![]() |
Komórka do 290pln z salonu/sklepu
Moj Siem C35 zaczyna dogorywać :rotfl:
Potrzebuje nowa cegielke bez simlocka do mojego prepaida. allegro mnie nie interesuje, mam ochote na 'z raczki do raczki'. Proszę o propozycje :) PS przy sugestiach; nie kreca mnie aparaty/irdy/karty pamieci/itd... takze, proszę o nie kierowanie się tymi parametrami. Ale za to kolorowy/polifonie moga byc, mile bylyby tez 3 zakresy ;) |
W cenach nie jestem na bieżąco, ale może już CX65 (Siemens) byłby coś koło tego. Ewentualnie jakiś troszkę starszy Ericsson?
|
Ja proponuje Nokie:) Moim zdaniem sa one najbardziej dopracowane. Jesli chcesz dobry i tani telefonik, zainteresuj sie nokia 7250i. Mam wlasnie takowy i spisuje sie super!! No ale ... kazdy chwali swoje wiec moge polecic rowniez Sony Ericssona T630, ale nie wiem czy zalapie sie w Twoim przedziale cenowym.
Pozdrawiam |
jak starczy kasy to rowniez polecam se t630 i siemensa cx65 ;].
^post pisany z pda, wiec krotki :). |
SE T630 t obardzo udana konstrukcja ale raczej nie zmiesci sie w cenie... hmmm ja generalnie polecam sonyericsonny i ericssony
|
no właśnie, proszę o jakiś sprzęt w tej cenie co podałem (+/- 20zł)
chcę brać ze sklepu bez simlocka PS tak patrze na Samsunga C210, co o nim sądzicie i w jakiach cenach byłby dostępny ? |
Albo Philips 355 - też cenowo styka...
|
nokia....;)
a jaka juz...to zalezy od komisu,bo ceny moga byc rozne. ja swojej 6100 nie zamienilbym, narazie na nic innego, bo do codziennego uzywania bez bajerow to sie nadaje znakomicie. moze znajdziesz ten model w tej cenie. PS. zawsze mozesz kupic "pancerne" nokie 3310 :D ten model to pewnie jeszcze nastepne pokolenie bedzie w stanie uzywac;) |
komis = używane telefony, a ja pisałem coś o nowym :D
3310 nie przesadzajmy ! Nokia 6100 - dosłownie to jest godne uwagi, czytałem o jego parametrach, Stef myśle, że jak narazie to genialny wybór :D mozna ja dostać normalnie sklepie jakims bez simlocka (pomijajac net i komis) w tym przedziale cenowym ? |
Cytat:
Sklep(y) = nowe telefony, w cenie x + od 30% do 100%. Wybieraj sam. |
Witam !
Cytat:
Bo np. jeśli chodzi o używane, to komisy które znam są dość drogie ... Pozdrawiam ro29 |
Siemiens CX65
Posiadam ten telefon i moge Ci go polecić. Posiada dość dobry aparat, IrDA i jeden z większy wyświetlaczy co dla mnie jest dość dużym atutem. Pamięc wewnętrzna to ~12Mb, ale jest możliwość powiększenia do 14 poprzez wgranie hacka. Telefon jest dość popularny więc znajdziesz do niego dużo stuffu. Jestem właśnie po aktualizacji do v50 i chodzi zdecydowanie lepiej. Moge też powiedzieć, że zmiana stylu w telefonie jest bardzo zauważalna. Jakbyś zmienił sobie Phona na inny :taktak:. Oryginalna bateria trzyma koło 3-4 dni, zależy od częstotliwości używania. Posiada efekty świetlne, które mi się bardzo podobaja. Jak teleofon leży w nocy na łóżku czy gdzieś indziej to z daleka widać, że przyszedł SMS lub ktoś dzwonił. Wystatczy odpowiednio ustawić. Często gadam z niego przez komunikator GG i dobrze chodzi. Ogolnie polece w tej cenie. Co do polifonicznych dzwonów to brzmią one ładnie :) |
nie wiem jak sie ceny 6100 ksztaltuja w komisach lub jakie sa ceny nowych. ja za swoja,ale na allegro, dalem 250 zł,wiec mysle ze w tej cenie mozesz cos znalezc...
|
Cytat:
Coraz czesciej tez mozna spotkac w komisach nowe telefony, jednakze zakupione za granica z powodu jak mozna sie domyslic oczywistego - cena. Nigdzie nie napisalem ze wszystkie telefony sa tansze jako nowe w komisach. Znam przypadki (swego czasu), w komisie nowa Nokia 3100 - 300zl, w sklepie w zestawie startowym jakiegos prepaida - 449zl. Kilka miesiecy temu: nowa Motorola V3, komis - 800zl, sklep - 1599zl. Kilka miesiecy temu: nowy LG B2050, komis - 220zl, sklep - 299zl. Dla mnie to wystarczy aby bardzo krytycznie podchodzic do oferty operatorow oraz sklepow, tymsamym baczniej rozgladac sie po komisach. Powodzenia i milych wojazy po sklepach... |
Witam !
Cytat:
W kwestii otrzymywania za darmo czy dodatkowego telefonu - jak napisałeś dotyczy to firm - które płacą takie abonamenty, że operator trzyma ich jak .... A co do telefonów z zagranicy - mam rozumieć, że można tam kupić telefon nowy bez abonamentu dużo taniej niż u nas ?? Pozdrawiam ro29 EDIT: może i racja - dziś w reklamie z mega Avans są Nokie 3220 za 499 zł - na Allegro można takie nowe kupić za conajmniej 100 zł mniej ;) W kwestii komisów to też się zdziwiłem, że taniej, bo akurat z moich obserwacji wynika, że zazwyczaj w komisach (oczywiście nie zawsze) - komputerowych czy też GSM jest drogo ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |