![]() |
W US tez, tylko dostep do tego to kosmos. I offica nie ma - albo jest bez accessa
|
Cytat:
Jeżeli jesteś studentem którego wydział należy do MSDN AA to masz darmowy dostęp do większości produktów MS bez opłat, ale od tego daleko do stwierdzenia "A dla studentow X jest za free ?", bo to żależy od tego czy wydział buli za licencję zbiorową. Nie jest mi natomiast znany przypadek by Office wchodził w skład pakietu MSDN AA. Natomiast u nas (nie wiem czy wszędzie) jest oprócz Windowsa cała reszta produktów MS typu: Visual Studio, SQL Server i wiele podobnych. |
Microsoft Office Standard i Professional 2007 w promocji
Cytat:
Szczeg***243;lnie ciekawie wygl***261;da cena Office'a w wersji Professional, czyli wraz z Accesem ;) |
Cytat:
:mruga: |
A dla studentow tylko windows jest za free ?
|
bym bral:)
|
Cytat:
u było by chętnych :taktak: |
w tym linku co podales jest tak napisane:)
"legitymizacja kopii ma kosztowa***263; 14 dolar***243;w od ka***380;dego komputera." |
Szczerze - nie wiem... U nas jest podobnie: oem'a kupujesz poni***380;ej 300 paczek, a za pakiet legalizacyjny trzeba wyrzuci***263; 650 z***322;.
|
a legalizacja 14 - gdzie tu logika?:)
|
BTW akcji promocyjnych MS - w Rosji XP + Office za 3 dolary dla szk***243;***322; w ramach walki z Linuxem. To si***281; nazywa promocja... Szkoda, ***380;e w Polsce nie zarz***261;dzono odg***243;rnie przej***347;cia plac***243;wek edukacyjnych na linucha...
|
Tak, do Office'a s***261; osobne uaktualnienia:
http://www.microsoft.com/downloads/B...3-9FF96F68E491 Mo***380;na te***380; Windows Update 'upgrade'owa***263;' do Microsoft Update i wtedy MU b***281;dzie zasysa***263; poprawki do wszelkich program***243;w ze stajni MS, jakie znajdzie na naszym komputerze. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A wstawianie obrazu z ciekawości sprawdzę. Co do uaktualnień to mam prawdopodobnie wszystkie. Prawdopodobnie dlatego, że ustawiłem automatyczne aktualizacje i nie zwracam na to uwagi zakładając, że co trzeba to się ściąga. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:42. |