![]() |
Toca race driver 2
Czy wie ktos z was czy juz zostalo zlamane zabezpieczenie Starforce3.3 takie jak ma race driver 2?
|
Samo zabezpieczenie tak bo są cukierki do takich gier, ale nikt jeszcze nie przegrał 1:1 gry zabezpieczonej StarForce 3.xx nie wspominając o 3.30.
|
Na dzień dzisiejszy jest to po prostu prawdopodobnie niemożliwe ;)
|
nic dodać nic ująć ...:))))
|
Czyli podsumowujac na dzien dzisiejszy nie pogra sie w nowa toce majac ja w domku 'kupiona inaczej' ze sciagnietym cukierkiem...
|
jak to pirat z cukierkiem ..to skopiujesz ją wszystkim :)
|
Chodzi o to, ze jakiego cukierka nie sciagnalem(do tej toci) to gra sie nie uruchamia i w tym tkwi problem.
A z rozmowy wnioskuje ze jak nie zostalo jeszcze zlamane to zapezpieczenie to tak samo jakby nie bylo jeszcze dzialajacego cukierka do tej gry...ale nie wiem czy dobrze to rozumuje :sciana: |
dobrze rozumujesz niema jeszcze cukierka do tej gry a jeżeli juz się pojawi to będzie baaardzo duży
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze to rozumuje czy dalej nie bardzo :( |
Zabezpieczenie zabezpieczeniu nie równe ...każde cechuje się czymś innym.
Kopii płyty zabezpieczonej Star Force nie da się uruchomić! .Star Force wymaga 24 cyfrowego Cd-Keya tzw.znak wodny. Możesz próbować skopiować z emulacją RMPS w Alcohol 120% ...profil StarForce1/2/3 .Obraz montujesz do wirtuala i uruchamiasz gre z włączoną emulacją RMPS w A120% , jak nadal nie działa czasem pomaga odłączenie wszystkich napędów optycznych.:) |
Cytat:
Pozatym w sieci niema jeszcze cracka do Toca 2 wierz mi gdyby tak było byłyby o tym informacje na pewnej stronie której tutaj nie bendę przytaczał bo to nie jest forum o warezie tylko o nagrywaniu. I proszę nie rób początkującym uczestnikom wody z mózgu - żadna z grup ze "sceny" nie wypuściła jeszcze cukierka do Toca 2 więc wszelkie komentarze na ten temat to mity a ludzie którzy mówią coś o czym nie maja pojęcia to mitomanie. Pozdrawiam |
Myśle że wolf się pomylił, chyba:) niewiem czy juz ktoś zobił słodzik do toki 2 bo mnie to nie interesuje, gdyby jednak ktoś znalazł sposób na przegranie Starforce 3.30 to chetnie bym poczytal co i jak. Gra musi miec taka sama strukture danych jak oryginal. Czyli 1:1. Ale tego nie da sie zrobic na zadnym sprzecie i przy uzyciu jakiegokolwek programu. Zeby mozna bylo powiedziec ze gra jest 1:1 to musi dalej po przegraniu zawierac zabezpieczenie na kopii.
|
Szukam cukierka do Toca race driver 2 ma ktoś??
Może jakiś link lun emaile. prosze. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42. |