![]() |
Cytat:
Tylko opcja Zmień że i zaprezentuj tę zmianę księgi :czytaj: || |
heretyk na forum ||
nie można zmienić booktype'a na -R/-rw na stos z nim :piknik: |
do ed hunter: Słuchaj sprawdzxalem ta zmiane book type na dvd-rw tdk i dziala. Dziwne, co nie??
Spójrzże na obrazek w moim poście Reetou: Nie pisz posta pod postem - używaj przycisku edytuj! |
po pierwsze to tylko na p***322;ytach z plusem mo***380;na zmieni***263; bitsetting (book type) - taki znaczek na p***322;ycie musi by***263; pomi***281;dzy literkami + ||
a jak si***281; nazywaj***261; TESCO DVD+R to te***380; si***281; da :D |
Ilość załączników: 1
Fajnie, ale u mnie Nero 7 na SAMSUNG SH-S182D SB04 obsługuje też bitsetting dla płyt DVD-RW (na DVD-R nie testowałem).
Na mojej nagrywarce nawet jest funkcja zmiany book type na DVD-ROM dla płyt TESCO:spoko: :> |
a jaka nagrywarka DVD nie obsługuje Book Type ???
Samsung i Toshiba? :szczerb: czy się mylę??? |
Jaka jest najlepsza ,w tej chwili na rynku,nagrywarka DVD z opcja wspolpracy z BookType??
|
mam Samsunga TS-H552B z biosem TS06 i Nero 6.6.0.0 i nie moge ustawisc BOOK-TYPE nie ma takiej opcji
czy wogule na tej nagrywarce da sie cos takiego zrobić ? mam zlego biosa ? zle nero ? czy nagrywarke ? tzeba wymienic |
Wszystko pięknie, ale co z funkcja auto-bitsetting w biosach BS0R lub BS0S do Lite-Ona 1633S, w Omni ta funkcja jest nieaktywna i nie można jej włączyć.
Stąd moje pytanie- czy w tych nowych biosach ta funkcja jest automatycznie włączona, czy może trzeba używać innych programów uaktywniających booktype, jeśli tak to jakich? Osobiście używam BS0K z włączoną funkcją auto-bitsetting i wszystko jest OK., ale chciałem się przesiąść na nowszy bios, a nie chcę robić tego w ciemno. Proszę o krótkie wyjaśnienie. |
Cytat:
|
Cytat:
zresztą chyba wiesz że lite-on nie ma najlepszej opini Cytat:
Thomson DTH211 |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
paląc na Lite-onie musisz używać dobrych płytek no niestety taki już jest Lite-on |
Cytat:
|
Gdybyś chciał skożystać z autobitsettingu także na płytkach DVD+R, to możesz przerobić Pioneera DVR-108 na Piodatę DVR-108DX.
Najnowszy zmodowany bios (1.18) ma autobitsetting, 12x Rip i jest w wersji RPC-1 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:33. |