Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jezeli sluchasz Hip-Hopu to wejdz. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jezeli-sluchasz-hip-hopu-wejdz-11638/)

Ice 19.10.2002 23:39

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
ICE ...

SLUMS ATTACK za***isty .. brakuje mi ich jednego albumu "zwykła codzienność" ..ale to tylko z lenistwa ... bo niechce mi sie szukac po kumplach.

Moim zdaniem najlepszy "Całkiem nowe oblicze"

"Zwykla codzienność to bardzo fajna płytka - coś w stylu ich pierwszej płytki. Właśnie te dwie płytki + "Na legalu" to moje ulubione.

Majonez 19.10.2002 23:21

Cytat:

przemas napisa***322;(a)

tak się składa, że Moby'ego bardzo lubię. płyta "18" to główny składnik mojej playlisty ostatnimi czasy...

co doprowadza mnie do szewskiej pasji ;)

/||\aster 19.10.2002 23:20

Cytat:

przemas napisa***322;(a)

tak się składa, że Moby'ego bardzo lubię. płyta "18" to główny składnik mojej playlisty ostatnimi czasy...

Co do Moby`ego to ja go nie lubie przeciez jego piosenki dzialaja mi na nerwy.
Prosze tego nie komentowac

forest 19.10.2002 23:18

Cytat:

TVC napisa***322;(a)
(...)a i sciagne dzis sobie mix z manieczek, bedzie ubaw again! a stronka to www.jazdamp3.prv.pl!
Już sobie nie ściągniesz...

przemas 19.10.2002 23:04

Cytat:

Nie wiem co masz do Moby'ego ale moim zdaniem gra swietnie....

TVC 19.10.2002 21:46

Laser Aphrodite to nie jungle tylko klasyczny jump-up!a zespoly/ludzi ktorzy robia jungle mozna wymieniac!np.:m-beat, shy fx, dr s gachet,black panta, red alert itd!
Klub ekwador to jest mega wylegarnia dresow, i tej muzy w zyciu bym nie nazwal techno(moje zdanie) ale niestety tak siem nazywa!Mam pare filmow z tych imprez ubaw z kumplami mielismy po pachy, polecam ten co siem nazwywa "schody", ale kazdy slucha to co lubi!a i sciagne dzis sobie mix z manieczek, bedzie ubaw again! a stronka to www.jazdamp3.prv.pl!

forest 19.10.2002 19:44

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH ~~!!!

No to ładnie info które napisałem / ze to klub / dostałem od kolesia który mnie wysmiał jak się pytałem o nazwę "Manieczki" nie wiedząc o co chodzi walnąłem ze to zespłół a ten odparł ze to DYSKOTEKA !!!

Dzięki za info przyda sie na przyszłość !

Luz8)
Jak byś się wybierał, daj znać.
Pozdrawiam
f.

Laser 19.10.2002 19:31

Cytat:

forest napisa***322;(a)

HAAHHHAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Człowieku Manieczki to wieś oddalona od mojej wsi o 4 km.
Byłem tam wczoraj i w zeszły piątek więc chyba jeszcze jest...
Na środku wsi niejaki Bartosz R. przerobił dawne centrum handlowe,a właściwie jego część na dyskotekę.
Później wykupił całe centrum i rozbudowywał dyskotekę, którą przechrzczono na Klub Techno EKWADOR.(www.ekwador.pl)
Ściągnięto Dj Krissa który był rezydentem Mieleńskiej dyskoteki Miami 'Nice Mielno a pochodził z Koszalina( na pierwszych płytach z Manieczek się przedstawia jako Dj KrissB Koszalin.
Nagrano parę części live z Dyskotek, sprawa załapała i teraz na każdym skrzyżowaniu a Poznaniu, Wroc ławiu słychać ją z samochodów (umpa umpa).
Klub stał się meliną dla wielu Poznańskich dresów, dystrybutorów, ale muze gra na prawdę przednią(moja subikktywna ocena)choc ostatnio jest spokojniej.
Straciłem trochę czasu żeby to napisać, byś nazwy wsi nie podciągał do rangi gatunku muzyki techno:) :) :)
Pozdrawiam
Damian

Witam !

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAH ~~!!!

No to ładnie info które napisałem / ze to klub / dostałem od kolesia który mnie wysmiał jak się pytałem o nazwę "Manieczki" nie wiedząc o co chodzi walnąłem ze to zespłół a ten odparł ze to DYSKOTEKA !!!

Dzięki za info przyda sie na przyszłość !

forest 19.10.2002 19:26

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

masz tutaj info ... http://www.strony.wp.pl/wp/liveset/spis.htm

Jojo ma te płytki ode mnie i próbuje na nich robic biznas jak chcesz daj znać mam wszystkie części.
F.
STOP F..ng Comerce

forest 19.10.2002 19:21

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

To jest TECHNO grane na <font color="red">róznych dyskotekach</font>:) / tyle ze czasami jest jakiś komentash DJ'a / i cała muza z dyskoteki jest rejestrowana a później sprzedawana<b>(muza nie jest sprzedawana przez klub, bo nie ma na to zgody zaiksu, trzeba mieć chody żeby muze zdobyć ze źródła:) )</b>/ mam manieczki które trwają 1h 14min 56sec !!!<b> A ja mam Manieczki,które trwają 4h (z Westbama, swoją drogą za następne pół godziny chciał 10 000 zł:)[/B]
HAAHHHAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Człowieku Manieczki to wieś oddalona od mojej wsi o 4 km.
Byłem tam wczoraj i w zeszły piątek więc chyba jeszcze jest...
Na środku wsi niejaki Bartosz R. przerobił dawne centrum handlowe,a właściwie jego część na dyskotekę.
Później wykupił całe centrum i rozbudowywał dyskotekę, którą przechrzczono na Klub Techno EKWADOR.(www.ekwador.pl)
Ściągnięto Dj Krissa który był rezydentem Mieleńskiej dyskoteki Miami 'Nice Mielno a pochodził z Koszalina( na pierwszych płytach z Manieczek się przedstawia jako Dj KrissB Koszalin.
Nagrano parę części live z Dyskotek, sprawa załapała i teraz na każdym skrzyżowaniu a Poznaniu, Wroc ławiu słychać ją z samochodów (umpa umpa).
Klub stał się meliną dla wielu Poznańskich dresów, dystrybutorów, ale muze gra na prawdę przednią(moja subikktywna ocena)choc ostatnio jest spokojniej.
Straciłem trochę czasu żeby to napisać, byś nazwy wsi nie podciągał do rangi gatunku muzyki techno:) :) :)
Pozdrawiam
Damian

Laser 19.10.2002 19:18

Witam !

@TVC - mozesz podać przykłady zespołów!? / osób? robiących JUNGLE !

PS: Gdzieś było że Aphrodite to JUNGLE - zweryfikuj proszę !

murt 19.10.2002 17:51

Cytat:

przemas napisa***322;(a)

ty to masz prze***ane. i może jeszcze moby'ego i michała żebrowskiego...

Nie wiem co masz do Moby'ego ale moim zdaniem gra swietnie....

Laser 19.10.2002 14:37

Cytat:

TVC napisa***322;(a)
manieczki???to nie jest przypadkiem taki dresdance????
Witam !

To jest TECHNO grane na róznych dyskotekach / tyle ze czasami jest jakiś komentash DJ'a / i cała muza z dyskoteki jest rejestrowana a później sprzedawana / mam manieczki które trwają 1h 14min 56sec !!!

TVC 19.10.2002 14:32

manieczki???to nie jest przypadkiem taki dresdance????

Laser 19.10.2002 14:05

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

70 pln :o

Bez przesady, ja na allegro widziałem, że ktoś sprzedawał 13 CD za 40 pln i nie było na to chętnych.

A poza tym, dwa razy nie będę płacił, wystraczy, że płacę raz - abonament za stałe łącze ;) 8)

Witam !

masz tutaj info ... http://www.strony.wp.pl/wp/liveset/spis.htm

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:50.