![]() |
Najlepszy film
Witam
Jaki według Was jest najlepszy film który kiedykolwiek oglądaliście. Na mnie za każdym razem ogromne wrażenie robi Terminator 2 i właśnie ten film uważam za najlepszy. :piwo: Pozdrawiam |
Dla mnie najlepsze to
1. Das Boot (uwielbiam okrety podwodne, ogladalem go chyba 7 razy) 2. Polowanie na Czerwony Pazdziernik 3. Rejs i Hydrozagadka 4. Dzien Swira 5. K-PAX 6. Predator 1 7. Adaptacja 8. PI no to tyle, moze cos mi sie przypomni.....ale ta 8 to chyba ostateczmosc Nie wspominam juz o filmach typu: Bajarz(puszczany kiedys przez TVP2), IT,Niekonczaca sie opowiesc bo to lubialem jak bylem maly :mruga: |
American History X to moj film numer jeden.
|
Jeden? Nie da rady.
Rejs Balanga American Beauty Alien Beautiful Mind Black Hawk Down Blues Brothers Braveheart Casablanca Fight Club Footloose Godfather Lost Highway Miś Misery Name Of Rose Nine 1/2 Weeks One Flew Over The Cuckoo's Nest Pulp Fiction Pump Up The Volume Quadrophenia Ringu Se7en Seksmisja Serpico Starwars Trilogy It The Good, The Bad And The Ugly The Hitcher Silence of the Lambs Trainspotting To tyle, co mi przyszło do głowy. Ale na pewno Terminator jest daleko od mojej czołówki ;) |
Gorączka (HEAT)
|
Czas apokalipsy, Łowca androidów, Gwiezdne wojny epizod IV(najstarszy)-tylko!!! Z polskich - komedie z PRL (nie lubie poniedziałków, nie ma róży bez ognia - rejs jest u mnie daleko od czołowki :> )
|
Dzień Niepodległości :matrix:
|
01. Boondock Saints
02. Way of the Guns 03. Amores Perros 04. the Usual Suspects 05. Fight Club 06. 12 Monkeys 07. Lock SToCk & Two SmokiNg BarrEls 08. Snatch 09. Human Traffic 10. In the Cut |
1. Dzien Swira
2. Sekcja 8 3. Wladca Pierscieni 4. Matrix 5. Szkola Uczuc 6. Smieszne komedie w stylu (American Pie , Eurotrip) 7. Paycheck 8. i pare ktore pominalem i nie pamietam |
Ja mam tego troche (kolejność przypadkowa):
Final Destination - Oszukać Przeznaczenie (1 i 2) House On Haunted Hill - Dom Na Nawiedzonym Wzgórzu (super film!!) Sleepy Hallow - Jeździec Bez Głowy The Matrix (tylko i wyłącznie jedynka :) ) Dogma The X-Files - Z Archiwum X 13 Ghosts - 13 Duchów Shrek Seksmisja Kiler Kilerów 2-ów Teraz mi nic innego nie przychodzi do głowy |
Oszukać przeznaczenie
Deperado El-Mariachi Jurassic Park 3 Rambo - Pierwsza krew |
Szeregowiec Ryan
Kompania Braci Pasja Predator Stygmaty Dzień świra |
W mojej domowej kolekcji filmów jest taki Cake w którym mam filmy, które najbardziej mi się podobały i podobaja nadal ... a znajdują się w nim takie tytuły jak:
Terminator 3: Bunt Maszyn Bad Boys Bad Boys 2 Szklana Pułapka 1 Szklana Pułapka 2 Szklana Pułapka 3 Suma Wszystkich Strachów Wróg Publiczny Dzień Niepodległości Wydział Pościgowy Twierdza Armagedon Egzekutor Matrix No i filmy, których nie mam w swojej kolekcji ;) ale jak bym miał to by się znalazły w/w cake'u: Polowanie na Czerwony Pazdziernik (jak cos jesze mi sie przypomni to dopisze ;) ) Seriale ;) : 24 Godziny Alias Gwiezdne Wrota no i dopiszę tu jeszcze MacGyver ;) (chociaż dawno go już nie oglądałem ;) ) |
1. Polowanie na czerwony październik
2. Van Helsing 3. Wszystkie Jurasiki Parki 4. Godzilla |
Pytasz jaki jest najlepszy film moim zdaniem ...ciężko podać ten jeden ,by musiał być naprawdę wyjątkowy aby był lepszy od innych. Nie ma tego jednego:)
Podam tylko który najwięcej oglądałem ...to jest DAS BOOT. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:48. |