![]() |
w koncu udalo sie ruszyc tego instalatora :)
Juz sie mialem zabierac do odpalania PM i usuwania partycji, ale jednak jeszcze raz wlozylem winXP do napedu, zeby sprawdzic czy pojdzie i... wyopbrazcie sobie ze instalacja poszla dalej!! Widocznie jak zaktualizowalem win98 do winXP to wtedy wszystko sie naprawilo :) Dzieki wszystkim za pomoc, reputki juz zostaly rozdane ;) |
No w końcu jakieś postępy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
koniec niemam już czasu dzisiaj jutro opiszę moją walkę |
Cytat:
|
140 giga myślałem że straciłem i meczyłem się 4godziny bo ghost mi niedziałał i niewiedział plexa na sata , a miałem na jednej partycji 200 mb ważnych dokumentów worda i faktury, dla tych 200 mega nawet ontrakowi bym dał 5000 za odzysk....ale udało się pokombinowałem i partycje odzyskałem....
jest jedna zasada tylko spokój nas uratuje czasem ręcznie można edytować tablice partycji np pteditem:) |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: W sumie to my się teraz bardziej zbliżamy do twojego problemu a nie @qfir'a, to o jego problem chodzi a nie twój, tym bardziej że gość ma zrobiony backup danych. |
Cytat:
|
Rozmiar partycji nie ma tu nic do rzeczy!
|
yes obsza extended powstaje po utorzeniu partycji logicznej i usuwsz potem logiczną aby został extended obszar i undelete
|
hm... czyli mam odpalic PM (z wina, ablo z dyskietki) i pousuwac wszystkie partycje, a nastepnie utworzyc nowa partycje C o takim samym rozmiarze jak mialem wczesniej. Potem zainstalowac winXP (wteyd juz ma ruszyc z plyty) i znowu w PM z niewykorzystanej czesci dysku utworzyc obaszar extended i przywrocic na niego dane z partycji ktore wczesniej wyasowalem. Dobrze to zrozumialem??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |