![]() |
Jak łączysz się z internetem???
Witam!
Wiem, że to było, ale od ostatniej takiej dyskusji minęło dość trochę czasu. Więc postanowiłem coś takiego założyć. Dodaje ankietę. Ja osobiście łącze się na linii ISDN. Miałem Neo+, ale rodzice oddali, bo za długo siedziałem w necie. Pozdrawiam;) --UPDATE-- Mam proźbę do moderatorów. Chciałbym, żebyście do ankiety dodali takie pozycję (za szybko klikłem): - DSL - Sieć lokalna (LAN) - Inne łącze |
neo+
dodalem twoje i jeszcze wlasna propozycje ciekawa ankieta - interesuje mnie pozycja neo+ |
Neostrada podzielona legalnie za zgodą tp na 18 osób.
|
było, ale chyba dawno.
LAN - 64kb/s (w rzeczywistości średnio wyciągam ok. 8kb/s) z telewizji kablowej Multimedia. |
LAN 128 kb/s
Cytat:
|
w polskich kablowkach OBIE wersje sa mozliwe :|
|
Jade na neo+.
Rowniez jestem ciekawy czy Neostrade ma wiecej ludzi. Po ostatnich promocjach... DL - 70kB/s UL - 12-14kB/s |
A jak mam LAN radiowy 2MBit/s to co mam wybrać? ;)
|
TV cable upc chello 512
|
lacze dzielone :(
|
LAN ...:) Jeśli kogoś więcej interesuję :
http://www.dornet.pl/ |
ISDN w dialogu!
w kwietniu najprawdopodobniej przezuce sie albo na DSL z Dialogu, albo na NEO+. |
ISDN w Dialogu, ale lacze nie jest u mnie tylko u kumpla :)
glos dalem na ISDNa, ta odpowiedz najbardziej odwzorowuje mozliwosci mojego lacza ;) |
A odpowiedz: nie wiem:D
LAN 128/64//512/128 kb/s zaleznie od pory nocy:) Aster-Wwa (dawnej AsterCity) |
sayan - upewnij sie jak to jest z tym DSL w dialogu - ja jak narazie mam same glosy ze jest to jedna wielka sciema marketingowa
chca sprzedawac ludziom 2mbit lacza jak ich szkielet ma maks przepustowosc bodajze 155mbit! planowana liczba polaczen w 2006 to 6tys! ja nei wiem kto tam pracuje i kto to wymyslil - faktem jest ze mnie to uceiszylo bo neo potanialo :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |