![]() |
Batalia o EURO 2012....
wlasnie sie zaczynaja ostateczne preezentacje krajow kandydujacych...
co o tym myslicie? chcemy euro czy nie? :D |
Chcemy chcemy, mo***380;e wreszcie uda si***281; w nich zagra***263;? :haha:
|
|
jak najbardziej za :)
|
I tak nie mamy szans. Najpierw ukraincy sie do nas pluli o pzpn a teraz sami maja polityczny burdel.
Jakie my w ogole mielismy szanse... lol |
he he... za***322;apa***322;em si***281; na miejsc***243;wk***281; na stadionie :D
|
Cytat:
|
by***322;oby pi***281;knie - to jedyna szansa by w Polsce powsta***322;y wreszcie jakie***347; stadiony i infrastruktura
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
http://www.wirtualnystadion.pl/ |
EURO 2012 to jest dla nas szansa, to moze byc sila napedowa wzrostu gospodarczego, jeszcze nigdy po roku 89r, Polska nie by***322;a tak blisko szansy organizacji takiej imprezy.
Wszystkie argumenty przemawiaj***261; za wspoln***261; kandydatur***261; Polski i Ukrainy - to u nas sponsorzy mog***261; zarobi***263; najwi***281;cej pieni***281;dzy, to r***243;wnie***380; okazja do rozwoju pi***322;ki w tej cz***281;sci Europy. UEFA bardzo dobrze o tym wie i wierze oraz jestem o tym przekonany, iz to my bedziemy organizatorami EURO 2012. |
:haha: ***380;eby wygra***263; to by***347;my musieli ich chyba husari***261; najecha***263;.
|
Cytat:
Tak serio to jest kilka rzeczy, które rzeczywiście przemawiają za organizacją Euro u nas i kilka tysięcy takich, które przemawiają przeciwko temu. Faktem jednak pozostaje, że może to być szansa na większe pieniądze z piłki nożnej w przyszłości, a to jest argument, który często przeważa nad innymi. Czy i tym razem może tak być, zobaczymy. |
Tez jestem ZA. Ale wolalbym NIE bo mam obawy ze bysmy sie tylko osmieszyli a nie ZORGANIZOWALI MISTRZOSTWA.... Za malo ogolnej inflastruktury do tego u nas... nie dali by rady wszystkiego zrobic tak jak trzeba mysle...
|
mnie wcale nie zdziwi jesli to my bedziemy organizowac euro.
wegry i chorwacja to jakies 15mln ludzi, my i ukraina jakies 80, to bedzie mialo decydujace znaczenie moim zdaniem Cytat:
jak polak chce to potrafi... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03. |