![]() |
Zamykanie Waznych Postow !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego posty na temat dziurek w FORUM sa zamykane !!!!!!!????????
Forum jest dziurawe jak sito a wy wogole tego nie naprwiacie!! pozdrv HelpMAN :P;p |
Wiekszosc rzeczy jest dziurawa w mniejszy lub wiekszy sposob... jezeli znajdziesz dziure to napisz do admina - w innym przypadku (czytaj: glupie zabawy) ban...
Pozdrawiam Misiek4 |
Re: Zamykanie Waznych Postow !!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
a ja mysle, ze robisz sobie z nas ewidentne jaja User skybridge konto odpalone 08-12-2002 na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. User Tinky konto odpalone 11-12-2002 na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. User HelpMan na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl Zbieg12: jeszcze User KoxyN na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl i User piatal na IP 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl Skybridge i Tinky to inni, pod których podszył się piatal/KoxyN/HelpMAN czy ty myslisz, ze to zbiego okolicznosci? co ciekawe ani jedno z konto nie mialo wyslanego posta z innego IP niz to ktore podalem - kolejny zbieg okolicznosci? bugi w forum pojawily sie zaledwie kilka dni temu - kolejny zbieg okolicznosci? nikt inny nie zglaszal takich problemow - znowu zbieg okolicznosci? ciekawe co sie stanie jak damy bana na to IP? moze skoncza sie bugi w forum? w kazdym razie mam cie na oku! i pamietaj, ze SDI to mozna zablokowac od reki za wlamania - logi mamy wystarczy je wyslac do abuse@tpnet.pl i po problemie z bugami |
ciekawa rzecz - topic jakby umarl :)
przez chwile mialem wrazenie ze przesadzilem czepiajac sie HelpMANa - teraz to wrazenie bezpowrotnie pryslo ...i ciagle pamietam twoj tekst do mnie... oj pamietam |
Cytat:
Cytat:
|
Ja również miałem go na oku. Cały czas. I ciągle mam.
|
A ja mam was wszystkich na oku;P
|
Cytat:
ONI widza ONI słyszą ONI czuja ONI wiedzą .... Kurde robi nam sie tu ciakawie nawet Zbieg12 sie ujawnił WITAM. Ok wracajcie do obserwacji ..... POZDRAWIAM wszystkich obserwujacych i obserwowanych. |
Cytat:
Nie pozostaje mi nic innego jak wyjąć z szafy, odkurzyć i odpalić mój status "obserwatora" || :) |
ja też
Ja też miałem taki problem:
Najpierw dziwnym trafem wylogowało mie z forum następnie wyłączyłem przeglądarkę a po 5 min. spowrotem ją włączyłem i już byłem zalogowany jako jakiś m... cośtam(((( (miał na kącie 0 postów) wylogowałem się i zalogowałem na nowo jak JA |
Re: ja też
Wniosek jest jeden, niektorzy czuja sie niedowartosciowani i musza pewnie w ten sposb dodac jakas wazna dla nich samych emocjonalnosc ktora objawia sie w taki wlasnie sposob, zreszta usmiechnijmy sie i tyle :)
|
co do helpmana = KoxyN = piatal to fakt to te same osoby
jednak Tinky i skybridge to albo inne osoby ktore staly sie ofiara jakiegos bledu lub tez koledzy helpmana ktorzy udostepnili mu swoje konta ale mam nadzieje ze helpmana juz nie ujrzymy |
Cytat:
IP 213.77.133.196. oraz hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl. jak ktos sie z tego adresu zaloguje to bedzie to kolejne wcielenie naszego "znajomego" proponuje takiemu userowi dawac opis "9 wcielenie helpmana" :) ;) :D |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:25. |