![]() |
LOST 2x17 Lockdown
Za takie odcinki kocham ten serial :spoko: Dla mnie to najlepszy odcinek drugiego sezonu, naprawde POLECAM |
ale szybko wyszedl nowy odcinek :D:D
wieczorem ogladanie :D |
Cytat:
prison break 2x15 tez bdb.. wreszcie cos sie dzieje :D |
17 odcinek losta wypas !!! :O Ma ktos zapowiedz 18 ?:>
edit zapowiedz http://www.sparklies.org/~lisa/lost/...18promo-lg.zip |
Aż narobiliście mi apetytu, a ja nie wiem kiedy ściągnę
Nie mogę się doczekać |
hihi juz mam :)
|
lost 17
no to Henry ma cieplo(czytaj przesrane ) |
ja tez i obejrzalem juz
nastepny odcinek bedzie ciekawy :) |
4/5/06 - (#218) Dave
4/12/06 - (#219) S.O.S. 5/3/06 - (#220) N/A 5/10/06 - (#221) N/A 5/17/06 - (#222) N/A 5/24/06 - (#223/224) N/A N/A - jeszcze nieznany tytul odcinka Czyli teraz beda 3 odcinki co tydzien a pozniej znowu przerwa (3 tyg). i cos http://www.thehatchonline.com/images/dharmadoor.jpg |
Cytat:
świetny odcinek! |
dobry odcinek "lost" :spoko:
co do "prison break" to troch***281; "obni***380;yli" poziom :( |
Ja dopiero dzisiaj widziałem dwa ostatnie odcinki LOSTa - ciekawie zapowiada się przyszłość Henry'ego :D
|
Mniej wiecej bedzie taka :
najpierw bedzie :konf: -> :ban: -> :boks:-> :bicz: :rozga: :worek_tre |
Ale to Lost si***281; nudne robi :( Serial jest na si***322;***281; przed***322;u***380;any, a szkoda
|
Lost juz jest ;p
|
19 odcinek losta ju***380; jest ||
|
Cytat:
seriali mi narazie najbardziej brakuje.. |
Zabieram się za ściąganie 19 odcinka :D
@Smartek, a ja mogę :P |
Nie powiem , odcinek ciekawy , troche sie rzeczy juz po woli wyjasnia... ale jak zawsze scenarzysci zaserwowali nam kolejny watek ... nie bede m***243;wi***322; o co chodzi z uwagi na osoby ktore tego jeszcze nie oglada***322;y :>
|
Juz na dysku, ale musi poczekac :)
Za to Prison Break 1x17 bardzo dobry :spoko: |
zapomniałem o Lostach - myślałem, że dziś jest środa :\
@Oktawian dobrze, że pamiętasz zeszły tydzień :spoko: |
@icemac @Oktawian chyba mowil o dzisiejszym odcinku ;)
Jestem dumny, bo w tym tygodniu nie ogladalem trailerea, ani nie czytalem prawie zadnego spoilera (jeden przypadkiem :() BTW. Moze by tak zmienic nazwe tematu na "SERIALE"? ;) Co Wy na to? |
Niee Ice dobrze m***243;wi ;p :D W zesz***322;ym tygodniu sie pospieszy***322;em i opisa***322;em odcinek chyba ko***322;o 9 rano || ?
|
Cytat:
Ja też bym był za tym, żeby jeden z modów zmienił tytuł tego topicu! |
Jak chcecie mogę zmienić, żaden problem. Tylko czy na pewno dyskusja toczy się tu na więcej seriali, niż te wymienione.
|
Cytat:
Do tego Prison break, wzmianka o The Evidence, i jak ktos chce cos napisac o jakim serialu, to pisze tutaj. Jak dla mnie zmienic, ale zostawic w offtopicu, bo tu wiekszy ruch :) BTW. Ogladalem wlsnie Lost 2x19... Taki sobie; nienajgorszy, ale tez bez rewelacji... Pare spraw zostalo rozwiazanych... Widac, ze najciekawsze zostawiaja na koniec sezonu (mam nadzieje chociaz) |
Cytat:
Ale nie chciałbym też, żeby później było, że ktoś założy topic o jakimś serialu, to go zjedziecie, że jest temat ogólny i nie może. Bo jak tu zacznie się dyskutować nie o kilku, ale kilkunastu serialach to naprawdę się niezły bałagan zrobi.. |
Cytat:
|
Wyszedł pierwszy sezon Losta na DVD z lektorem jakby ktoś jeszcze nie wiedział, a jest zainteresowany :)
|
Cytat:
bo imperial jakoś się nie chwali :nie: |
Cytat:
Motyw Michaela rozumiem, ale to co zrobil bylo po prostu glupie :ysz: |
Cytat:
|
Mysle, ze moze obiecali mu Walta jesli uwolni Henrego...
Ale swietny wedlug mnie motyw Libby (psychiatryk) zostal bezsenswnie zakonczony :( |
Kurde, skończyłem właśnie oglądać 2x20 lost'a zaszokowało mnie co zrobić Michael:ysz:
Nie wiem, do czego to miało mu służyć, ale obstawiam tak jak mówił pablocoo, że celowo zabił Anna'e Lucia, a tą drugą był już w szoku i zabił przez przypadek. Ciekawi mnie to czy Anna Luccia prze żyje. |
Niestety, tak to już jest, jak się jeździ po pijanemu || Ale wracając do odcinka, to moim zdaniem Michel przez cały czas zachowywał się trochę dziwnie i nienaturalnie. Też uważam, że wrócił tylko po to, by uwolnić Henry'ego i w zamian dostać Walta. Nie wiem tylko czemu na końcu sam się postrzelił???
Najbardziej szkoda mi Libby, choć Ana-Lucia też była całkiem fajna:> Ciekawe jak to zniesie nasz tłuścioszek:fiu: |
Cytat:
She's died (wiec pewnie Anna Luccia nie zyje) mysle, ze Libby przezyje widac tez Michaela z zabandazowanym ramieniem, wiec kula go tylko drasnela - moze chcial upozorowac by wygladalo, ze zrobil to Henry? bylo tez cos w tym stylu: "Now control their destiny", co mnie lekko przeraza :) pozdro ;) |
Ana nie żyje? ;(
Zapomniałem zaraz ściągam odcinek :D Cytat:
Tylko problem, że: "Aktualnie ta pozycja nie jest dostępna ofercie naszych Partnerów." |
Bartek - przepraszam za zepsucie Ci przyjemnosci z ogladania :(
powinnismy tu wprowadzic cos w rodzaju spojlerhide.. pozdro ;) |
koncowka ostatniego odcinka losta b, dobra
tylko ze znowu sie namiesza.. |
@Smartek nic się nie stało :spoko:
Bardzo lubiłem Anna'e :) A teraz :( |
Cytat:
http://lost.gwrota.com/page.php?id=91 |
To ju***380; nowy lost jest :> ju***380; zasysam :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko ciekawi mnie kt***243;ra aktorka przezyje :fiu: Laska Hurleya czy Anna :D ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już jutro się dowiemy :)
Nie mogę się doczekać :D |
No sam również jestem bardzo ciekaw - a zakończenie poprzedniego odcinka nieco mnie zszokowało - chociaż jak zobaczyłem minę Michael'a po tym jak wziął broń od Anny... to wiedziałem, że coś chyba będzie nie tak...
|
Hmm kiedy ma wyjsc kolejny odcinek ?! I jaki to bedzie 2x ??? bo juz rachube stracilem ;p
|
2seria 21odcinek jutro ;)
|
Cytat:
|
|
I oglodn***261;***322;em :( troche lipa mysla***322;em ze sie zakonczy inaczej ... :( biedny hurley:'( :smutny: :smutny:
|
Cytat:
|
Przecie***380; nie napisa***322;em co dok***322;adnie by***322;o w odcinku ???
|
Cytat:
|
odcinek mega zajefajny
wreszcie cos wiadomo wiecej, teraz czekamy na 22 :D:D:D:D wie ktos kiedy nastepny? |
Jasne :D
17 maja, sroda: 2x22 "Three minutes" (flashbacki - Michael) 24 maja, sroda: 2x23 "Live Together, Die Alone" czyli dwugodzinny grande finale drugiego sezonu (flasbacki - Desmond) ;) 2x21 :spoko: "Pearl": niezle, miejscami troche smutny :'( imo lepsze od 2x20, gdzie tylko koncowka byla ciekawa... |
Mi też odcinek się podobał pomimo tego, że niestety dzięki Forum znałem już zakończenie:klnie:
Jakie obstawiacie zakończenie deugiego sezonu? Ja myślę, że jeszcze ktos zginie... |
Odcinek 2x21 bardzo dobry :taktak:
No to czekamy na kolejny :D :) |
Cytat:
Te***380; czekam na 22 odcinek... ale 24 Godziny :szczerb: |
Cytat:
Teraz jest kilka seriali, ktorych ostatnio emitowany odcinek to 21. A teraz we wtorek final Prison Break'a, a w kolejnym tygonio 24 i Losta :( |
Cytat:
|
no i mamy lost 22 jak by ktos nie czytal komentarz przy torrenta-ch
Ostatnie 5 minut ma ni***380;szy bitrate video. Nic wielkiego,da si***281; bez problemu ogl***261;da***263;. Dla zbieraczy xvid***243;w wysz***322;a wersja .PROPER-LOL |
no to które jest ok ? lol czy xor ?
|
proper-lol jest OK
|
lost 2x22 :spoko:
|
Fajny :D za tydzien chyba bedzie odcinek 2 h ... ma sie wszystko wyjasni***263; co i jak ale pewnie na koniec bedzie nowy klin i to czekanie na 3 sezon :(
Nie mowie co by***322;o zebyscie nie bluzgali ;p ale odcinek naprawde spoko :) |
Lost 2x22 - taka delikatna rozgrzewka przed finalem :)
A Prison Break - dziiiwny :ysz: Pozostal duzy niedosyt... Ale nie tak, jak w przypadku 1szego sezonu Lost, gdzie skonczyl sie jakis motyw (otwieranie wlazu) i zacznie sie nowy okres nawiazujacy do tego co we wlazie. PB konczy sie, jakby mial byc jeszcze jeden odcinek w sezonie...:ysz: Swietny serial, ale zakonczenie mi sie nie podobalo... |
Ostatni LOST ca***322;kiem spoko - teraz czekamy na podw***243;jny season finale :) podejrzewam, ***380;e czeka nas dobre 1,5h - tylko zapewne g***322;upio si***281; to wszystko sko***324;czy w oczekiwaniu na 3 sezon...
Tak w og***243;le to po jakim czasie od emisji odcinka mo***380;na si***281; o nim swobodnie wypowiada***263; aby nie robi***263; innym spoiler***243;w?? Ja jak wida***263; si***281;gn***261;***322;em nieco wstecz - i ogl***261;dam obecnie Stargate SG-1 - w***322;a***347;nie dzisiaj sko***324;czy***322;em ogl***261;da***263; 1 sezon - ***380;eby tylko czasu mie***263; na to ogl***261;danie nieco wi***281;cej... |
ABC ujawnil niedawno, w jaki sposob bedzie emitowany trzeci sezon serialu LOST.
W pazdzierniku, kiedy rusza serialowy sezon, bedzie puszczone 7 odcinkow, co tydzien. Pozniej bedzie przerwa, az do stycznia/lutego, gdzie rusza dzalsze odcinki, co tydzien, bez przerw do konca sezonu. Ma to zapobiec czestym przerwom w emisji, co sie zdarzalo w trakcie sezonu 2 (1 pewnie tez) |
no to panowie jutro ostatni odcinek :> 2 sezonu :)
|
mam :)
tylko napisow brak, ogladne sobe wieczorkiem :) |
szczena opada po obejrzeniu tego odcinka
|
O nowe odcineki, zassam se puki jeszcze net jest :D
|
Pono***263; finale 2 sezonu mia***322; odpowiedzie***263; na wiele pyta***324; - wed***322;ug J.J. Abramsa
Ja dzi***281;kuje za takie odpowiedzi - no i co teraz pozostaje? znowu CZEKANIE! |
powiem tylko tyle praktycznei nic sie nie wyjasniło :\ , tylko jeszcze wiecej niewiadomych ? ciekawe czy we wlazie zgineli czy zyja dalej ? :D jeden wielki lol ...
|
Moim zdaniem lost sie juz konczy. Nie ogladalem co prawda calej drugiej serii bo tylko 3 pierwsze odcinki ale juz pod koniec pierwszego sezonu coraz mniej mi sie podobal. Pomysl na serial i jego wykonanie bylo niezle. Moglismy ogladac losy ludzi, ktorzy przezyli z robitego samolotu. I przy okazji dowiedziec sie co spowodowalo, ze akurat znalezli sie w tym samolocie - czyli ich wczesniejsze zycie. Ale potem? Jacys dziwni "tubylcy" porywajacy dzieci, podejrzany bunkier, tajemniczy ciag liczb. I tak obejrze drugi sezon do konca ale to tylko tak, zeby zobaczyc co to tam wymyslili. A UFO juz tam bylo? :)
|
Mi sie podobal...
Dla mnie jeden z lepszych odcinkow w sezonie Mowicie, ze sie nic nie wyjasnilo? Wiadomo, czemu samolot sie rozbil, co sie dziaje, kiedy nie wpisze sie liczb, kto jest prawdziwym przywodca 'innych' A reszta odpowiedzi? Jaki bylby sens krecenia 3ciego sezonu, skoro teraz odpowiedzieliby na wszystkie pytania. |
Tak ale co z tego jak guzika juz nie ma ? :D pozatym jak myslicie Lock i Eco przezyli ?
|
Ostatni Loscik MIODZIO:D Nie wiem czy dam rade poczekac az do pazdziernika...:(
|
BEZNADZIEJA.....
to byl OSTATNI odcinek? LOL zwlaszcza po tym jak byl zapowiadany... lol .... dowiedzielismy sie 2, 3 rzeczy i co z tego jak doszly kolejne.... LOL dowalanie kolejnych tajemnic w FINALE LOL LOL i jeszcze raz LOL ps. Cytat:
czemu samolot sie rozbil, ok ale co zrodlem tego magnetyzmu? co sie dzieje kiedy nie wpisze sie liczb? nie wiadomo... niebo robi sie inne i slychac jakis dzwiek... DLACZEGO? kto jest prawdziwym przywodca? i co z tego, akurat to nic nie zmienia, tylko pozostawia pytanie dlaczego akurat ON dal sie zlapac i czy DAL SIE czy przez przypadek... MASAKRA |
Moim zdaniem odcinek całkiem niezły. Rozkręcał się powoli, ale ostatnie 30...:wow:
Moim zdaniem zarówno Lock jak i Mr. Eko nie żyją :( Widać Abrams musiał się pozbyć części ekipy, żeby odchudzić budżet ;) Zaciekawiło mnie, że Libby podała się Desmondowi za Elizabeth (ewentualnie Elizabeth podała się za Libby. Ciekawe, czy pojawi się jeszcze w 3 sezonie. Moim zdaniem obecnie największą zagadką jest to, czym tak naprawdę zajmują się "The Others". Wiemy, że prowadzą jakieś testy i że znajdują się na wyspie z własnej woli (w większości). Jak obstawiacie, czy serial w 3 sezonie pójdzie bardziej w kierunku S-F (bunkry, magnetyzm, katastrofy, itd.), czy raczej przygodowym ("The Others") |
Odcinek całkiem fajny :)
|
Ilość załączników: 1
Całe to LOST - to jedno wielke "Truman Show "
no do pazdziernika sporo czasu wiec mozemy sami pisac senariusze (obstawiac) Pozdrowienia dla Mrs. Widmore...;) proponuje sie skupisc na tym komumikacie :spoko: |
@mdfire Libby to zdrobnienie od Elizabeth :)
|
Cytat:
a tu do screen :fiu: nie sprawdzalem - jakis dobry z matmy nie przeliczy WIDZIMY WYRAZNIE LICZBE 7418880. tzn jezeli pomnozymy przez siebie liczby znane ze stacji: 4*8*15*16*23*42=7418880 wiec wiemy na 100% ze mialo to zwiazek z tym co zrobil Desmond w bunkrze. |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym jakby w tym odcinku nagle wszystko odkryli to dopiero były by lamenty. Cytat:
|
Cytat:
|
Skonczylem ogladac drugi sezon. MNie nie zachwycil. Malo tego ta koncowka w ogole mi sie nie podobala.
Jeszcze na dodatek te postacie mnie denerwuja jak, Niggaz - killer + jego dzieciak, Claire z tym dzieciakiem (caly czas lazi i marudzi , co to jest jakas moda na sukces?), Gruby bo nic nie robi tylko sie obzera oraz lapie jakies wizje, Bernard i jego lajf (zwiazek emerytow i rencistow) i tam jeszcze pare. Akcja tak wciagajaca sie zrobila, ze lepiej nie ogladac wieczorem bo mozna przysnac. A na dodatek zginela Ana-Lucia, ktora wnosila jakis pozytywny element do calego serialu. Nie wiem o co chodzilo scenarzyscie, ze ja usmiercil. Szkoda. Dobrze, ze zostali Sawyer, Jack, Kate. Bo juz wtedy w ogole nie byloby sensu ogladac. A ten Mr Eko jak wyskoczyl z tym kosciolem to myslalem, ze sie zalamie. Na poczatku wniosl troche ozywienia do serialu. Ale teraz widze, ze chyba scenarzysci ( rzucilem okiem jest ich ponad 10 ). Nie wiedza co z nim zrobic. |
Weron - prawda jest taka, ze najlepsze odcinki sa "Lock'owe".
Co do usmiercenia Any-Lucii, producenci mieli jej dosc, bo byly z nia problemy na planie :D, a w prawdziwym swiecie miala chyba wyroki za jazde po pijanemu. Co do Mr Eko - moim zdaniem jest to jedna z lepszych postaci tego serialu. Pelno symboliki i inne nastawienie do zycia - DOBRY bohater. Jack z Lockiem ciagle walcza o pozycje przywodcy, tez dobry watek. Faktem jest jednak, ze producenci momentami strasznie na sile przedluzaja jakies watki lub wprowadzaja calkowicie beznadziejnie i nudne. |
obawiam się, że chciwość przysłoni zdrowy rozsądek twórcom i z Lost stanie się to samo co z serialem Lexx, gdzie po 2 pierwszych fenomenalnych i niesamowitych sezonach kolejne były... lekko mówiąc dupiate.
|
ja trzeciego sezonu najprawdopodobniej ogl***261;da***263; nie b***281;d***281;, pierwszy mi si***281; podoba***322;, za wyj***261;tkiem tego cienia wci***261;gaj***261;cego innych pod ziemie, drugi od momentu wej***347;cia do bunkra z pr***261;dem, prysznicami, jedzeniem itp, przesta***322; mi si***281; podoba***263;, a jak jeszcze ogl***261;dn***261;***322;em ostatni odc to ju***380; straci***322;em ochot***281; na sezon trzeci. jako***347; ju***380; mnie nie interesuje sk***261;d si***281; we***378;mie nast***281;pna grupa na wyspie i kogo u***347;mierc***261; tym razem.
|
@Smartek masz racje ten gosc tez jest jedna z pozytniejszych postaci tego serialu. Ale jak juz zaczal sie wczuwac z ta konsola w tym bunkrze to przestaly mi sie podobac te odcinki z jego udzialem.
|
@pops slusznie zauwazyles w, ktorym momencie zepsuli caly serial. Mam mniej wiecej takie samo zdanie. :)
|
Dzis w TVP 1 o 20:15 startuje odnowa Sezon 1 (po 2 odcinki)
|
Cytat:
|
komu***347; si***281; nudzi to na Pro7 te***380; leci LOST chyba bodaj***380;e w soboty (po niemiecku) :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:58. |