![]() |
Nowa oferta GSM (ery)?
Nowa oferta ery http://www.era.pl/index.php/id=u_reg...0/section=indy
co o niej sądzicie chyba zaczynają spuszczać z tonu ;-) czy jest gdzieś w tym jakiś haczyk ? Na razie mam heyah- a i jestem zadowolony ale przydałby się jakiś nowy aparacik np. Nokia 3220. :spoko: |
jedyny kruczek to lojalka na dwa lata...
|
Jed(y)na :\
Cos mi tu smierdzi. Specjalnie nazwa podobna do Jednej Z IDEI :) Nie moge znalezc czy te darmowe minuty sa to all sieic i o all porze i czy przchodze na ile miesiecy? |
Wiem że wszyscy operatorzy są tak samo zachłanni i niema lepszych ani gorszych a odpowiedź konkurencji to kwestia czasu (miałem abonament 5 lat w plusie i ich olałem) ale potrzebuję dobrego aparatu (mam nokie 3410) i dlatego jestem zainteresowany dzwonię też gdzieś tak za 60 zł miesięcznie (w Heyah-u) a większość znajomych ma telefony w erze
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja przedluzam nie biorac telefonu a za to bioac duzo dodatkowym minut/uslug itd. no i umowe tylko na rok chce! |
Cytat:
W erze tez tak jest, że na kolejny rok można bez telefonu przedłużyć umowę :taktak: |
Kurde, czy Wy widzieliście ceny telefonów?? Co to niby za oferta...
|
Cytat:
|
prepaid i w d... umowe :)
|
Cytat:
|
jestem z erą od kilku lat - właśnie konczy mi się okres umowy i powiem tak - jak ich lubiłem bo pomimo wszystko mieli kilka plusów to to co mi zaoferowali abym podpisał umowę na KOLEJE DWA LATA to taki badziew że faktycznie przejdę na prepaida - ktoś już tu wstawił takiego posta że oni chyba nie myślą dając takie oferty abonentowcom (porównywalne do ofert prepaidowych).
pozdro, Marcin |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |