![]() |
zmienilem stan
zmienilem stan skupienie - z wolnego na sparowany :D czyli sie ozenilem :)
co niektorzy juz wiedza, reszte wlasnie chce niniejszym poinfomowac :D fakt ten nastapil 3 tygodnie temu, 12 czerwca, i jest wspaniale!!!! |
Nimuś kurde!! :piwo:
a ja już myślałem, że nam uciekłeś z forum :( To gratulacje jak wszystko w nalezytym porządku :sluze: I wracaj do nas ;) |
Ja pier.... Nimal gratulacje! No to teraz musisz jakąś flaszke postawić! :sluze: :ognie: :banan:
|
Tylko nie przesiaduj za dużo przy forum, żebyś nie miał awantur z żonką :D i nie przyczyniło się to do rozpadu małżenstwa ;)
Nowa droga życia - jak to ładnie brzmi ;) Pozdro |
Flacha pomyślmy :) dobrze że nie da rady się upić ppzrze sieć :) leżałbym teraz z nosem w klawiturze. Życze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, zadowolenia z żony i zdrowych dzieci !!! Mnie to też kiedyś czeka :)
|
Wszystkiego dobrego i gratulacje :spoko:
|
:sluze:
no to gratulacje, mam nadzieje jak sie ozenie to tez sie bede z tego cieszyl :) wszystkiego dobrego! :sylwek: p.s. i sie nie daj styranizowac pantoflem! ;) :piwo: |
Nimal pamietaj że masz się słuchać zony nawet jak kaze ci latac po swieże błeczki na drugi koniec miasta :)
|
Ciapus - jakzebym mogl opuscic to wspaniale forum :>
Loczek - buleczki to pikus, sprobuj kupic maltizers (czy jakos podobnie sie to pisze) - czekoladki, o ktorych czasem nawet nie slyszeli w sklepie :> |
Tylko zyczyc duzo szczescia na nowej drodze zycia :)
|
... baaaaaardzo dużo szczęścia Ci życzę, będzie baaaaaardzo potrzebne :cool: :)
|
Fajnie, ze sie cieszysz:)
niektorzy po prostu musza, albo podchodza do tego jak do przykrego obowiazku po X latach zwiazku ;) gratulacje i uswiadom zonce, ze czasem dla faceta sa wazniejsze rzeczy, nic specer w niedziele, obiadek u tesciowej albo imieniny jej kolezanki ;) |
nie no super.Wszystkiego Najlepszego na tej drodze zycia.
Samych przyjemnosci i radosci! |
Wszystkiego Najlepszego!!! :piwo:
|
Szczere gratulacje :) Mnie ten krok czeka w przyszłym roku :) Narazie przede mną załatwianie formalności ślub/wesele a tego nie cierpię (formalności).
Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:37. |