Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowa oferta GSM (ery)? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowa-oferta-gsm-ery-43592/)

Koolo 29.11.2004 10:18

Nowa oferta GSM (ery)?

Nowa oferta ery http://www.era.pl/index.php/id=u_reg...0/section=indy
co o niej sądzicie chyba zaczynają spuszczać z tonu ;-) czy jest gdzieś w tym jakiś haczyk ? Na razie mam heyah- a i jestem zadowolony ale przydałby się jakiś nowy aparacik np. Nokia 3220. :spoko:

Alinoe 29.11.2004 11:54

jedyny kruczek to lojalka na dwa lata...

epol 29.11.2004 13:23

Jed(y)na :\

Cos mi tu smierdzi. Specjalnie nazwa podobna do Jednej Z IDEI :)

Nie moge znalezc czy te darmowe minuty sa to all sieic i o all porze i czy przchodze na ile miesiecy?

Koolo 29.11.2004 13:48

Wiem że wszyscy operatorzy są tak samo zachłanni i niema lepszych ani gorszych a odpowiedź konkurencji to kwestia czasu (miałem abonament 5 lat w plusie i ich olałem) ale potrzebuję dobrego aparatu (mam nokie 3410) i dlatego jestem zainteresowany dzwonię też gdzieś tak za 60 zł miesięcznie (w Heyah-u) a większość znajomych ma telefony w erze

B@rtek 29.11.2004 16:04

Cytat:

Napisany przez epol
[B]Nie moge znalezc czy te darmowe minuty sa to all sieic i o all porze i czy przchodze na ile miesiecy?

darmowe minuty są do all sieci i na stacjonarki :D

epol 29.11.2004 17:02

Cytat:

Napisany przez Bartek15
darmowe minuty są do all sieci i na stacjonarki :D

Spox, ale i tak zostaje w IDEI do marca, a potem...znow na rok w IDEI :D

B@rtek 29.11.2004 17:22

Cytat:

Napisany przez epol
Spox, ale i tak zostaje w IDEI do marca, a potem...znow na rok w IDEI :D

To w idei przedłuża się umowę tylko na rok???

epol 29.11.2004 18:14

Cytat:

Napisany przez Bartek15
To w idei przedłuża się umowę tylko na rok???

Tez tak mozna :D :P
Ja przedluzam nie biorac telefonu a za to bioac duzo dodatkowym minut/uslug itd. no i umowe tylko na rok chce!

B@rtek 29.11.2004 18:31

Cytat:

Napisany przez epol
Tez tak mozna :D :P
Ja przedluzam nie biorac telefonu a za to bioac duzo dodatkowym minut/uslug itd. no i umowe tylko na rok chce!

A ja myślałem, że z telefonem nowym :D

W erze tez tak jest, że na kolejny rok można bez telefonu przedłużyć umowę :taktak:

andrzejj9 29.11.2004 21:58

Kurde, czy Wy widzieliście ceny telefonów?? Co to niby za oferta...

Pagerus 30.11.2004 08:21

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kurde, czy Wy widzieliście ceny telefonów?? Co to niby za oferta...

No właśnie... hmmm... no comments... :P

nimal 30.11.2004 09:18

prepaid i w d... umowe :)

andrzejj9 30.11.2004 11:15

Cytat:

Napisany przez Koolo
No obecnie najlepsza na rynku ale zobaczymy co zrobi konkurencja?

Najlepsza?? Jaka najlepsza? Plus i IDEA biją ją na głowę pod każdym względem! Nad czym bardzo ubolewam, bo mam jakiś dziwny sentyment do ERY i chciałbym z nią podpisać umowę...

Alinoe 30.11.2004 11:59

jestem z erą od kilku lat - właśnie konczy mi się okres umowy i powiem tak - jak ich lubiłem bo pomimo wszystko mieli kilka plusów to to co mi zaoferowali abym podpisał umowę na KOLEJE DWA LATA to taki badziew że faktycznie przejdę na prepaida - ktoś już tu wstawił takiego posta że oni chyba nie myślą dając takie oferty abonentowcom (porównywalne do ofert prepaidowych).

pozdro, Marcin

Koolo 30.11.2004 12:18

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Najlepsza?? Jaka najlepsza? Plus i IDEA biją ją na głowę pod każdym względem! Nad czym bardzo ubolewam, bo mam jakiś dziwny sentyment do ERY i chciałbym z nią podpisać umowę...

73 grosze za minutę do każdej sieci sekundowe naliczanie i 70 darmowych minut za 48 złotych ? ja jakoś nie mogę znaleźć lepszych warunków u konkurencji pod żadnym względem (mam nadzieje że tylko na razie i to się zmieni ) telefon służy mi może nie zbyt intensywnie ale też nie jest maskotką którą się nosi dla zabawy. I tak będę chyba jeszcze czekać aż wejdzie prawo, które pozwoli zachować mi mój numer HEYAH przy zmianie operatora.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35.