![]() |
Cytat:
Cytat:
ale moze trzeba bedzie sie wybrac do wroclawia na jakas poprawke to wtedy pomyslimy a tym czasem format C: zalatwil sprawe :D -edit- Cytat:
|
Moze z innej beczki.
Orientuje sie ktos czy są podobne programy ze stajni Autodesk'u? Autocad, Mechanical, Inventor? |
Szkoda ze w technikum nie dają Windowsów i Offce za free :(
|
Cytat:
Osobiście posiadam stamtąd WinXP Prof PL, mogę go również używać po ukończeniu studiów :D |
Jestem na PWr. Program sie nazywa MSDN czy jakos tak.
Wiem ze byl na w. mechanicznym (moj) oraz elektroniki. Dostajesz plytke (kopie) i naklejke z kluczem (bez hologramu). Mozesz bezplatnie uzytkowac do momentu ukonczenia studiow. Nie mozesz nikomu uzyczac nosnika ani klucza -> podpisujesz stosowna deklaracje. |
Cytat:
|
Cytat:
jestem na jednej z wroclawskich uczelni, uslyszalem o programie darmowych legalnych windowsow (oraz innych produktow MSI) dla studentow. Poszedlem, pogadalem, podpisalem umowe i mam (XP pro sp2). Wystarczy chciec. |
Cytat:
mam piosenkę dla tych co już po nich jadą ;p Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Trzymaj się. Szczoteczka do zębów, telefon do adwokata, Jak palisz to papierosy... Za 15 lat wyjdziesz.:) Edit: 2 legale? To nie wyjdziesz. Przykro mi. :'( :'( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
w ten sposob to juz by musieli robic najazdy kazdemu komu wczesniej sie nie udalo zassysac plikow oprocz latek z majkroszitu bo na sajcie to sprawdzanie juz bylo dawno, tylko teraz z tego zrobili lokalny programik |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:14. |