo milanowi patrzac na przebieg meczu:) |
Witam ***8211; ponownie ja !
To był niesamowity mecz ***8211; choć muszę przyznać, że jak po pierwszej połowie Liverpool przegrywał 0:3, to sobie odpuściłem oglądanie, ale jak chyba w 70 minucie włączyłem ponownie TV, to byłem naprawdę w szoku i podziwie ! To naprawdę wielka sztuka z wyniku 0:3, doprowadzić do 3:3. Po pierwszej połowie zarówno uwzględniając wynik, jak i przewagę, puchar należał się AC Milan. Ale w drugiej połowie Liverpool udowodnił, że piłka jest okrągła, a bramki są dwie i pokazał charakter !!! Kiedyś, kiedy dużo bardziej interesowałem się sportem, to kibicowałem właśnie AC Milan ***8211; pamiętam jak grała tam niezapomniana trójka holendrów ***8211; Rijkard, Van Basten i Gulit (przepraszam za błędy w pisowni) ! Ale mimo tego, dzisiaj kibicowałem FC Liverpool ***8211; bo przecież w ich bramce stał nasz reprezentacyjny bramkarz ***8211; Jerzy Dudek ! I może zdarzają mu się wpadki ***8211; ale dzisiaj to on obronił dwa rzuty karne i zatrzymał AC Milan na czele z Szewczenką !!! Gratulacje dla FC Liverpool, no i samego Jerzego Dudka !!!!!!!! Ale na koniec, nie byłbym sobą, gdybym nie zamieścił, dwóch smutnych odniesień. Po pierwsze ***8211; wątpię, abym dożył takiego dnia, kiedy będziemy się tak cieszyć nie tylko z tego, że drużyna w której gra Polak zdobyła Puchar Europy, ale z tego, że zdobyła go Polska drużyna !!! A po drugie ***8211; mimo wielkiej radości ostatnich chwil ***8211; to dla mnie Liga Mistrzów, to jednak nadal Liga Bogatych Klubów. To już nie ten sam Puchar Europy, jak kiedyś. Na szczęście, w finale grały drużyny z różnych krajów. I uważam, że mimo dzisiejszego sukcesu, Liverpool nie powinien dostać miejsca w Lidze Mistrzów. Bo co to za Liga Mistrzów, jak można zająć trzecie lub nawet czwarte miejsce w kraju w brać w niej udział. Oczywiście, jeśli gra się w bogatym kraju. A mistrz Polski ***8211; on musi grać w eliminacjach. OK. ***8211; ja rozumiem, że różnica poziomów. Ale wtedy nie nazywajmy to Ligą Mistrzów, tylko nazwijmy Ligą bogatych i wpływowych klubów, i będzie w porządku. Niech się bogaci dzielą między sobą pieniędzmi. A co gorsza ***8211; klub odpadający z LM, ma jeszcze szanse zdobyć Puchar UEFA !!! A pamięta ktoś jeszcze PZP ***8211; czyli Puchar Zdobywców Pucharów. No, ale dość tych żalów, cieszmy się dzisiaj z naszym rodakiem z sukcesu jego klubu !! Jeszcze raz ***8211; gratulacje dla Jurka ***8211; i oby tak dobrze bronił, w najbliższych meczach reprezentacji (oczywiście z pomocą kolegów z obrony !!). Pozdrawiam wszystkich kibiców i nie tylko !!!! ro29 |
Milan w pierwszej połowei grał poezję futbolu. W drugiej zbłaźnił się w obronie i stracił zdawałoby sie pewne zwycięstwo. Co do gry J.Dudka miał bardzo dużo szczęścia a interwencja w drugiej połowei dogrywki była instyntkowna i więcej tu przypadku aniżeli umiejętności.To był odruch a nie interwencja. Liverpool był drużyną gorszą w całym meczu jednak miał szczęscie i wykorzystał niemal wszystkie sytuacje jakie miał do zdobycia goli.Karne zaś to zawsze loteria...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Dudek pokazła na co go stać...obrona strzalu z rzutu wolnego zapoczatkowala ofensywe Liverpoolu...i fenomenalna obrona 2 strzałów w drugiej polowie dogrywki, cos niesamowitego..karne i DUDEK MISTRZEM NASZYM JEST:D
|
Cytat:
mecz super, emocje i widowisko + taniec Dudka :) Pewinie będzie ten mecz wałkowany przez jakiś czas w mediach (naszych). |
Ja pi..ole, juz nawet w 1 polowie komentarze. No nic dopije piwo i spać
Ale emocje- jeszcze mnie trzma...co ten Dudek wyprawiał - zdecydowanie nie dla zawałowców ten mecz. |
Co moge powiedziec?:).
Ten mecz to byla masakra, dawno tak swietnego meczu nie widzialem. Od zawsze bylem za Liverpoolem, wiec niesamowicie sie ciesze z takiego wyniku. Szczerze bylem zaskoczony tym, ze w tak krotkim czasie odrobili strate 3 bramek i to jest dla mnie rzecz fenomenalna. A karne to juz po prostu majstersztyk w wykonaniu Jurka. Brawo Liverpool, brawo Dudek. "You will never walk alone" |
Gratulacje, mecz był wspaniały!!
|
a jak sie podobali nasi komentatorzy i "eksperci" ze studia, chodzi o tvp2 ;]
|
meczyk cudny komentatorzy bez komentarza ;)
|
Cytat:
Ja pierdziele, po co oni ja zapraszali. Ani razu jej o zdanie nie zapytali, co najwyzej sama wyskakiwala z niesamowicie bystrymi komentarzami typu: "Milan Baros jest w tym meczu jak jezdziec bez glowy" :haha:. O Szpakowskim i jego przeksztalcaniu nazwisk juz nie powiem. Jak komentuje mecz to moglby sie chociaz nauczyc ich wymowy :|. |
Cytat:
|
W końcu Dudek jest ze śląska:D
Wspaniały mecz!!! |
Mecz rewelacyjny, coś niesamowitego :sluze:
|
w tym meczu nie bylo nic wspanialego :)
moze poza doprowadzeniem do 3:3 i super save jurka 2 min przed koncem dogrywki i potem karne....ale caly mecz wcale nie byl taki wspanialy:) byl dramatyczny fakt ale to nie to samo co wspanialy:) |
Hehe, byscie slyszeli ten okrzyk radosci u mnie w domq, kiedy Jurek obornil karnego i Liverpool zdobyl puchar UEFA. Moim zdaniem to Milan po zdobyciu tych 3 bramek poczul sie zbyt pewnie i to go zgubilo ;)
Ktos pisal ze Dudek mial po prostu szczescie w bronieniu tych strzalow i ze to byly jego odruchy, a bronil instynktownie, ale tak ma wlasnie bronic bramkarz, to maja byc jego odruchy i ma on wyczuwac zamierzony kierunek strzalu i w tamta strone sie rzucac ;p Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Jurka ;) |
suuper mecz, swietny Dudek :D
Dziennikarze BBC ocenili występ poszczególnych zawodników w finałowym spotkaniu Ligi Mistrzów, w którym Liverpool po rzutach karnych pokonał Milan. Najwyższą notę i miano zawodnika meczu otrzymał polski bramkarz, Jerzy Dudek. W dziesięciostopniowej skali golkiper Liverpoolu otrzymał notę 9. "Czasami niepewny, ale w finale Ligi Mistrzów objawił się jako bohater nocy. Popisywał się świetnymi interwencjami. Na szczególną uwagę zasługuje parada przy strzale Szewczenki w końcowych fragmentach meczu. Dodatkowo obronił dwa rzuty karne" - to recenzja dziennikarzy BBC. wreszcie go docenili :) |
No a dla The Sun jak zwykle Dudek byl daleko w ocenach:
Polak otrzymał notę 7 w 10-stopniowej skali. "Mógł zachować się lepiej przy pierwszej bramce. Ale w końcówce doskonale obronił strzał Szewczenki" - czytamy w angielskim dzienniku. Najwyżej oceniony został kapitan triumfatorów LM, Steven Gerrard. Reprezentant Anglii otrzymał notę 9 i został uznany graczem meczu. "Po przerwie był siłą napędową Liverpoolu. Zdobył pięknego gola i wywalczył rzut karny" - ocenili dziennikarze "The Sun". Ale to juz u nich normalne. |
Niesamowity mecz !
Po jakimś sukcesie Polaka, który czegoś dokona poza granicami naszego kraju jestem ciekaw opinii innych. Ciekawie się czyta komentarze ludzi z za granicy. Powinniśmy być dumni z Rodaka i jestesmy!! :polska: Dzięki Jurek za emocje i gratulacje:) Przykłady. http://www.bbc.co.uk/cgi-perl/h2clus...osix.liverpool http://www.koptalk.org/forums/postli...sed&sb=5&o=all http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/foot...ol/4581645.stm |
Co do punktacji the sun to mogliby dac mu jeszcze pol punkta wiecej. I tylko tyle.
Bo Dudek gral niepewnie. Nie pierwszy raz zreszta. Przykladem bylo ta akcja z lewej jego strony kiedy pilka mu odskoczyla i dostal ochrzan od obroncy :). Wpuscil trzy bramki. Wiec uwazam, ze nie zasluzyl na wiecej. Gdyby dobrze sie nie spisal w rzutach karnych to pewnie dostalby 5 jak Dida. Nie chcialbym tutaj podwazac wystepu Dudka bo mial tez wspaniale interwencje jak na przyklad obrona strzalu Szewczenki. I zgadzam sie z wysoka ocena Gerrarda bo to w sumie jego zasluga, ze Liverpool wyrownal. Gral bardzo dobrze. |
A ja uważam, że do Dudka nic nie możemy mieć,po za tym że zrobił kilka błedów to dośrodkowanie z lewej co mu piłka wyleciała z rąk(ale mu skozłowała ),ale po zatym bronił cudownie,a szczegulnie karne (nie spominając o tych 3 golach co przepuscił,bo karzde z nich nie miał szans obronić,tylko i wyłącznie obrąńców wina ...
Ale naszczeście wpore się obudzili ,powiem szczerze,że nie wierzyłem że wygrają po tym co zobaczyłem w pierwszej połowie ,ale tak w głępi duszy wierzyłem i stało się wygrali :) |
jerzy jest teraz kochany jeszcze przez kibicow innego klubu:D inter mediolan :D
|
Puchar Polski dla Groclinu Grodzisk Wlkp. !!!
Witam !
Postanowiłem wywołać ten "klasyczny" temat, bo parę minut temu Puchar Polski zdobył Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski !!!! Co prawda drugi mecz finałowy wygrało Zagłębie 1:0 i w wykonaniu grodziszczan była to momentami "obrona Częstochowy" (niestety) ale liczy się ostateczny wynik :) I "Puchar jest nasz" - tak w zeszłym roku śpiewali kibice Lecha Poznań (ja też), a dziś można zaśpiewać również: Puchar jest nasz i do Groclinu należy !!!!! Może się to wydać niektórym dziwne, ale ja kibicuję wszystkim wielkopolskim drużynom ;) Więc gratulacje dla Groclinu za Puchar, wicemistrzostwo Polski i oby tak dalej :) :piwo: ro29 |
Ja też im gratuluje, ale przeraza mnie poziom poskiej pilki:(
|
Oczywiście gratulacjie :) :piwo:
Ja tam zabardzo się nie interesuje polską piłką nożną ale ciesze się, że puchar należy do drużyny z WLKP :D :piwo: Tak trzymać :piwo: ;) |
Cytat:
A podobnież Żurawski już podpisał konkrakt z Celtic Glasgow ??? Ja nigdy zbytnio kibicem Wisły nie byłem ( :boks: ), ale mimo wszystko chciało by się, aby choć niektórzy z lepszych polskich piłkarzy grali w Polsce. Jak się tak Wisła wysprzeda, to może znowu czekać nas blamaż w eliminacjach LM. A tego nie życzę żadnej drużynie. Może chociaż Groclin w Pucharze UEFA się przyzwoicie zaprezentuje - raz już zaszedł dalej niż Wisła ! ro29 |
Brawo dla Groclinu, zobaczymy co dalej :).
|
a ja bylem za zaglebiem.......
juz myslalem ze bedzie sie jezdzic do Lubina na puchar UEFA :( |
Kiedy polska bedzie grała najbliszy mecz towarzyski ?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:18. |