![]() |
Z tego co słyszałem to 20% osob, które pisały mate nie zdało i chcą wrócic do starej matury, bo ta okazała sie niewypałem.
|
to moze ja tez napisz eswoje wyniki :D mimo ze nie mam sie za bardzo czym chwalic:
Polski: P - 50% Angielski: P - 90% R - 72% Matematyka: P - 76% R - 48% Informatyka R - ? (nie wydrukowali mi :'( ) //EDIT: 44% |
Cytat:
Pogratulować - według mnie wyniki niczego sobie - szczególnie z angielskiego i matmy podstawowej ! Gratulacje ! Ale słyszałem, że jak już w innym poście napisano, wyniki ogólnie kiepskie. Ja na szczęście zdawałem maturę jeszcze w czasach, gdzie nikt nie myślał o nowej (no może już tam gdzieś w ministerstwie myśleli || ) i nie było tak źle - choć chwalić się nie mam czym, niestety (oprócz polskiego !). Pozdrawiam i równie dobrych wyników z informatyki życzę !!! ro29 |
No i jak tam nowa matura ludzie ?? Moje wyniki
polski podst 63% anglik podst 88% rozsz 69% matma podst 82% rozsz 58% A infy nie dostałem ;/ bo szanowne OKE Kraków miało jakieś błędy w bazie i wyniki infy dostane dopiero jutro. Ale ogólnie jestem zadowolony :D |
Matko Boska dziekuje Tobie za pomoc w zdaniu "starej matury" :)
|
Cytat:
|
A ma ktoś linka do wszystkich zadan z dzisiejszej informatyki? bo jakos nigdzie nie moge znalesc.
|
Cytat:
zgadzam sie nie ma trudnych sa beznadziejne - czyli takie ktorych nie potrafimy ruszyc, i bardziej beznadziejne ktorych nikt nie potrafi ruszyc ;) ale czasem zadania sa tak skonstruowane ze pol godziny na wymyslenie sensu a 1-2 minuty rzwiazywania :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mi wyszlo w firmach, ze n ma byc wieksze od 5000, ale nie wiem czy to jest dobrze |
ja nie moge stara z matmy, nie myslalem ze takie zadania beda, nic nie dalo sie na legalu rozwiazac, nawet w tblicach czegs takiego nie ma, mam jakies 2.7 zadania oby wszystko dobrze oby
|
No i po maturze z infy. niestety spodziewałem się łatwiejszej, cholernie zagmatwane były zadania. jak będize z 40% to będzie dobrze. Ktoś jeszcze zdawał tu infe ??
Jak tak to napiszcie jak wam wyszło w zadaniu z excela (z tymi firmami) dla jakiej wartości n opłacało sie kupować w firmie D1 a dla jakiego n w firmie D2 ?? |
Ja zdaje :) wlasnie dzis, kurce niby mowia formalnosc a stres jak choler*, bedzie dobrze - oby
.:edit:. ech ale beznadziejne tematy, niby cos o cierpienu ale tylko 3 bohaterow, niby cos kobietqch, i dalej obozy koncetracyjne. lipa przez duze L, ciekawe co na matematyce jak nie pojdzie dobrze to :piwo:x10 - tyle powinno wystarczyc |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30. |