![]() |
Nokia 6610 i IRDA
Panowie i Pan
za pomoca jakiego progza wrzucic na ten telefon poprzez zlacze IrDA jakies tapetkli i melodyjki, bo standardowy wysli do pobliskiego kompa (tak jak SE t610) nie dziala :( dzieki za pomoc |
masz płytę do tej Nokii co dostałeś jak kupowałeś?? TAm jest cały pakiet Nokia Suite 5 no a tam są programy do aplikacji melodii tapet itd :)
|
Cytat:
cos ty plytki to ja nie mam, ale progza zassalem z netu PCsuite 6.1. I jeszcze jedno pytanko czy *.jpg i *.mid trzeba jakos przerabiac przed wrzuceniem na ta nokie ?? |
mid i jpg są obslugiwane...ale czasami irda stwarza niewiadomo dlaczego problemy...komunikacja z telefonami a nokia 6610 jest ciezka. Tak samo brak opcji np. wyslij obrazek.Najlepiej kabelek kupic
|
kupilem ten telefon bo ma irde, la enie wiedzialem ze az takie problemy sa podczas komunikacji podczerwienia.
w SE t610 - zero zgrzytow i wszystko smiga w obie strony a co sadzicie o Oxygen Phone Manager II For Nokia Phones - chodzi mi o obrazki i melodyjki, czy da sie wgrywac za pomoca tego progza ?? |
nokia 6610i
Cytat:
|
Cytat:
kabel kablem, ale mi chodzi o lacze poprzez IrDA, czy da sie wgrywac obrazki i melodyjki, bo po co mi kabel majac podczerwien w kompie |
po co ci nokia - t630 to jest to :spoko:
|
\da się
|
Cytat:
P.S. masz u mnie repute, jak bede mogl Ci ja wystawic :mruga: a nokia to dla zonki, bo marudzila, ze czas zmienic phona P.S. mam do sprzedania 3510i - super stan ;) |
Cytat:
dziekuje bardzo juz sie dowiedzialem, bo kumpel tez taki sprzet ma i mu dziala PCSuite :D |
no ja też mam 6610 no i wysłyałm PcSUitem i Oxygenem
|
Cytat:
no i takie odpowiedzi sa najlepsze dziala i juz :D P.S. dzisiaj pocwicze i jutro opowiem jak mi poszlo :mruga: |
aha no i są jeszcze inne programy ale jeśli jest wtyczka do IRDA W kompie to on ma własny program do wysyłania zdjęci i melodyjek
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:00. |