![]() |
konkurs jest od dawna, tyle ***380;e pytania s***261; "dziwne" dla nie fan***243;w motocykli ;)
P.S. czyli dla mnie |
|
No i po konkursie. :>
|
Cytat:
|
Moze ktos ma jakies zbede kody i potrafi cos dla mnie wygrac....
Moj ID: 55002410 Z gory dzieki. Mam jeszcze dwa IP 34059448 i 44478712 wiec mozliwosci sa, oczywiscie nagrodamy dzielimy sie po polowie. |
opcja 'edytuj' jest dostepna przez 2godz. od napisania postu ;) (jest po lewej stronie przycisku 'odp. z cytatem')
|
a tu 3cie ID: ID 54809184
i od razu pytanie, bo bez sensu pisac kolejny post - nigdzie nei moge dopatrzec sie mozliwosci edysji wlasnego posta. gdzie znajduje sie ta opcja, bo chyba jakis slepy jestem... |
Cytat:
heh, wiesz, to nie jest marudzenie, darowanemu koniowi... ;) po prostu chcialem sie upewnic, poniewaz na ich stronie pisza ze w zestawie jest smyczka. ot, taki detal. pzdr |
ja mam 3 ID
34043194 (2 nagrody wolne) 34412860 (jw.) 3ciego nie pamietam ;) moge podac pozniej. ofkors po 1 nagrodzie z kazdego id idzie do "szczelajacego" :D pzdr |
16.12 mija termin, tak więc kto ma jeszcze ID i nie wygrał 3 nagród niech poda ID
|
Cytat:
kup, to bedziesz mial ze smycza.. ostatnio dalem 80zl za 256MB Kingstona! nie ma latwo ;) |
dostalem pendrive'a... ale nie ma smyczy. czy w waszych zestawach byla smycz?? czy to wersja dla ubozszych i smyczy brak? mam tylko ten taki zaczep do samego pendrive'a...
|
no wlasnie juz nie mam :-(
|
Piotrek77 jak masz jeszcze jakieś kody to daj na priv to spróbuję ci coś ustrzelić, swoje trzy nagrody już ustrzeliłem :)
|
Niech mi ktos ustrzeli jakies nagrody moje numery ID: 54833207 i 55049944 bo juz prawie 100 kodow wpisalem i zonk nic nie wygralem
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03. |